Bi akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çocuklarım daha küçük hic bisey yapma imkanım yok malesef. beni ölüm kurtarır bu durumdan ve ben hergun bu duayı ediyorum ya onu yada çocuklarımla beni al diye bensiz onlar mahvolurlar kim bakar kim eder. ((

Allah islah etsin böyle aileyi gerçekten ölün gelsin mi diyorlar? Eşinizin başkalarıyla konuştuğunu biliyolar mı?
Söylesem ne çare karı olda kocanı elinde tut bilmem ne gibi gibi sozler diyolar yani neresinden bakarsam bakayım ok yine bana dönüyor çok caresizim çok yalnızım. Kadınsin ya namustan tut herşeye kadar gözler sana çevriliyor.

Amcam vefat etti. Çocuklarım daha küçük el işi veya herhangi bi işte çalışamam. Ki zaten çalışmaya kalksam benden arsizida olmaz kadinsinya hani oruspu derler hiç bişey bilemezlerse. Öyle bi zihniyet çevrem

Durumum iyi deil ev tutamam 3 kurus için onun eline bakiyorum.

Durumum iyi deil ve çocuklarım daha küçük çalışamam onların yemeği bakımı şusu busu hepsi benim üstümde. Param olsa onun kahrını bu kadar cekmem 3 kuruş veriyo 5 de laf sokuyo

Durumum iyi deil ev tutamam 3 kurus için onun eline bakiyorum.
Belediyenin meslek öğrenme kurslarina gidemez misin?
Belki isine yarar.
Ölümü düşünme lutfen, cocuklarinin sana ihtiyacı var, onlar icin biraz daha sabretmelisin, biraz daha buyusunler, kim bilir Sonra kendinde bir seyleri degistirmeye güç bulabilirsin o zaman.

İş bulup çalışırsanız kimse hiç bir şey diyemez. Onların tek derdi size ve çocuklarınıza bakmamak. Yoksa gelenekler öyle sandığınız gibi onların umurunda değil.

Yo kadınsın ya hani çalışmaya kalksamda orospu diye laf ederler arkandan öyle bi zihniyet benim çevrem halbuki ben evde hergun ölüp ölüp diriliyorum haberleri yok. Ya Kaderine razı gelecen yada öleceksin derler ben aile kurbanı oldum kızlarımın kaderi bana benzemez inşallah

İş bulup çalışırsanız kimse hiç bir şey diyemez. Onların tek derdi size ve çocuklarınıza bakmamak. Yoksa gelenekler öyle sandığınız gibi onların umurunda değil.
Çalışamam çocuklarım küçük okula gideni var 2 yaşında bebem var onlara kim bakacak. Ki az önce de dediğim gibi kadınsın ya hani çalışmaya kalksamda orospu damgası yersin öyle bi zihniyet benim çevrem

Çocuklarıma kim bakacak ben işe gidince. Maalesef öyle bi bağlanmış halindeyim ki yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık derler ya . Destekçim hiç yok aksine köstek oluyo herkes öl daha iyi diyen bi sülaleden ne bekleyebilirim ki zaten ben ölümü bekler oldum arar oldum.

Allah razı olsun. Az bi gelirim olsa rahat ederdim ama işte çalışma imkanım sıfır bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama yorum yapan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bu zor günlerimde biraz maddi destek cikabilecek birileri varsa bana ozelden ulaşabilir mi evime kadar gelebilir çocuklarımı görebilir asla yalan soylemiyorum bilgilerimi herşeyimi paylaşabilirim Allhtan korkarim. bu yorumu gören olursa en azından 3 5 ay eşim olacak kişinin eline bakmam laf yemem ne biliyim. etrafında yokmu kimse derseniz bi kaç yerden elden borç aldım onu dahi ödeyemedim.

Arkadaşlar hepiniz güzel düşünüp güzel şeyler yazmışsınız hepinizden Allah razı olsun. Cogu kişi çalış imkanın varsa vs gibi şeyler yazmışsınız ama dediğim gibi çocuklarım küçük okula gideni var 2 yaşında bebem var onlara kim bakacak ben işe gidince. Birde çalışmak bile bizim burda hor görülür kadınsın ya hani. Devletten 1 2 defa yardım aldım. Ama iste yetmiyor Bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama şu zor günlerimde bana maddi destek cikabilicek biri varmi yorumumu gören olursa bana ozelden ulaşabilir mi ? Gelip evimi çocuklarımı dahi görebilir asla yalan soylemiyorum en azından 3 5 ay kafam rahat olur ne bileyim psikolojik olarak çöküşlerdeyim bi nebze de olsa elimden tutar. Yada çocuklarıma ayakkabı kıyafet küçük bebeme bez mama yardımı da olabilir lutfen kusura bakmayın inanın elimden tutan kimsem yok .(

Başlığı "bi para verin" yapsanız daha doğru olurmuş.

Ah be canım çok üzüldüm gerçekten. Keşke elimden bir şey gelseydi. Eğitim durumun nedir canım? İş falan bulsan? İzin verirler mi? Gerçi ona da izin vermez diye düşünüyorum bu kafadaki insanlar.

Aslında çocukları bile bir nevi zorla yapmış olabilir. Bu zihniyette bir aile ve kocaya sahip olan bir kadının çocuk yapmama ya da tek çocukla kalma kararına pek saygı duyulacağını sanmıyorum malesef. Benimde bir çözüm bulamadığım ama çok üzüldüğüm konulardan biri oldu. Elimden gelse zordaki tüm hemcinslerime yardım etmek isterdim. Allah yardımcısı olsun,öyle aileyi de kocayı da islah etsin.

Adama bak ya sevmediği kadından üç çocuk yapmış.
Bir şekilde İSMEK kurslarına gidip kendinizi geliştirin. Çocuklar büyüdükçe işe girersiniz. O zaman yolunuza bakabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…