daha öncede konu açmıştım, iş yerimde biriyle çıktım 5 ay amaa o beni ondan önce başkasıyla düşündüğünü o yüzde açılamadğını söylemişti, bende ona öyle bişey olmadığını ve o kişiyi abim gibi gördüğümü söyledim. ama bu konu aramızda sorun oldu ve bitti ( nöbet usulü çalışıyoruz çok sık olmasada görüyoruz birbirimizi, cumartesi nöbetciydik, onu o ortamda görmek okadar canımı acıttıki sürekli gözüm ondaydı. sabah nöbet çıkışı aradı dışarda görüşelim diye, yaşadığımız yer çok küçük olduğu için ben öncen hep sıkıntı çıkarırdım görüşmek için biri görür felan diye ama bu sefer hemen kabul ettim. gittim zaten birbirimizi görünce dayanamadık sarıldık, ağladı, ben seni dünyadaki hiç bişeye değişmem dedi.çok sıkıntıdayım bu konuyu çok düşünüyorum sen bana bu insanı ben düşündüm ama aramızda bişey olmadı desen hiç takılmıyacam.ama senin davranışlarını ve söylediğini kıyasladığımda işin içinden çıkamıyorum dedi.bende dedimki sen daha fazla sıkıntıya girme ben gidiyorum başka şehire beni görmeyince unutursun dedim, seni çok özlerim gitme ne olur dedi. bana sarıldı ağladı sensiz yapamıyorum dedi eve gelince merak ettim aradım.telefonu kapalıydı sabah açtı. şarzım bitmiş uyuya kalmışım dedi. yine aynı konuyu konuştuk ben aşamıyorum dedi, ama üzülmeni istemiyorum ben o ortamdayım diye gitme dedi yanlış kararlar alma dedi.aşamadığım konuyla seni çok mutsuz etcem dedi, hayatımda senin kalitende bi insan asla bulamayacağımıda biliyorum ama aşamıyorum dedi. seni üzdüğüm için özür dilerim dedi, seni üzmeye dayanamıyorum ama bunun içinden çıkamıyorum dedi.aşılmayacak konu yok dedim, ben seni hayatımda istiyorum mantıklı düşün dedim. kaç gece sabahladım bu konu yüzünden ama aşamıyorum dedi. ben bu adamı çok seviiyorum ama sorun ettiği şey bana çok saçma geliyo, zatende artık beni bu konu yüzünden istemiyor. ne yapayım kızlar bi akıl verin bişeyler yazın kızlar
abim dediğin bi insanla nasıl bi iletişiminiz var ki erkek arkadaşın bundan rahatsızlık duyup bu kadar kafasını takmış bence önce bunu düşünmelisin onu sabahlara kadar düşündürecek olan ne yani belki bir erkek ortamında iş yernde adının geçtiği bir olay anlatılmıştır çnkü sadece abim dediğin bir insan bu kadar sorun olmamalı diye düşünüyorum:26::26:
işte belkide sen düşünmedin ama o sana karşı birşeyler hissediyordur ama açılamıyordur küçük bir yer olduğunu söylemiştin canım belki de erkek arkadaşının bi şekilde kulağına gitti bu durum ve kafası karıştı ama yinede bu seni kaybetmesi için bir bahane olmamalı
işte belkide sen düşünmedin ama o sana karşı birşeyler hissediyordur ama açılamıyordur küçük bir yer olduğunu söylemiştin canım belki de erkek arkadaşının bi şekilde kulağına gitti bu durum ve kafası karıştı ama yinede bu seni kaybetmesi için bir bahane olmamalı
çok kötüyüm (( dayanamıyorum ben ona defalarca anlattım bişey olmadığını, ama anlamıyo. önce o beni elde etmek için uğraştı ben onu sevince bu saçma sebepten brakması beni mahvediyo..