Adamı kocayı unutacaksınız. Aynı evi paylaştığınız ev arkadaşı artık o. Evin masraflarını karşılıyorsa, çoluk çocuğun yiyecek lokmasını getiriyorsa öpüp başınıza koyacaksınız. Ona baktın bunu izledin şunu bunu yaptın diyecek lüksünüz yok maalesef. İş yok meslek yok para yok maddi güvence yatırım yok. Neyinize güveniyorsunuz? Eski konunuzu da biliyorum, o zaman da çocuklarınıza üzülmüştüm şimdi de üzüldüm. Boşansanız dımdızlak ortada kalacaksınız biliyorsunuz değil mi? Kendinin olmayan çocuklara nafaka vermek zorunda değil.
Boşa yazdığımı biliyorum, sizin derdiniz çocuklarınızdan çok kocanız çünkü. İğne vuruluyorum falan ben ciddiye almadım, arkadaşımın testi vs ona da inanmadım. Namaz niyaz fark etmez, bunları yapan herkes otomatik dürüst düzgün olmuyor. Burada çok gördüm örneğini. Ben şimdi mesela çocuklarınız için dua ettim, oldu mu bir faydası? Açsa karınları doydu mu, küçülen giysileri ayakkabıları yenilendi mi? Çıkmazda falan değilsiniz, hala çocuklarıma ne olur gibi bir derdiniz yok. Derdiniz adamı yakalamak. Tekrar uyarıyorum adam çocuklarınızın babası değil, bakmak ilgilenmek zorunda değil. Kurcalar yakalar kavga ederseniz kış vakti sokağa düşersiniz, yazık o çocuklara. Bakmayın görmeyin yine gidin iş bulun merdiven silin para biriktirin.