• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

meraba bende yeni katıldım aranıza adetim geçti adetten bir gün önce kan ve idrar testi yaptırdım ama değerler düşük geldi negaifti yani sonuç hala da adet olmadım :(

meraba bende yeni katıldım aranıza adetim geçti adetten bir gün önce kan ve idrar testi yaptırdım ama değerler düşük geldi negaifti yani sonuç hala da adet olmadım :KK43:
valla cnm genelde geç döllenemden dolayıda hemn çıkmıyor sen bir kaç gün snra tekrarla eğer yoksa adetinde ilkkez gecikiosa bir doktora görün ;)

yaa önceki ayları yazayım bi son üç ay adetim 25 i 24 ü 20si hep öne geldi yani busefer gecikti adet sancım olurdu hep oda yok niyey se

Kizlar benim bat 19 ekim di olmadım 1 gün gecikti idrar testi yaptım ćok silik 2.ćizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım sonuç 26,5 çıktı bu değer normal mi peki çok merak ediyirum doktor çok küçük daha dedi 1 hafta sonra tekrardan gidip kan verecem

1 gunluk gecikme ile degerin boyle olmasi normal canim benimde iki gunluk gecikme ile ilk degerim 31.97 cikmisti dun ki son testimde iseeee 418.36 olduuuu nasipse hayirlisi ile hamilesin dikkat et kendine dinlen...hayirlisi olsun canim

meraba bende yeni katıldım aranıza adetim geçti adetten bir gün önce kan ve idrar testi yaptırdım ama değerler düşük geldi negaifti yani sonuç hala da adet olmadım :KK43:
Caniiiim sil hemen o metsuz ifadeyi yuzunden ve kan testini tekrarla eger hamileysen kendini strese sokuyorsun 48 saatte bir beta hcg yaptır canim eger varsa ve saglikliysa her seferinde 2 kat ve uzeri bir yukselme olacak...sabret ve mutsuzlugu sil hemen yuzunden....

valla cnm genelde geç döllenemden dolayıda hemn çıkmıyor sen bir kaç gün snra tekrarla eğer yoksa adetinde ilkkez gecikiosa bir doktora görün :KK66:
Hazal dusuk yapan sendin sanirim canim bak 48 saatte bir beta hcg yaptır eger artis var ise hemen doktorunla gorus belki sana dusugu onlemek icin ilac verir tamam mi canim...hayirlisini versin Rabbim yureginizi ferah tutun canim....

Hazal dusuk yapan sendin sanirim canim bak 48 saatte bir beta hcg yaptır eger artis var ise hemen doktorunla gorus belki sana dusugu onlemek icin ilac verir tamam mi canim...hayirlisini versin Rabbim yureginizi ferah tutun canim....
cnm yarın gideceğim bnm düşüğüm kan pıhtılaşmasından oldu doktorum hamile olduğumu öğrendiğim gün iğnelerimi yazdı 9 ay vuralacağım hergn bakalım yarın yükseliş var mı yoksada hemen doktoruma gideceğim yine çok tşk cnm bnm

cnm yarın gideceğim bnm düşüğüm kan pıhtılaşmasından oldu doktorum hamile olduğumu öğrendiğim gün iğnelerimi yazdı 9 ay vuralacağım hergn bakalım yarın yükseliş var mı yoksada hemen doktoruma gideceğim yine çok tşk cnm bnm
Aaaa durumumuz ayni bende kullaniyorum canim 3 ay once bende tup bebekte dusuk yaptim bu ay kendiliginden oldu ignelerime hemen basladim benim 12. Haftaya kadar simdilik devam edip etmeyecegime ozaman karar verilecek...Allah yardimcimiz olsun canim ....

Aaaa durumumuz ayni bende kullaniyorum canim 3 ay once bende tup bebekte dusuk yaptim bu ay kendiliginden oldu ignelerime hemen basladim benim 12. Haftaya kadar simdilik devam edip etmeyecegime ozaman karar verilecek...Allah yardimcimiz olsun canim ....
çok zor cnm bunun psikoljisi ama bebek için değer bn 9 ay hergn vurulmak zorundayım maalesef inş senn kısa sürer cnm ;)

çok zor cnm bunun psikoljisi ama bebek için değer bn 9 ay hergn vurulmak zorundayım maalesef inş senn kısa sürer cnm :KK66:
Nasip neyse o olurum ben minik vampirim icin ne geeekiyosa yaparim hepimiz yapariz...evet zor biraz hamilemiyiz hastami bi arada kalıyor insan boyle ama olsun onlara değer. ...

Nasip neyse o olurum ben minik vampirim icin ne geeekiyosa yaparim hepimiz yapariz...evet zor biraz hamilemiyiz hastami bi arada kalıyor insan boyle ama olsun onlara değer. ...
tabi cnm ya bn vuramam saniyordm igneyi esim bile hayret ediyor sonucta bebegim var isin ucunda ;)

Sen bi gorsen beni dersin zaten sen yapma diye oyuzden boyle yapamam yani o igneyi batirmak meseel bende :KK70:
ay cnm bnde senn gibiydm karnımı tutuyorum sıkıyorum batırı veriyorum snedede yanma oluyor mu ya bnde 2-3 dkka yanıo snra hemen geçiı

ay cnm bnde senn gibiydm karnımı tutuyorum sıkıyorum batırı veriyorum snedede yanma oluyor mu ya bnde 2-3 dkka yanıo snra hemen geçiı
Yakiyor canim aci biber suyu gibi hemde ama Allahtan cok uzun surmuyor ben gecen dusugumde gobekten oluyordum bi sefer koldan yapiyoruz daha rahat...

Yakiyor canim aci biber suyu gibi hemde ama Allahtan cok uzun surmuyor ben gecen dusugumde gobekten oluyordum bi sefer koldan yapiyoruz daha rahat...
bnde bakarım artık cnm duruma göre morarıyor çnki karnımda yer kalmayonca mecbur kolla bacağa geçeceğim :D

Back