Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

arkadaşlar merhaba
bnde sat 18 eylül
bu akşam tekrar vericem beta hcg 1800 çıktı salı günü bu işte bi terslik var sanırım
keseyide görmedim
siz keseyi gördünüzmü

Arkadaslar merhaba oncelikle Allah hepimizin bebegini kucagimiza almayi nasip eder insallah.. ya benimde bir sorum olacak bebegimin ne kadarlik oldugunu hesplayamadi doktor ben 1eylulde asilama oldum ve 16 eylulde adet gordum bu ay adetim 6 gun gecti meger hamileymisim doktora gittim keseyi gordu ama asilmadan hanile kalmak icin kese kucuk bu ay hamile kalman icin kese buyuk dedi arada yumurtlamisim oyle dedi ve beta hcg 10000 cikti kafam karisti.. bilginiz var mi acaba???

arkadaşlar merhaba
bnde sat 18 eylül
bu akşam tekrar vericem beta hcg 1800 çıktı salı günü bu işte bi terslik var sanırım
keseyide görmedim
siz keseyi gördünüzmü
canm ben 6. haftada gördüm keseyi seninki daha erken bhcg 1600 ken göremedik sonra bir hafta sonra gittik 6. haftada yani gördük hcg de kaçtı o zaman bilöiyorum ama 2000 olunca karın ultrasonunda görünüyor

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

canm benim geç döllenme olmuştu adetim 10 gün geçtikren sonra kanda belli oldu seninde öyle bir şey olabilir yada adet olcaksın diyebilcek bir şey yok aslında beklemen lazım sadece eğer istiyorsan umarım hamilesindir

ama kanda cıkan sonucum 0.1 cok cok düsük degil mi??

ama kanda cıkan sonucum 0.1 cok cok düsük degil mi??
canm düşük olmasını geç negatif biz çocuk düşünmüyoduk 3 günüm geçti test yaptırdım kanda baktırdım negatif 7 gün sonra baktırdım negatif adet söktürücüye başladım ama belirti vardı mide bulantısı kasık ağrısı falan doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi ama genede bi kanda bakalım dedi kanda o zaman çıktı 10 günüm geçmişti değer 47.0 dı geç döllendiği için dedi belki sendede öyle olmuştur

Senin gibiler nadir oluyo cnm ya :) benim bat 26 ekim bat a 5 gün kala dayanamayip test yaptrdm 2.47 çıktı acaba yükselir mi kafam çok karışık

Senin gibiler nadir oluyo cnm ya :) benim bat 26 ekim bat a 5 gün kala dayanamayip test yaptrdm 2.47 çıktı acaba yükselir mi kafam çok karışık

bunu burda söylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama ben nisanlıyım ve suan bebek dusunmuyorum sürtünme yöntemiyle bi birlikteliğimiz oldu ve doktorum bakire oldugumu soyledi ama gene hamile kalınıyo diye okudum suan bi bebek dusunmuyorum sizce hamile olma olasalıgım var mı

Ah cnm surtunmeyle hamile kalıncak olsa biz bu kadar ugrasmazdk herhalde aylardır yok ayağını havaya kaldır yok yastık koy denemedgmz şey kalmadı yahu ne gelen var ne giden sende dert etme deilsin dir inş olanlar varsada binde 1 dir :)

2 gün sonra gene yap o zaman belli olur tam aslında çok erken tahlil yapmamak lazım beklemek çok zor oluyor

arkadaşlar merhaba
bnde sat 18 eylül
keseyide görmedim
siz keseyi gördünüzmü

Benim SAT 14 eylüldü. 20 ekim ptesi günü kan tahlili yaptırdım, adetim 5 gün geçmişti, beta hcg 4895 çıktı.
Daha sonra muayenede keseyi de gördük. Ama bu sıralama (kan tahlili, kese, kalp atışı vs...) hep aynı gitmesine rağmen zamanı kişiden kişiye değişiyor.
Herşey yolunda gider de keseyi görürsen bu sefer içi dolu mu endişesi oluyor.
Kalp atışlarını duyacak mıyım acaba diye :) Ptesi gününü iple çekiyorum.
Umarım hepimizin hamileliği sorunsuz geçer...

Merhaba kızlar,
Bende hepini gibi heyecanla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim. 2 aylık evliyim ve bu ay adetim gecikti ara sıra böyle gecikmeler yasardım ama bu sefer 7 gün oldu. Adet gecikmemin 2.gününde idrarda çıkan testlerden yaptım negatif çıktı. Ama okuduğum kadarıyla 1 hafta geçmeden yapılan testlerde yanlış çıkabiliyormuş. Bu sefer gögüslerim çok şişti ve ağrıyor. bir süredir baş ağrıları ve karın,kasık ağrıları yaşıyorum.Gün içinde hiç uykum gelmezdi şimdi 4-5 saat uyuyorum.Bazen göz kapaklarımı kaldıramıyorum gibi geliyor. Ve beyaz akıntım hala devam ediyor.Öyle denildiği gibi bulantı,kusma filan yok ama tatlı istediğim çok fazla ve de burnuma surekli yiyecek kokuları geliyor. İlk testen sonra bir daha test yapamaya cesaret edemedim. Eğer 10-15 gün geçerse kan testi yaptıracağım ama içim içimi yiyor acaba bu belirtilere göre hamile olabilir miyim? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyimleriniz ve bilgilerinizle benimle paylaşır mısınız?

cnm belirtilerin hamilelik olabilir psikolojikmende gecikmiş olabilir hamilelik istediğin için inşallah hamilesindir 10 gün bekle sonra dirakt kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…