• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız

Okadar cok 'beni cok seviyor' yazmıssın ki, ıcten ıce boyle dusundugunu sanmiyorum senin. Sevmiyor yazacağız diye belırtmıssın. Baska seyler duymak istiyorsun, kıskandı gıbı..
Ama öyle degıl.
Seviyor diyorsan seviyordur ben bilemem.
Ama sevdıgım kimseye 'cok cırkın veya çirkinsin' asla demem.
Bisey yanlıssa gozume kotu gorunduyse 'soyle yapsan mı böyle denesen mı' gıbı akıl verir gıbı degıl de öneri gıbı konusurum.
Uyarırken teninde sigara sondurur gıbı degıl de yumusak sekilde dile getirmeye calısırım bıseyı.
Kendimden yola cıktıgımda ıcınde sevgi olan hıcbısey 'cırkın' kelimesini haketmıyor derim.

Normal bir manzarayla çekilmiş bi fotoğrafımdı evet böyle yazmayı çok istedim fakat ben yine üslubumu bozmadan cevap verdim kendisini de bana yakıştırmıyorlar tip olarak da iyi birisi değil davranış açısından seviyordum ama bu dediğiyle artık davranışta da birşey olmadığını anladım

Bak sen şuna hem tipsiz hem burnu havada. Yol verin gitsin tipsize.

Okadar cok 'beni cok seviyor' yazmıssın ki, ıcten ıce boyle dusundugunu sanmiyorum senin. Sevmiyor yazacağız diye belırtmıssın. Baska seyler duymak istiyorsun, kıskandı gıbı..
Ama öyle degıl.
Seviyor diyorsan seviyordur ben bilemem.
Ama sevdıgım kimseye 'cok cırkın veya çirkinsin' asla demem.
Bisey yanlıssa gozume kotu gorunduyse 'soyle yapsan mı böyle denesen mı' gıbı akıl verir gıbı degıl de öneri gıbı konusurum.
Uyarırken teninde sigara sondurur gıbı degıl de yumusak sekilde dile getirmeye calısırım bıseyı.
Kendimden yola cıktıgımda ıcınde sevgi olan hıcbısey 'cırkın' kelimesini haketmıyor derim.
Seviyor diye dusunuyorum cunku ayirlacagimdan cok korukuyor surekli sevdigini dile getiren mesajlar durduk yere upuzun yazilar cok karisitriyor aklimi

Yaklasik 2 haftadir cikiyoruz,beni gercekten seven birisi ve beni normalde cok begenir oturdugumuz ilcede de sevilen ve begenilen biriyim.Beni gercekten sevdigine eminim soyledikleri olsun yaptiklari olsun bana boyle hissettiriyor,bugün wp ye durum olarak fotograf attim arkadas cevrem bayildi fotografima ve bende kotu oldugunu dusunmuyorum,fakat sevgilim bu ne bicim fotoğraf diye yanit verdi niye dedim cok cirkin yazdi ve fotografi ona atmami istedi bende cirkinse niye istiyorsun dedim o da ben senin her halini seviyorum diye ses attı,gercekten cirkin demesi cok zoruma gitti ilk defa birisi cirkin oldugumu soyledi herkes cok begenirken sevdigim kisinin boyle dusunmesi asiri uzdu beni kalbimde istemsizce bi agri oldu aynaya bakiyorum acaba gercekten cirkin miyim diye ve bana boyle demesi aklima geldikce cok agri girdi kalbime cok agladim,istemsizce bi soguma geldi ve bitirmrk istiyorum biraz soguk cevap verdim ne yaptim yine de soguksun diyor bir de kusura bakmayin anlatabilecegim kimse olmadigi icin buraya yazmak istedim sizce ne yapmaliyim
yaşlarınız kaç?

Eee işte diyemediğin için daha çok tepene çıkar
Ay vur tekmeyi gitsin evli değilsin birşey değilsin mecbur değilsin
Hiç sevmem insanın fiziksel özelliklerine elinde olmayan şeylere laf edenleri
Bende mesela oğlak burcuyum millet çok soğuk duruyorsun çok soğuk duruyorsun diyor, halbuki oğlaklar ilk tanıdığı kişileri hayatına şıp diye almaz süzer tartar, kişiden kişiye göre değişiyor soğukluğum diyorum bende cevap olarak.
Konu senden oğlak burçlarına ne zaman geldi bilmiyorum valla kusura bakma:KK53:
Bende maydanoz olayım :) demekkı oyuzden böyleyım ben. Ayıptır söylemesi oglak burcuyum da

Kendisi tip olarak kötü tahminimce, sende güzelsin ona göre. Yaptığı taktik sinsice yavaş yavaş özgüvenini yok edip ona mahkum hale getirmek, özgüven konusunda başarılı olmuş zaten bak hemen kendinden şüphe etmeye başlamışsın. En tehlikeli insan tipi. Anında kaç

Vay arkadas siz ne yasıyonuz öyle ya. Sizin kafanızdan istiyorum bende. Adam bellıkı kıskanmıs ondam öyle demış.bana bu fotoyu at diyerek kendını bellı etmıs begenmişki istemiş. Adamın ne sinsiligi kaldi ne s. Refsizligi

Yaklasik 2 haftadir cikiyoruz,beni gercekten seven birisi ve beni normalde cok begenir oturdugumuz ilcede de sevilen ve begenilen biriyim.Beni gercekten sevdigine eminim soyledikleri olsun yaptiklari olsun bana boyle hissettiriyor,bugün wp ye durum olarak fotograf attim arkadas cevrem bayildi fotografima ve bende kotu oldugunu dusunmuyorum,fakat sevgilim bu ne bicim fotoğraf diye yanit verdi niye dedim cok cirkin yazdi ve fotografi ona atmami istedi bende cirkinse niye istiyorsun dedim o da ben senin her halini seviyorum diye ses attı,gercekten cirkin demesi cok zoruma gitti ilk defa birisi cirkin oldugumu soyledi herkes cok begenirken sevdigim kisinin boyle dusunmesi asiri uzdu beni kalbimde istemsizce bi agri oldu aynaya bakiyorum acaba gercekten cirkin miyim diye ve bana boyle demesi aklima geldikce cok agri girdi kalbime cok agladim,istemsizce bi soguma geldi ve bitirmrk istiyorum biraz soguk cevap verdim ne yaptim yine de soguksun diyor bir de kusura bakmayin anlatabilecegim kimse olmadigi icin buraya yazmak istedim sizce ne yapmaliyim
Kıskanmış anam bu kız takma güzel çıktığından dolayı öyle demiş boşver takma 😁😘

Ya soguk sun yada burnun havada egolusun dıolar :/ ama benı tanıdıkca hakkımda nekadar yanıldıklarınıda söyluyorlar.hatta yakım arkadasım bana senı ilk gördügümde baya gıcık olmustum dedı senı tanıyınca sevdm dedi
Çünkü biz ilk tanıdığımız insanla hemen kaynaşamayız, potansiyel tehtit olarak görüyoruz veya tanımayıp güvenmediğinizden içimizi açmayız, o yüzden Ya soğuk diyorlar ya da havalı bilmem ne, bana iş yerinde bir iş arkadaşı ben de seni havalı bişey sanmıştım dedi meğer mütaviziymişsin, oğlak Burcu burç değil yük gibi geliyor bazen ve ben artık ne olduysa yukarda tam bir oğlak kadınıyım :eek:

Çünkü biz ilk tanıdığımız insanla hemen kaynaşamayız, potansiyel tehtit olarak görüyoruz veya tanımayıp güvenmediğinizden içimizi açmayız, o yüzden Ya soğuk diyorlar ya da havalı bilmem ne, bana iş yerinde bir iş arkadaşı ben de seni havalı bişey sanmıştım dedi meğer mütaviziymişsin, oğlak Burcu burç değil yük gibi geliyor bazen ve ben artık ne olduysa yukarda tam bir oğlak kadınıyım :eek:
Aman bosver bi bildigimiz varki hemen güvenmiyoruz olması gerekenı yapıyoruz zaten böyle olmalı. Zaten tanımadıgımız insanla hemen nasıl kaynaşabilirizkı samimiyetsiz geliyor bana bı durum. Ben mutluyum bu halımle kim ne dusunurse düsünsün çokta tıın

Seviyor diye dusunuyorum cunku ayirlacagimdan cok korukuyor surekli sevdigini dile getiren mesajlar durduk yere upuzun yazilar cok karisitriyor aklimi
Hissettirdikleri önemli söyledikleri degıl.
Size aynaya baktırmıs daha ne hissettirsın.
Yuz kısı bana seni seviyorum desin hissetmiyorsam bostur

Seni kıskandığı için fotoğrafına kulp bulmuş. Klasik erkek numaraları. Benim ki böyle demezdi tabi şey derdi. Çok güzel çıkmışsın çabuk kaldır benden başka kimse görmesin bana at derdi mesela. Seninkinin tavrı ağır olmuş biraz ki o da kişilik meselesi sanırım

Hadi ordan çekemedin yani beni filan yazardım ben🤓

Çok arıyor musunuz bu hödükleri?? Ayrıca hiç hoşlanmam böyle yaklaşımlardan kompleksli midir su kabağı mıdır nedir.. Patavatsızsa da uğraşılmaz bununla kalbin ağrıyacak ne var,tersleyeceksin sen de onu bozacaksın oldu bitti.

2 haftalık ilişkilerde sevgisinden nasıl emin olabiliyorsunuz ümmeti muhammet aşkına?
bende mi sıkıntı var acaba ? eşimle 4 yıllık geçmişimiz var ben kendimi zor ikna ettim helal valla jetsevgililer.

öyle bir final yapmışsınız ki sanırsın mecnun leylasindan ayrılıyor :KK14:

Vay arkadas siz ne yasıyonuz öyle ya. Sizin kafanızdan istiyorum bende. Adam bellıkı kıskanmıs ondam öyle demış.bana bu fotoyu at diyerek kendını bellı etmıs begenmişki istemiş. Adamın ne sinsiligi kaldi ne s. Refsizligi
Vallahi bu basit bir kıskançlık değil. Resmen kadının özgüvenini yıkmak ve onu psikolojik olarak çökertmek amaçlanmış. Ve bu çoğu insanın fark edemeyeceği kadar tehlikeli bir durum

Back