- 16 Şubat 2024
- 27
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi esmaelif999
-
Kızlar ben küçük yaşta baba zoruyla amcamın ogluyla evlendim
Bu konuda en önemli şey güzel bir işin olması, egitimin mesleğin var mı?
Kızlar ben küçük yaşta baba zoruyla amcamın ogluyla evlendim eşimle 10 yılı geçti evliliğimiz. Son yıllarda aşırı geçimsizlik başladı ne bilim bazen para bazen başkasına yazma gibi gibi konularda.
Yatmıyor yanım da yaklaşmıyor bana sevmiyorum seni diyor 3 tanede kızımız var . Ben boşansam boşanamıyorum bizim burda boşanmak yerine öl daha iyi öyle bi yer.
Ailem asla kabul etmez ölün gelsin diyolar derdimi anlatsam anlayan olmaz ben Napicam bi akıl verin . Dul hanımlara özenir oldum ne kadar rahatlar diye Yemin ediyorum ne onu nese kendimi öldüremiyorum o dereceye geldim artık. Çocuklarım için ömür curutuyorum. Allahım sen yardım et sen bi çıkar yol göster bana. Ağlamaktan ıçime atmaktan veba olacam hasta olacam. Ben ne yapayım siz söyleyin? Nasıl olacak bu nereye kadar gidecek bisey diyin nolurrr(((((
Tek çare devlete sığınmak yada ne aile nede devlet destegı olmaz derseniz calişmiyorsunuz sanırım çocuklarınız için eşiniz hiç yokmuş gibi hayatınız devam ettirin ölüm çare değil ardında kızların var onlar böyle bir hayat yaşamasınlar diye okut okula gitmenin önemini anlat Allah yardımcın olsunKızlar ben küçük yaşta baba zoruyla amcamın ogluyla evlendim eşimle 10 yılı geçti evliliğimiz. Son yıllarda aşırı geçimsizlik başladı ne bilim bazen para bazen başkasına yazma gibi gibi konularda.
Yatmıyor yanım da yaklaşmıyor bana sevmiyorum seni diyor 3 tanede kızımız var . Ben boşansam boşanamıyorum bizim burda boşanmak yerine öl daha iyi öyle bi yer.
Ailem asla kabul etmez ölün gelsin diyolar derdimi anlatsam anlayan olmaz ben Napicam bi akıl verin . Dul hanımlara özenir oldum ne kadar rahatlar diye Yemin ediyorum ne onu nese kendimi öldüremiyorum o dereceye geldim artık. Çocuklarım için ömür curutuyorum. Allahım sen yardım et sen bi çıkar yol göster bana. Ağlamaktan ıçime atmaktan veba olacam hasta olacam. Ben ne yapayım siz söyleyin? Nasıl olacak bu nereye kadar gidecek bisey diyin nolurrr(((((
Demiyim dedim ama bana da pek bir şey yapabilir gibi gelmiyor. Böyle bir aile kızını okutmamıştır da e iş yok,arkanda aile yok,3 tanede çocuk bu kadıncağız ne yapsın şimdi bu durumda?Gercekci olacağım, bir sey yapamazsiniz gibi geldi bana.
Heriften bosanip, aile yardimi olmadan 3 cocukla maalesef hicbir sey yapamazsiniz.
Bulunduğunuz yer ve cevre faktörü de var ki, gaz veremiyorum.
Bu gerici kafalarin içinde, bir sey yapmaya kalksaniz bile, engellenirsiniz.
Sizi sevmeyen esiniz bile, namus ayağına neler yapar neler,
Hic olumlu yorum yapacak bir sey bulamadim ben, üzgünüm.
El isi vs bu tarz seylerle azicikta olsa para kazanmaya bakın.
Adami da takmayin, cocuklari büyütün
Can güvenliği olduğunu bile düşünmüyorum, baska sehire gitti diyelim, bosandi diyelim, namus davasina Allah korusun haberlerde görürüz artik.Demiyim dedim ama bana da pek bir şey yapabilir gibi gelmiyor. Böyle bir aile kızını okutmamıştır da e iş yok,arkanda aile yok,3 tanede çocuk bu kadıncağız ne yapsın şimdi bu durumda?
Boşan demek kolay da böyle bir aile varken nasıl boşansın? Şehir değiştirmesi lazım,e ona da para gerek yine. Hala kadın çalışmalı mı,her kadının mesleği olmalı mı gibi konular açılıyor burda. Bu yüzden diyoruz işte imkanı olan her kadının bir mesleği olmalı diye.
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. Dediğiniz gibi en azından kendi ihtiyaçlarını çıkartmak için bir şeyler yapıp satabilir belki.
Bence de verilen en mantıklı cevap bu, devlete sığınmak.Ailenize de eşinize de çok sinir oldum.
10 yıllık evliymişsiniz, çocuklar da daha küçüktür. Valla ne diyeceğimi bilemedim o aile ve çevre yapısıyla yalnız bir şeyleri başarmanız zor görünüyor. Çalışabilir misiniz o şartlarda buna bile emin değilim.
Sığınma evinden başka bir şey gelmedi aklıma. Allah yardımcınız olsun.
Merhaba , çalışıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?