- 16 Ekim 2014
- 212
- 51
- 123
- 35
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
sen test yaptınmı var mı bebek canım...bende korktum da bugün akşam bi acile gitsem diorum çalışıorum o yüzden akşama kalacak bide eşimde burda yok şuanAy bende cts için ikna etsem kocayi
sen test yaptınmı var mı bebek canım...bende korktum da bugün akşam bi acile gitsem diorum çalışıorum o yüzden akşama kalacak bide eşimde burda yok şuan
HAMİLESİN O ZMAN CANIM EVET...KAÇ HAFTALIK PEKİEvet canim geçen hafta perşembe günü yaptım. Çok net çift çizgi çıktı. Sonra emin olmak için kan verdim. Orda da 248 çıktı. Sonra salı günü verdim sağlık ocağında kan. Dün aldım sonuçları 2550 civarındadır. Gebesiniz dedi ebe. Hatta inanamadı. Bende merak ediyorum.
Kızlar merhaba bende hamileyim ama çok korkuyorum dış gebelikse diye adetin üzerinden 5 gün geçti 2 kere kan testi yaptım ilk değer 144 çıktı 3 gün sonra 476 olmuş normal mi bu yükseliş çok korkuyorum dış gebeliktir diye nolurrr bisey soyleyinnnsen test yaptınmı var mı bebek canım...bende korktum da bugün akşam bi acile gitsem diorum çalışıorum o yüzden akşama kalacak bide eşimde burda yok şuan
CANIM KAÇ HAFTALIK ŞUAN BEBEK...BENCE DOKTORA GİT BAKSIN ULTRASONLA BENDE GİTCEM CUMARTESİKızlar merhaba bende hamileyim ama çok korkuyorum dış gebelikse diye adetin üzerinden 5 gün geçti 2 kere kan testi yaptım ilk değer 144 çıktı 3 gün sonra 476 olmuş normal mi bu yükseliş çok korkuyorum dış gebeliktir diye nolurrr bisey soyleyinnn
Şuan 4+6 ama bence 3+6 cumartesi gittim doktora yani adetin olması gereken gün ultrasonla baktı çok küçük olduğu için gözükmüyor dedi pazartesiye tekrar randevu aldım ama yinede korkuyorummmCANIM KAÇ HAFTALIK ŞUAN BEBEK...BENCE DOKTORA GİT BAKSIN ULTRASONLA BENDE GİTCEM CUMARTESİ
BENM İLK 4.74 ÇIKTI SONRA 67.46 ÇIKTI CANIMMKızlar merhaba bende hamileyim ama çok korkuyorum dış gebelikse diye adetin üzerinden 5 gün geçti 2 kere kan testi yaptım ilk değer 144 çıktı 3 gün sonra 476 olmuş normal mi bu yükseliş çok korkuyorum dış gebeliktir diye nolurrr bisey soyleyinnn
Peki sonra yaptinmi tekrar kan testi canımBENM İLK 4.74 ÇIKTI SONRA 67.46 ÇIKTI CANIMM
yok canım ebeler hamilesin bekle doktora git ultrasonla bakdsınlar dediPeki sonra yaptinmi tekrar kan testi canım
Banada hamilesin biraz bekle doktora git dediler ama yapamiyorum yaa beklemek çok zorr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir de bisey daha sorsam canım bu beta değerini arttırmak için neler yapılabilir acaba bilginiz varmiiyok canım ebeler hamilesin bekle doktora git ultrasonla bakdsınlar dedi
CANIM ONUN İÇİN BİŞE YAPMAYA GEREK YOK DİEBİLİORUM ZATEN 48 SAATTE BİR O KENDİNİ KATLIOBanada hamilesin biraz bekle doktora git dediler ama yapamiyorum yaa beklemek çok zorr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir de bisey daha sorsam canım bu beta değerini arttırmak için neler yapılabilir acaba bilginiz varmii
Anladım canım bu arada aramızda 1 gün var sanırımCANIM ONUN İÇİN BİŞE YAPMAYA GEREK YOK DİEBİLİORUM ZATEN 48 SAATTE BİR O KENDİNİ KATLIO
19/09/2014 canım seninsonadet tarihi ne canım :)
17 si canım :)19/09/2014 canım senin
kaçtı ki canımkızlar yarın sabah tekrar kan verecem inşallah güzelce yükselmiştir dua edin bana merak ediyorum korku da var
kaçtı ki canım
Değerin kaçtı canimm bende bu aksam is çıkışında vericem tekrar meraktan oluyorum resmen dua edicem canım hem sana hem kendime hemde hepimize inşallah bi sorun çıkmaz değerler yukselirkızlar yarın sabah tekrar kan verecem inşallah güzelce yükselmiştir dua edin bana merak ediyorum korku da var
Canım değerinin yaklaşık 80 falan çıkması lazim inşallah artmıştır arkadasimadetim 1 gün gecikince yaptırdım 26,5 çıktı pazartesi yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?