• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi canavar yarattım kendime ..

Dün başka bir arkadaşa daha dedim. Ölünmüyoooooorrrr. Ölmezsin. Eski zaman aşkı değilsiniz. İnce hastalığa da tedavi bulundu. Ölünmüyor. En fazla iki üç ay özlüyorsun o kadar. Ama özlediğinde aslında alışkanlıklar. Tek çaresi kendine yeni alışkanlıklar bulman. Çözüm bu. Her an aldattı mı aldatacak mı süphesiyle yaşayıp seni yerden yere vuracaksa ömrün boyunca, iki üç ay sıkıntı çek ve kurtul. Bir tane hayatın var vallahi değmez kendini üzmene.

Kızlar boy kilo esmer olduğunu güzelim demek için yazmış hiç birşey anlamıyorsunuz nişanlısı heyerde onu anlatıyormuş anlasanıza :KK53:
Ohoooo. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Çok güzelim sormayın.
Anlatmak istediğimi empati kurarak anlamak yerine dalga geçmeyi tercih etmeniz beni üzdü açıkcası.
Neyse eminim sizin hayatta hiç yanlışınız,hatanız yoktur ve siz dört dörtlük bir insansınızdır :super:

Ohoooo. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Çok güzelim sormayın.
Anlatmak istediğimi empati kurarak anlamak yerine dalga geçmeyi tercih etmeniz beni üzdü açıkcası.
Neyse eminim sizin hayatta hiç yanlışınız,hatanız yoktur ve siz dört dörtlük bir insansınızdır :super:
Boyunu posunu neden yazdın peki cok merak ettim ;)

Ne olacak canım bırak ilgisiz davransın kızsın bağırsın aldatacak mı diye tedirgin ol ne de olsa gördüğünde için eriyor bu herşeye bedel :işsiz:

Olan olmuş sevgi, saygı bitmiş. Çok çektirmişsin adama yapacak bir şey yok bence artık. Iliski bitmiş yani bu şekilde evlilik de yürümez. Malesef insanoğlu işte, zamanında yapıyor hatasını sonra telafi etmeye çalışıyor ama o köprünün altından çok sular akmış,nişanlın değişmiş,inancını kaybetmiş. Ayrılmak ikiniz içinde daha hayırlı olur.

Evlenince açık ilişki yaşayın bence ikiniz de aslında birbirinizi aldatmaya meyillisiniz ama birbirinizden de vazgeçmiyorsunuz.

Açık ilişkiyi öneririm burdan ayrılacakmış gibi durmuyorsunuz. :işsiz:

Evlenince açık ilişki yaşayın bence ikiniz de aslında birbirinizi aldatmaya meyillisiniz ama birbirinizden de vazgeçmiyorsunuz.

Açık ilişkiyi öneririm burdan ayrılacakmış gibi durmuyorsunuz. :işsiz:

Siz benim aldattığımı nerden çıkarıyosunuz pardon ?

Siz benim aldattığımı nerden çıkarıyosunuz pardon ?
Aldatmaya meyilli yazmışım orda sen bana diyorsun aldattığımı nerden çıkardın bilmem ne.

Niye birden celallendin şimdi ilk başlarda çocukla çıkarken eski sevgililerimin faceine bakan bendim sanki allah allah demek doğru bir şey dedim gene bir kızma bir sinirlenme.

sen canavar değil sevebileceğin birini oluşturmuşsun. yani ağzına edenler sevilir ya genelde. işte al sana öyle bir model. kaşınmışsın kusura bakma. bence o çocuk bir daha düzelmez.

Erkeğin aldatmasinin sebebini bile kadına yukleyenler toplanmış yine. Bu zihniyette devam edin. Erkek ne yaparsa haklıdır ,çünkü kadın nasıl olsa bir sebep oluşturmuştur erkek aldatsin diye. Bizi de uzenler oldu biz neden gidip aldatmadik. Çok üzüldü ise ayrilsaydi yoluna baksaydi ama yok karaktersizligini göstermiş aldatmış. Aldatmak kadaktersiliktir net. Her ne yaşarsa yaşasın sen onu iple bağlayıp zorla tutmadin. Çok bezdi ise büyütüp gitseydi, aldatmak yerine.

Karşıdaki adam hiç te düzgün biri değil. Boşuna ona karşı vicdan hissetme. Senin de hataların varmış kabul ama hatalarını göre göre devam eden de oymuş. Kimse silah zoruyla tutmadı onu ilişkide. Aldatan insanları burda savunmayin. Her kötülüğe bir sebep bulmaya gerek yok. Kötülük insanın kalbinin karalığından kaynaklanan bir şey, başka da bir sebebi yok. Adamın kalbi ve karakteri pismiş. Karakterli olsa senden ayrılır yoluna devam ederdi aldatma işlerine falan girmezdi.

Ayrıca saglam karakter dış etkenlerle değişen bir şey değildir . Değişen bir karakter zaten oturmamıştir. Onlara da karaktersiz diyoruz biz.

Konu sahibi defalarca aldatılmışsınız ayrılacak mısınız yoksa öylesine mi açtınız konuyu?

