Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polisliği kazandı ilahiyatçıyım dedi kasap çıktı yemin ederim trajikomik.
peki siz hiç ciddi tepki vermediniz mi bunları öğrendiğinizde? resmen sahtekarlık, yanlış beyan. sen adamın her yaptığına biraz mızmızlanıp ağlarsan o düzelmez. kafasına dank etmeli!
kaç yıllık evlisiniz ve çocuğunuz ne zaman oldu?
lütfen dogru okuyun dogru anlayın , diyorum ki eşimden önce tanışmadan önce, başka biriyle 5yıllık arkadaşlıgım vardı nişanlandık olmadı
5 ay geçtikten sonra eşim ve ailesiyle tanıştım abimin bir işi vardı babamda babasını uzaktan tanıyormuş ama konuşmuşlukları yok abimin iş durumu için konuştular 1 ,2 defa bize geldiler sonra beni begenmişler ogullarını falan getirdiler konuştuk anlaştık bende diger nişan olayından çok yıprandıgım için uzatmadan evlenmek istedim 2 haftada evlendik diye yazdım siz yanlış anlamışsınız
peki kaç yıllık evlisiniz ve çocuğunuz ne zaman oldu?
tatlım özür dilerim. yanlış anlamışım.ama hak ver.karışık bi mevzu..size geldiklerinde mesleğini işini konuşmadınızmı? çok hızlı karar vermişsin ya.neyse bunu konuşmanın anlamı yok şuan..peki senin içinden ne yapmak geliyo?
canım seni seviyorsa ve sende inanıyorsan bi psikoloğa gidin bence birlikte ikna et eşini böyle olmaz de beni seviyorsan eğer kabul edersin de bi ara düzeltmiş kendini çünkü gene yapabilir