- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Sorun genel temizlikde degil zaten, yani evimiz gayet temiz sadece günlük dagininlik benim bahsettigim bu da baska bir kadinin haftada bir gelip yapacavi bir is degil yani nasil desem sanki bahane ne var yani sarj aleti prizde takiliysa..Kucuk mucuk..birbirnizi yemisiniz iste.daha niye calisiyosunuz ki.mukemmel kadin olma zihniyetiyle daha cok yipranirsin.
Ben cok denedim yapmayim etmeyim daginik dursun ellemeyim belki yapar diye. Saga sola attigi coraplarin ustunden gecti de alayim corap sepetine atayim demedi. Hamileyim tiksiniyorum yemek yapmaktan bir gun olsun otur bulanma ben yaparim ya da disatdan soyleyim demedi. Ailesi oyle yetistirmis degismez. Haftada bir yardimci
tutun ne derse desin. Siz rahat edersiniz.
Zaten ne olduysa benim çalışmadığım o donemde oldu yapa yapa adam hala bekliyorKabahat sizde. Sadece sizde. Kalkıp kahvaltısına kadar hazırlayın donuna kadar ütüleyin sonra da iş yapmıyor deyin. Yapmaz tabii. Siz zaten ona hareketlerinizle bu işler benin işim mesajını veriyorsunuz.
Ben kocam iş yapmıyor konularını açan kadınlara çok inanamıyorum. Yapmayın o zaman sizde. Kendinize yemek yapın kendinize çamaşır yıkayın. Ne yapacak o zaman konuşup duracak ama sonunda yapacak. Mecbur yani.
Çaresi yok yazanlara da şaşırıyorum. Var çaresi. Evet bunun için boşanılır. Defolsun gitsinler. O zaman belki akıllanırlar. Kadınlara böyle eziyet yapmazlar. Biri benim tüm işimi yapsa valla üzülürüm merhamet ederim. Ama bunlarda kadına merhamet acıma diye bir şey yok
Siz hiç bir erkekten eşim hiç iş yapmıyor çamaşırlarına kadar ben ütülüyorum çocuklar bende yemek temizlik canım çıkıyor dediğini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü adamlar çekmez. Anında çeker gider. Çünkü kendilerine değer veriyor canlarının kıymetini biliyorlar. Ama kadınlar ne yapıyor. Çayını bile eline veriyor. Yazık gerçekten. Adamlar haklı. Bizden üstünler. Onların bir gün bile katlanmayacağı şeylerle kadınlar ömür tüketiyor. dünya kurulalı beri geldiğimiz seviye bu. Bu ülkenin kadınından da erkeğinden de hiç bir şey olmaz
vermiyorum asla istemez kendisinin butun parasi bendedir benden alır. Yemeği disarida yiyoruz oyle şeylere karışmaz ama yeterli degil iste sorun bu sabah kalkmis benim kalkmami bekliyor cay koymak icin oysa ben yokken gayet kalkip hazırlıyor ama ailesinden boyle görmüş mesela sabah annesine gittik kahvaltiya yumurtalarimizi soyup tabagimiza koyuyor cok sacmaAyy allah aşkına şaka mı bu konu ?
Onun bakış acısının allah belasını versin.
Yahu çalışan kadınsın paran var pulun var haftada bir gün temizlikçi gelse eve zaten temizlik sorunu çözülür.
Yemeği de haftada 1 2 gün dışarda yiyin gerisi de hallolur zaten.
Bunları kabul etmeyip hala bik bik konuşuyorsa defolsun gitsin anasıyla yaşasın.
Cekmeyin şöyle adamların kahrını.
Allah aşkına maaşımı da gidip eline sayıyorum deme sakın!
Annesi ev hanımı mi peki?Elbette
vermiyorum asla istemez kendisinin butun parasi bendedir benden alır. Yemeği disarida yiyoruz oyle şeylere karışmaz ama yeterli degil iste sorun bu sabah kalkmis benim kalkmami bekliyor cay koymak icin oysa ben yokken gayet kalkip hazırlıyor ama ailesinden boyle görmüş mesela sabah annesine gittik kahvaltiya yumurtalarimizi soyup tabagimiza koyuyor cok sacma
Sanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım
E tamam işte eşinizin sizden bu tür beklentileri olması gayet tuhaf değil mo yani ?Evet ev hanimi hic calidmamis gercekten iyi bir ev hanimi bu kadar kendini eve adamış baska bir hayati olmamis kadinin...
Bu onla ilgili degil benle ilgili bir durun maalesefOnun iç çamaşırına kadar niye ütülüyorsun çok mu kıymetli totosu bi de kuş kondurun tam olsun
Sanmıyorum maaşla ilgili bir konu hiç gelmedi gündemeAcaba sizin maaşınızın onunkinden yüksek olması onun gururunu mu kırıyor ki?
Bu konuyu araştıracağım hesaplarımız ayrı değil o yüzden kimden çıkacağı önemli bir mevzu değilHaftada Birgün ya da iki gün gelecek bir yardımcı alın Hesabı da ona kitleyin
O yüzden 3 senedir bekliyorumE tamam işte eşinizin sizden bu tür beklentileri olması gayet tuhaf değil mo yani ?
Açık açık konuşun bunaldim biktim deyin gerekirse terapiste gitmeyi onerin.
Ben olsam evlilik oturmadan çocuk düşünmezdim.
Evet araştırmaya başladım birini bana yardım edip etmemesinden ziyade konuşması beni sinir ediyor mesela oooo bu ne toz tezgah neden dolu hırkam neden koltukta çantam neden orada vs vs... Evet biraz dağınığım kabul ama yine ben topluyorum dağıttığımıBana yardım etmezsen temizlikçi buldum her hafta çağırıcam ücreti de 150 tl bilgin olsun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?