Nişanlandıktan sonra yani yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmadı. Ben daha önce çok yaşadığım için bu durumu yine yapacak diye düşünmekten sıkıldım. Sadece bana karşı ilk zamanlardaki adam değil. Bana en son bunların hiçbirini yapmamam gerekiyordu kendime hiç yakıştırmıyorum çok yanlış yaptım beni bunları yapmaya sen zorladın ben tövbe ettim dedi. Şu an yapmıyo biliyorum. Her zaman birlikteyiz her gittiği yeri bilirim haber eder. Geçen sene umreye gitti. Namazını kılar 3 ay oruç tuttu mesela. Ama bu aldatılma düşüncesi benim bilinçaltıma yerleşti sanırım. Benim size danıştığım şey ayrılıp ayrılmamak değil bu bir hastalık mı ve ben bu düşünceden kurtulabilir miyim

Nişanlandıktan sonra yani yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmadı. Ben daha önce çok yaşadığım için bu durumu yine yapacak diye düşünmekten sıkıldım. Sadece bana karşı ilk zamanlardaki adam değil. Bana en son bunların hiçbirini yapmamam gerekiyordu kendime hiç yakıştırmıyorum çok yanlış yaptım beni bunları yapmaya sen zorladın ben tövbe ettim dedi. Şu an yapmıyo biliyorum. Her zaman birlikteyiz her gittiği yeri bilirim haber eder. Geçen sene umreye gitti. Namazını kılar 3 ay oruç tuttu mesela. Ama bu aldatılma düşüncesi benim bilinçaltıma yerleşti sanırım. Benim size danıştığım şey ayrılıp ayrılmamak değil bu bir hastalık mı ve ben bu düşünceden kurtulabilir miyim
Sen zamanında aldatsan tövbe falan etsen o seni affeder miydi acaba? Hiç sanmam.
Sen ex sevgililerine baktın diye seni aldatan herif oruç tutsa ne olur ki? Sen kendini inandırmışsın bu düşünce hep devam eder üzgünüm.

Cok seviyor diye kiymet bilmediniz hep kactiniz. E herkesin de bi siniri var, cocugun burnundan getirince oda salmis artik.
Uzgunum ama simdi basi duvarlara vurma vakti..

Nişanlandıktan sonra yani yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmadı. Ben daha önce çok yaşadığım için bu durumu yine yapacak diye düşünmekten sıkıldım. Sadece bana karşı ilk zamanlardaki adam değil. Bana en son bunların hiçbirini yapmamam gerekiyordu kendime hiç yakıştırmıyorum çok yanlış yaptım beni bunları yapmaya sen zorladın ben tövbe ettim dedi. Şu an yapmıyo biliyorum. Her zaman birlikteyiz her gittiği yeri bilirim haber eder. Geçen sene umreye gitti. Namazını kılar 3 ay oruç tuttu mesela. Ama bu aldatılma düşüncesi benim bilinçaltıma yerleşti sanırım. Benim size danıştığım şey ayrılıp ayrılmamak değil bu bir hastalık mı ve ben bu düşünceden kurtulabilir miyim[/QUOT
Cok seviyor diye kiymet bilmediniz hep kactiniz. E herkesin de bi siniri var, cocugun burnundan getirince oda salmis artik.
Uzgunum ama simdi basi duvarlara vurma vakti..
Aldatan biri için de başıni duvarlara vuracaksa, kendine hiç saygısınin olmaması lazım heralde. Arkasına bakmadan kaçması lazım tam tersi.

Aldatan biri için de başıni duvarlara vuracaksa, kendine hiç saygısınin olmaması lazım heralde. Arkasına bakmadan kaçması lazım tam tersi.
Yoo aldatildigi icin demedim. Boyle seven birini kaybettigi icin dedim.
Ayrilacaklarini dusundugum icin basi duvarlara vurma vakti dedim, aldatilmayi kabul edip devam edin demedim.

Keske herkes ayni kefeye konmasa.

Bence canavarı yaratan sen değilsin. Onun içinde o cevher zaten varmış sen de yaptıklarınla onun ortaya çıkmasını sağlamışsın. Takıntı olmuş sende bu adam. Aldatmayı affettiysen bunun devamı gelir. Hep şunu söylerim ilişkilerde bazı sınırlar aşılırsa geri dönmez daha kötüye gider. Elinde kozu da var artık adamın, sen zamanında böyle yaptın ondan böyle. Eeee. Bu saatten sonra düzelmez ilerde daha kötüye gider. Bence yol yakınken ayrıl ve kendine başka bir yol çiz.

Bu arada genel olarak bir yorum yapacağım. Erkek tecavüz,taciz eder mini etek giymeseydi, orasını burasını açmasaydi derler;erkek aldatır kadın kadınlığını yapsaydı evde tutmasını bilseydi derler; erkek kadini döver hak etmiştir derler.. Erkeklerin yaptığı karaktersizliklerin sebebini kadına yüklemekten vazgecin. Aldatmak karaktersiliktir net . Sebebi falan olamaz.

Back