- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
- Konu Sahibi ikimelekannesiyim
İşte canım bunları söylüyorum. Tek derdinin ders olması gereken zamanda aşk meşk uğraşırsan, o anki ergenlik psikolojin duyguların hep yanlış yaptırır..Evlenme hikayemde öyle kaçalım hadi kaçalım olmadı.. Ayrılmıştık 2 gün olmuştu özür dilemek için iş çıkışı araba ile yolumu kesti konuşalım dedi reddettim eve gelirim ailenden izin almaya dedi o gün evde teyzemler vardı mecburen kabul ettim konuşmaya gittik sahil kıyısına polisler geldi benim yaşım 16 ve kimliğim yanımda olmadığı için karakola aldılar ailenin gelip alacak diye aradılar ailem geldi çok kızdı.. Eve dönerken oturduk bi kafede konuştuk ailem ve eşim ben sizin kızınızla evlenmek istiyorum babam askerliğimi yapıp gelmeden kız istemez durumumuzda yok ben o zamana kadar bekleyemem dedi.. Annem hayır asla olmaz dedi benim kızım çok küçük dedi eşimde annecim siz ne kadar inkar ederseniz ben sizin kızınızı seviyorum yolda görürüm kaçırırım 4 duvar arasınada saklasanız bacadan girerim yine kaçırırım güzellikle olsun dedi tek çaremiz kaçmak dedi bende o anki duygularım ve psikolojim ile kabul ettim seviyordum..
Geçte olsa yolunu çizmeye bak alttan ömür boyu babasına benzeyen adamı çekme. Okul mokul bişeyler oku kurtar kendinide yavrıcaklarınıda..