Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoooo. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Çok güzelim sormayın.Kızlar boy kilo esmer olduğunu güzelim demek için yazmış hiç birşey anlamıyorsunuz nişanlısı heyerde onu anlatıyormuş anlasanıza
Boyunu posunu neden yazdın peki cok merak ettimOhoooo. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Çok güzelim sormayın.
Anlatmak istediğimi empati kurarak anlamak yerine dalga geçmeyi tercih etmeniz beni üzdü açıkcası.
Neyse eminim sizin hayatta hiç yanlışınız,hatanız yoktur ve siz dört dörtlük bir insansınızdır
devamını yazmıştım ama silmişim yanlışlıkla. Önceden özgüvenim çok yüksekti. Şimdi tamamen dibe vurdum bu yüzden. Her anlamda fiziksel ve ruhsal olarak kendimi yetersiz görmeye başladım.
Boyunu posunu neden yazdın peki cok merak ettim
Evlenince açık ilişki yaşayın bence ikiniz de aslında birbirinizi aldatmaya meyillisiniz ama birbirinizden de vazgeçmiyorsunuz.
Açık ilişkiyi öneririm burdan ayrılacakmış gibi durmuyorsunuz.
Konu sahibi defalarca aldatılmışsınız ayrılacak mısınız yoksa öylesine mi açtınız konuyu?Siz benim aldattığımı nerden çıkarıyosunuz pardon ?
Aldatmaya meyilli yazmışım orda sen bana diyorsun aldattığımı nerden çıkardın bilmem ne.Siz benim aldattığımı nerden çıkarıyosunuz pardon ?
Konu sahibi defalarca aldatılmışsınız ayrılacak mısınız yoksa öylesine mi açtınız konuyu?
Sen zamanında aldatsan tövbe falan etsen o seni affeder miydi acaba? Hiç sanmam.Nişanlandıktan sonra yani yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmadı. Ben daha önce çok yaşadığım için bu durumu yine yapacak diye düşünmekten sıkıldım. Sadece bana karşı ilk zamanlardaki adam değil. Bana en son bunların hiçbirini yapmamam gerekiyordu kendime hiç yakıştırmıyorum çok yanlış yaptım beni bunları yapmaya sen zorladın ben tövbe ettim dedi. Şu an yapmıyo biliyorum. Her zaman birlikteyiz her gittiği yeri bilirim haber eder. Geçen sene umreye gitti. Namazını kılar 3 ay oruç tuttu mesela. Ama bu aldatılma düşüncesi benim bilinçaltıma yerleşti sanırım. Benim size danıştığım şey ayrılıp ayrılmamak değil bu bir hastalık mı ve ben bu düşünceden kurtulabilir miyim
Nişanlandıktan sonra yani yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmadı. Ben daha önce çok yaşadığım için bu durumu yine yapacak diye düşünmekten sıkıldım. Sadece bana karşı ilk zamanlardaki adam değil. Bana en son bunların hiçbirini yapmamam gerekiyordu kendime hiç yakıştırmıyorum çok yanlış yaptım beni bunları yapmaya sen zorladın ben tövbe ettim dedi. Şu an yapmıyo biliyorum. Her zaman birlikteyiz her gittiği yeri bilirim haber eder. Geçen sene umreye gitti. Namazını kılar 3 ay oruç tuttu mesela. Ama bu aldatılma düşüncesi benim bilinçaltıma yerleşti sanırım. Benim size danıştığım şey ayrılıp ayrılmamak değil bu bir hastalık mı ve ben bu düşünceden kurtulabilir miyim[/QUOT
Aldatan biri için de başıni duvarlara vuracaksa, kendine hiç saygısınin olmaması lazım heralde. Arkasına bakmadan kaçması lazım tam tersi.Cok seviyor diye kiymet bilmediniz hep kactiniz. E herkesin de bi siniri var, cocugun burnundan getirince oda salmis artik.
Uzgunum ama simdi basi duvarlara vurma vakti..
Yoo aldatildigi icin demedim. Boyle seven birini kaybettigi icin dedim.Aldatan biri için de başıni duvarlara vuracaksa, kendine hiç saygısınin olmaması lazım heralde. Arkasına bakmadan kaçması lazım tam tersi.