- 19 Ağustos 2009
- 16
- 0
-
- Konu Sahibi my._.angel
arkadaşlar benim 4 yıllık erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse. geçen hafta çarşamba biz sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama o boşalmadı sadece zevk suyu geldi .cuma günü de benim kasıklarım ağrımaya başladı sonra ben netten baktığımda hamilelik belirtisi olduğunu okudum.adetime 5-6 gün var kasıkta ağrılar bu kadar erken başlar mı test aldım negatif çıktı çok korkuyorum ölmek istiyorum.bide eğer hamileysem anneme sölesem nasıl olur en doğru kararı o verir lütfen kızmadan bana yardım edin arkadaşlar acil cvp :çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlama
Gene bİr sÜrtÜnme vakası
İyİde cnm madem korkuyosun neden yapıyonuz
yapıyosanızda sonucunu dÜŞÜnerek tedbİr alın
Şİmdİ sana olacakları sÖyleyeyİm
muhtemelen adetİn gecİkecek
sende kesİn hamİleyİm dİye delİ olacaksın
ve bİdaha asla yapmam dİceksİn
testler yapıcaksın
sona bİ gÜn adet olucaksın ŞÜkredecek ve burdakİ herkese
teŞekkÜr edeceksİn yanlız bırakmadınız dİye
merak etme yoktur bebek
Çok dÜŞÜk bİ İhtİmal yada
kk bu tÜr vakalarla dolu Şekerİm
en olmadı evlenmeyİ dÜŞÜnÜyomuŞsunuz yıldırım nİkahı yapar kurtulursunuz
sevgİler....
:roflol:
Kesinlikle katılıyorum, bak ben de bu ay bebek olsun diye sıkıntıya girdiğimden ister istemez adetim 2 gün gecikti. Karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi (tabi hayırlısı, inşallah adet olmam) yani diyeceğim... Böyle sürtünmeyle hamile kalma ihitmalin yok denecek kadar az. Içine boşalmamış zaten, ve sen kafaya takıp stres yaptıkça arkadaşın dadiği gibi günün gecikabilir. Lütfen rahat ol...
Gene bİr sÜrtÜnme vakası
İyİde cnm madem korkuyosun neden yapıyonuz
yapıyosanızda sonucunu dÜŞÜnerek tedbİr alın
Şİmdİ sana olacakları sÖyleyeyİm
muhtemelen adetİn gecİkecek
sende kesİn hamİleyİm dİye delİ olacaksın
ve bİdaha asla yapmam dİceksİn
testler yapıcaksın
sona bİ gÜn adet olucaksın ŞÜkredecek ve burdakİ herkese
teŞekkÜr edeceksİn yanlız bırakmadınız dİye
merak etme yoktur bebek
Çok dÜŞÜk bİ İhtİmal yada
kk bu tÜr vakalarla dolu Şekerİm
en olmadı evlenmeyİ dÜŞÜnÜyomuŞsunuz yıldırım nİkahı yapar kurtulursunuz
sevgİler....
arkadaşlar benim 4 yıllık erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse. geçen hafta çarşamba biz sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama o boşalmadı sadece zevk suyu geldi .cuma günü de benim kasıklarım ağrımaya başladı sonra ben netten baktığımda hamilelik belirtisi olduğunu okudum.adetime 5-6 gün var kasıkta ağrılar bu kadar erken başlar mı test aldım negatif çıktı çok korkuyorum ölmek istiyorum.bide eğer hamileysem anneme sölesem nasıl olur en doğru kararı o verir lütfen kızmadan bana yardım edin arkadaşlar acil cvp :çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlama[/QU
herkeze selamlar
canım zevk suyundan hamile kalınmaz.madem bu kadar sıkıntı yapcaksın ölmeyi düşünecek kadar stresleneceksin niye böyle bişeye kalkışıyosun.sonunuzun ne olacağı belli mi bence çok yanlışlmaz:eğer evlenmeden hamile kalsan annen eminim yıkılır.eğer boşalmadıysa kesinlikle korkma bebek yoktur.a.s
bana da öle geliyo zor olur sonuçta kızlık zarı var daha arada ama işte kasıklarım ve belim ağrıyınca stres yaptım bide idrarımda beyaz bişiler geliyo üşütmüş müyümdür acaba yada iltihap filan mıdır içimi rahatlattınız kızlar sağolunaz önce sevgilim aradı askerden ona da söledim ağladım bişi yoktur üzme kendini boşuna dedi inş da yoktur
canım hiç korkma bi kere gebelik için tazyikli sperm akışı olmalı sen boşalmadı bile diyorsun ayrıca bide bakireysen kızlık zarını nasıl gececekki bu kadar kolay değil canım kasıkların adet olmak üzere olmandan ağrıyor ayaklarını üşütmüşsündür. Adeyin gecikir şimdi stresten panik yapma en garantisi git bir poliklinikte kan testi yaptır rahatla ama hamile falan değilsin meraklanmaarkadaşlar benim 4 yıllık erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse. Geçen hafta çarşamba biz sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama o boşalmadı sadece zevk suyu geldi .cuma günü de benim kasıklarım ağrımaya başladı sonra ben netten baktığımda hamilelik belirtisi olduğunu okudum.adetime 5-6 gün var kasıkta ağrılar bu kadar erken başlar mı test aldım negatif çıktı çok korkuyorum ölmek istiyorum.bide eğer hamileysem anneme sölesem nasıl olur en doğru kararı o verir lütfen kızmadan bana yardım edin arkadaşlar acil cvp :çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlama