Bi canavar yarattım kendime ..

Yoo aldatildigi icin demedim. Boyle seven birini kaybettigi icin dedim.
Ayrilacaklarini dusundugum icin basi duvarlara vurma vakti dedim, aldatilmayi kabul edip devam edin demedim.

Keske herkes ayni kefeye konmasa.
Aldatan insan sevmemistir net. Sevse aldatmazdi zaten. Böyle seven değil de ,böyle karaktersiz birini kaybettiği için gobek atmalı.

Arkadaşım süreci doğru yonetmemis olabilirsiniz..yaşınız egonuz olgun olmayışınız v.s sebeplerden dolayı istikametli davranmadiniz diye karşı tarafın canavar olmasına gerek yoktu.size veda edip yine düzgün bir şekilde yoluna devam edebilirdi.olaylara bakış açınız fazla arabeskmi desem bilemedim..eğer yolumuza bu adamla devam etmek istiyorsan bence yaralarınizi sarmak için çift terapistine gidebilirsiniz.olmadi birbirinizi daha fazla uzmeden,yipratmadan olgun bir şekilde ayrılın.

Aldatan insan sevmemistir net. Sevse aldatmazdi zaten.
Bu iliski aldatmadan once bitmis zaten, tek tarafli sevgi mi olurmus. Iki tarafta suclu ayrilmadiklari icin.
Tabi ki aldatmayi kimse savunmaz bahanesi de yok keske ayrilsaydi oyle yapsaydi o terbiyesizligi.

Beyin görüntülemelerinde aşık kişilerle obsesiflerinki çok benzer. Tabi burda aşkın ilk zamanlarından bahsediyorum. Normal olan sonrasında farklı heyecanlar ve paylaşımlarla devam etmesidir. Maalesef sizde böyle olmamış. Şuanki duygularınızı sağlıklı bulmadım açıkçası. Eski haline özlem duyuyorsunuz ancak emin olun o şekilde devam etseydi siz onu aldatacaktınız ve gözünüzde bir kıymeti olmayacaktı. Sevgiye aşka yüklediğiniz anlamlar acı çekmeyle eşdeğer görünüyor. Bu algınızı değiştirmeniz lazım. Yoksa derin depresyonlar ve eşlik eden takıntıların tuzağında boğulursunuz. Bugünden itibaren oturun biraz düşünün, artık pişmanlığı bırakın, onun eski hallerinin hayaliyle yaşamayı da bırakın. Onu eski haline döndürmeye çalışmak bomboş bi çabadan ibaret, bu hırsı atın bi kenara. Özgüveninizi, kendinize olan saygınızı yeniden kazanmaya çalışın. Yalnız bu ona karşı vereceğiniz bi mücadele değil kendinizle vereceğiniz içsel bi mücadele..

Bu iliski aldatmadan once bitmis zaten, tek tarafli sevgi mi olurmus. Iki tarafta suclu ayrilmadiklari icin.
Tabi ki aldatmayi kimse savunmaz bahanesi de yok keske ayrilsaydi oyle yapsaydi o terbiyesizligi.
Ben de onu diyorum. Karşıdaki kişiden rahatsız ise aldatmak yerine ayrılıp yoluna bakmaliydi. Aldatarak karaktersizlik yapmış. Burda erkek kadından daha hatalı. Aldatmanin gerekçesi olmamalı.

Övünecek karakter olmayınca fiziğini övmüş herhalde. İnsan böyle bir ilişkiyi neden sürdürür bilemedim. Hastalık gibi ikisi de..

Benim karakterimi sorgulamak size kalmadı. Sadece okumak istediğiniz,işinize gelen kısımları dikkate alıp ''sonradan yanlışlıkla silmişim boyum kilom şu önceden özgüvenim yüksekti kendime bakardım artık bu yaşadıklarımdan dolayı kendimi hem ruhen hemde fiziken eksik hissediyorum'' yazdığım kısmı görmezden gelirseniz yaptığınız bu hakareti ki gerçekten hakaret tarafınıza iade ederim.

Ben fiziğimle övünmem. Birçok kişi fiziğimin düzgün olduğunu,eskisi gibi olmadığımı,kendime gelmem gerektiğini söylerken ben halen eski düşüncelerime geri dönemediğimi,kendimi buna rağmen halen yetersiz gördüğümü söylemeye çalıştım. Ben ne fiziğimle ne karakterimle övünmedim. Çünkü hiçbirimiz dört dörtlük değiliz.
Size varolan karakteriniz ile mutluluklar

Hayır neye dayanarak bunu söylüyorsun diyorum bende. 5 sene önceki halinle şimdi sen bir misin ? Benim aklımdan dahi geçmedi aldatmak. Benimki meraktı sadece. Yanlıştı ama aldatmak yada meyil etmek bu değil ki. Ben defalarca söyledim ayrılmak istediğimi. O bırakmadı. Ben açık açık ifade etmiştim istemediğimi. Aldatacak olsam bunları yapmam öyle değil mi ? Keşke her aldatmaya meyilli olan sadece eski erkek arkadaşına baksa..

Ben sizin düzenlemelerinizi takip etmek zorunda değilim. Bu sizin hatanız. Bu şekilde yazsanız kimse sormazdı ne alaka diye. Hiçbirimiz mükemmel değiliz tabii ki. Umarim doğru karar verirsiniz.

Ben sizin düzenlemelerinizi takip etmek zorunda değilim. Bu sizin hatanız. Bu şekilde yazsanız kimse sormazdı ne alaka diye. Hiçbirimiz mükemmel değiliz tabii ki. Umarim doğru karar verirsiniz.
Tabi ki takip etmek zorunda değilsiniz. Ama kurduğunuz cümlelere dikkat etmek zorundasınız,hepimiz zorundayız. Eleştiri yapabilirsiniz ama hakaret boyutuna gelirse sorun.. Çünkü ne ben sizin karakterinizi bilebilirim nede siz benim. Ben hata yaptığımı,kendimi suçladığımı söylediğim halde yaptığınız haksız yorum beni rahatsız etti sadece. Ama yine de tşkler.
Umarım doğru karar veririm.

Düzenledim çünkü konuyu. Yazdığım şeyi silmişim yanlışlıkla ne yazık ki çok farklı yerlere çekildi bu yüzden sildim.

Anladım neyse ki kör değilmişim
Konunuza gelirsek cidden biran önce kurtulunması gerek bir adam
Yazık değil mi sana emeğine boşver kuzum memlekette adam mı yok..

Gözler sağlam sıkıntı yok

Herkesin yazdığından bi ders çıkartıyorum kendime. Umarım herkes için herşey güzel olur.

Sizinki sevgi değil bence, bir takıntıya dönüşmüş. Sevmediğinizi düşünüp acı çektirmişsiniz, şuan o size aynı şekilde davranıyor diye de o beni çok severdi nasıl sevmez mantığıyla hırs yapmışsınız. Böyle sevgi olmaz, sizi çok seven adam da nişanlısını defalarca aldatmaz.

Bence
Takıntı...
LuLütf evlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…