- 6 Şubat 2007
- 43
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi my._.angel
peki kasık ağrıları neden olabilir psikolojik mi acaba çok kötü duurmdayım hiç iştah filan kalmadı yerdemiyim gökdemi tövbe ettim zaten bida kesinlikle yok hep dua ediyorum lütfen moral verin biraz ama gerçekçi de olun 4 gözle adetimi bekliyorum zevk suyunda da sperm olduğunu okudum bi yerde o yüzden telaşlanıyorum
lütfen dua edin benim için yalvarıırm çok kötü duurmdayım erkek arkadşım şırnakta asker hamileysem hayatım kararır ölürüm değilimdir ama dimi benneyaptımki
Zevk suyuyla hamile kalma olasılığı sıfır değil.
Sperm olabilir ama seninki adet sancısıdır muhtemelen canım.
Stres yaptığından olmuştur.
dağıtırım inanın yetrki adetim gelsinnnn lütfen allahım kasıklarım hala ağrıyoo amaa
arkadaşlar benim 4 yıllık erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse. geçen hafta çarşamba biz sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama o boşalmadı sadece zevk suyu geldi .cuma günü de benim kasıklarım ağrımaya başladı sonra ben netten baktığımda hamilelik belirtisi olduğunu okudum.adetime 5-6 gün var kasıkta ağrılar bu kadar erken başlar mı test aldım negatif çıktı çok korkuyorum ölmek istiyorum.bide eğer hamileysem anneme sölesem nasıl olur en doğru kararı o verir lütfen kızmadan bana yardım edin arkadaşlar acil cvp :çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlama