Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

sen test yaptınmı var mı bebek canım...bende korktum da bugün akşam bi acile gitsem diorum çalışıorum o yüzden akşama kalacak bide eşimde burda yok şuan

Evet canim geçen hafta perşembe günü yaptım. Çok net çift çizgi çıktı. Sonra emin olmak için kan verdim. Orda da 248 çıktı. Sonra salı günü verdim sağlık ocağında kan. Dün aldım sonuçları 2550 civarındadır. Gebesiniz dedi ebe. Hatta inanamadı. Bende merak ediyorum.

HAMİLESİN O ZMAN CANIM EVET...KAÇ HAFTALIK PEKİ

sen test yaptınmı var mı bebek canım...bende korktum da bugün akşam bi acile gitsem diorum çalışıorum o yüzden akşama kalacak bide eşimde burda yok şuan
Kızlar merhaba bende hamileyim ama çok korkuyorum dış gebelikse diye adetin üzerinden 5 gün geçti 2 kere kan testi yaptım ilk değer 144 çıktı 3 gün sonra 476 olmuş normal mi bu yükseliş çok korkuyorum dış gebeliktir diye nolurrr bisey soyleyinnn

CANIM KAÇ HAFTALIK ŞUAN BEBEK...BENCE DOKTORA GİT BAKSIN ULTRASONLA BENDE GİTCEM CUMARTESİ

CANIM KAÇ HAFTALIK ŞUAN BEBEK...BENCE DOKTORA GİT BAKSIN ULTRASONLA BENDE GİTCEM CUMARTESİ
Şuan 4+6 ama bence 3+6 cumartesi gittim doktora yani adetin olması gereken gün ultrasonla baktı çok küçük olduğu için gözükmüyor dedi pazartesiye tekrar randevu aldım ama yinede korkuyorummm

BENM İLK 4.74 ÇIKTI SONRA 67.46 ÇIKTI CANIMM

yok canım ebeler hamilesin bekle doktora git ultrasonla bakdsınlar dedi
Banada hamilesin biraz bekle doktora git dediler ama yapamiyorum yaa beklemek çok zorr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir de bisey daha sorsam canım bu beta değerini arttırmak için neler yapılabilir acaba bilginiz varmii

CANIM ONUN İÇİN BİŞE YAPMAYA GEREK YOK DİEBİLİORUM ZATEN 48 SAATTE BİR O KENDİNİ KATLIO

kızlar yarın sabah tekrar kan verecem inşallah güzelce yükselmiştir dua edin bana merak ediyorum korku da var

kızlar yarın sabah tekrar kan verecem inşallah güzelce yükselmiştir dua edin bana merak ediyorum korku da var
Değerin kaçtı canimm bende bu aksam is çıkışında vericem tekrar meraktan oluyorum resmen dua edicem canım hem sana hem kendime hemde hepimize inşallah bi sorun çıkmaz değerler yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…