- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
- 98
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Begendigi zaman acik acik soyluyor ve cirkinse niye atayim dedigimde olsun ben her halinle seviyorum diye cevap verdi yani bana cirkin olsan da severim demek istedi gibi geldiFotografi cok beğenmiş o yuzden oyle demis gibime geldi.
Yaklasik 2 haftadir cikiyoruz,beni gercekten seven birisi ve beni normalde cok begenir oturdugumuz ilcede de sevilen ve begenilen biriyim.Beni gercekten sevdigine eminim soyledikleri olsun yaptiklari olsun bana boyle hissettiriyor,bugün wp ye durum olarak fotograf attim arkadas cevrem bayildi fotografima ve bende kotu oldugunu dusunmuyorum,fakat sevgilim bu ne bicim fotoğraf diye yanit verdi niye dedim cok cirkin yazdi ve fotografi ona atmami istedi bende cirkinse niye istiyorsun dedim o da ben senin her halini seviyorum diye ses attı,gercekten cirkin demesi cok zoruma gitti ilk defa birisi cirkin oldugumu soyledi herkes cok begenirken sevdigim kisinin boyle dusunmesi asiri uzdu beni kalbimde istemsizce bi agri oldu aynaya bakiyorum acaba gercekten cirkin miyim diye ve bana boyle demesi aklima geldikce cok agri girdi kalbime cok agladim,istemsizce bi soguma geldi ve bitirmrk istiyorum biraz soguk cevap verdim ne yaptim yine de soguksun diyor bir de kusura bakmayin anlatabilecegim kimse olmadigi icin buraya yazmak istedim sizce ne yapmaliyim
Maalesef öyleAnladınız sanırım
Normal bir manzarayla çekilmiş bi fotoğrafımdı evet böyle yazmayı çok istedim fakat ben yine üslubumu bozmadan cevap verdim kendisini de bana yakıştırmıyorlar tip olarak da iyi birisi değil davranış açısından seviyordum ama bu dediğiyle artık davranışta da birşey olmadığını anladımNasıl bir fotoğraf ki bu ne biçim fotoğraf çirkinsin diyor
Sen de diyemedin mi madem çirkinim ne işin var benimle g..vt diye
Eee işte diyemediğin için daha çok tepene çıkarNormal bir manzarayla çekilmiş bi fotoğrafımdı evet böyle yazmayı çok istedim fakat ben yine üslubumu bozmadan cevap verdim kendisini de bana yakıştırmıyorlar tip olarak da iyi birisi değil davranış açısından seviyordum ama bu dediğiyle artık davranışta da birşey olmadığını anladım
Olsun sıkıntı değil :) bende üzüldüğüm için yanlış mı düşünüyorum sonradan pişman olmayayım diye sormak istedim çok teşekkür ederim yorumun içinEee işte diyemediğin için daha çok tepene çıkar
Ay vur tekmeyi gitsin evli değilsin birşey değilsin mecbur değilsin
Hiç sevmem insanın fiziksel özelliklerine elinde olmayan şeylere laf edenleri
Bende mesela oğlak burcuyum millet çok soğuk duruyorsun çok soğuk duruyorsun diyor, halbuki oğlaklar ilk tanıdığı kişileri hayatına şıp diye almaz süzer tartar, kişiden kişiye göre değişiyor soğukluğum diyorum bende cevap olarak.
Konu senden oğlak burçlarına ne zaman geldi bilmiyorum valla kusura bakma
Bilmiyorum da erkekler güzel kız resmî görünce yalakalığa geçer, senin ki Ya gerçekten fazla beğenmiyor Ya manyakOlsun sıkıntı değil :) bende üzüldüğüm için yanlış mı düşünüyorum sonradan pişman olmayayım diye sormak istedim çok teşekkür ederim yorumun için
Evet yaa regl dönemindeyim baya duygusal düşünüyorummYa sen aynaya bakıp nasıl olduğunu görmüyor musun? Hem seni beğenmiş ki sevgilisiniz. Duygusal bir dönemdesiniz galiba. Kusura bakma da boş dram yaratmışsın kendi kendine.
Düşünmee baktın özgüvenini zedeleyen şeyler yapıp seni üzüyor basarsın tekmeyi. Üç çocukla yolda kalmadın ya. Güzel kızmışsın elini sallasan ellisi.Evet yaa regl dönemindeyim baya duygusal düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?