• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi acayip koca kişisi

Bu sene iyice kafayı yedi yaklaşık 4 ay başka bir şehire tayin oldum hafa sonları geliyordum ve tek yaptığım onun temizliği yemeği oldu, yalnızken de yapmamış bir şey ama geçen seneler yapardı

Ne yapmayi dusunuyosunuz peki? Acikca karsiniza alip konustunuz mu bu sekilde bak sabrim tukeniyor. Bu normal degil gerekirse kari koca tedaviye gidin. Ama evlilik bu degil

Bunu da denedim çocuk yok henüz ama dayanamadım diye yani en fazla yemek kahvaltı hazırlamadım gerisini yine eşek gibi yaptım çünkü ben de öyle ev dağınık olunca rahat olabilen biri değilim dayanamayıp yöne yapıyorum

dayanın.
bir musibet bin nasihatten iyidir.
yoksa böyle devam eder.

Sinirlerinizi bozmak istemiyorsanız yardımcı alacaksınız. Çalışıyorsunuz tabiki tatiliniz size kalsın istersiniz. Maalesef bazı erkekler böyle düşünüyor ve değişmiyorlar.
O zaman da olaya bakışı şu olacaktır bi ev işini beceremeyip kadın tutmuşlugum sorun daha derin bence ve nasıl yapacağımı bilmiyorum İnan’ın :((

Sanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım
Maasinizin 2 kat fazla olmasini hazmedemiyor olabilir. Cecremde bir eclilik maalesef bu durumda. Kadin 2kattan fazla kazaniyo ama adamda anlayis goremedim hic. Istelikte severek evlendiler. Erkekler hazmedemiyo bu durumu nedense

Sanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım

Ben olsam senin yerinde devamlı yaptığım şeyleri azaltırım
Bu sabah kendimi iyi hissetmiyorum diyerek kahvaltı hazırlamam mesela
Evin bir hafta extra dağınık olmasına göz yumarım
Bugun çok yorucu gün geçirdim dışardan birşeyler söyleyelim derim

Bu süreçte belki o da birşeyler yapar hiç olmazsa değerini anlar çünkü sen çalışmama rağmen herşeye yapmama rağmen kusur buluyor e maden her türlü dır dır edecek bende canımı sıkmam

Ne yapmayi dusunuyosunuz peki? Acikca karsiniza alip konustunuz mu bu sekilde bak sabrim tukeniyor. Bu normal degil gerekirse kari koca tedaviye gidin. Ama evlilik bu degil
Defalarca konuştum birkaç, zaman normal sonra yine aynı. Kendisi temiz evet ama ona göre temiz traş olup lavaboyu yıkaması sanki benim işin nimet sabah çöpü boşaltması sanki benim için duştan çıkınca duşu yıkaması sanki bana ödül gibi davranıyor

Çalışıyor olmanız, kendi paranızı kazanmaniz, özgür davranabilir durumda olmanız onu bu hale getiriyor belliki. Sizi hala benim emrim altında olacaksın moduna sokmaya çalışıyor. Uzun sürse de dayanın, yilmayin, beğenmiyor ise kapı açık olsun. Şimdiden böyle ise çocuk olduğunda kendinizi perişan bulursunuz. Allah kolaylık versin.

O zaman da olaya bakışı şu olacaktır bi ev işini beceremeyip kadın tutmuşlugum sorun daha derin bence ve nasıl yapacağımı bilmiyorum İnan’ın :KK43:(
O zaman diyeceksiniz ki evet ben ev işini beceremiyorum. Sen yap da nasıl yapıldığını öğreneyim. İşiniz zor gerçekten ama ne derse desin tatilinizi kendinize ayırmak hakkınız.

Maasinizin 2 kat fazla olmasini hazmedemiyor olabilir. Cecremde bir eclilik maalesef bu durumda. Kadin 2kattan fazla kazaniyo ama adamda anlayis goremedim hic. Istelikte severek evlendiler. Erkekler hazmedemiyo bu durumu nedense
Ne istediklerini bilmiyorlar gerçekten

Çalışıyor olmanız, kendi paranızı kazanmaniz, özgür davranabilir durumda olmanız onu bu hale getiriyor belliki. Sizi hala benim emrim altında olacaksın moduna sokmaya çalışıyor. Uzun sürse de dayanın, yilmayin, beğenmiyor ise kapı açık olsun. Şimdiden böyle ise çocuk olduğunda kendinizi perişan bulursunuz. Allah kolaylık versin.
Çok sağ olun, amin

Defalarca konuştum birkaç, zaman normal sonra yine aynı. Kendisi temiz evet ama ona göre temiz traş olup lavaboyu yıkaması sanki benim işin nimet sabah çöpü boşaltması sanki benim için duştan çıkınca duşu yıkaması sanki bana ödül gibi davranıyor

Sizde yaptiklarinizi nimet gibi sunsaniz. Bende uemek yapmasam acindan olursun. Su kiyafetleri yikamasam naparsin acabaaa. Evi supurmesem boceklere arkadas edersin gibii. Yaptiginiz seyleri abartaaniz nasil olur peki?

Sizde yaptiklarinizi nimet gibi sunsaniz. Bende uemek yapmasam acindan olursun. Su kiyafetleri yikamasam naparsin acabaaa. Evi supurmesem boceklere arkadas edersin gibii. Yaptiginiz seyleri abartaaniz nasil olur peki?
Evet bunu da deneyeceğim bir dahaki kavgayı bekliyorum artık çamaşırı vs ayıracağım o zaman yapsın da kolay mı anlasın hep bütün yükü ben aldığım İçin böyle oldu

Evet bunu da deneyeceğim bir dahaki kavgayı bekliyorum artık çamaşırı vs ayıracağım o zaman yapsın da kolay mı anlasın hep bütün yükü ben aldığım İçin böyle oldu

Allah kolaylik versin. Duzelir insallah da kiymetinizi anlar

Bu erkekler karısı eve pata getirirken destek olurken hiç iftira etme surat asma babana deme yok
Ama işe yardım et denilince bi afra tafra!!!
İnsanoğlu işte kıymet bilmez:işsiz:

Back