Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

haklısın aslında dün akşam yine kan verdim 3262 olmş ama muayne etmedi dr
kullandığım ilaçlara devam 28 de ult için çağırdı
keseyi görürüz inşallah bu sefer
benm dış gebelik olabilrmiş yada çoğul gönlümü nasıl tutçam bilmiyorum

kızar benm bhcg 3 günde 59 dan 299 a yükslmiş. haftaya çarşamba muayne edicek doktor. inş keseyi görürüz ve bi probelem çıkmaz

Bu ihtimaller herkeste var. İçin rahat olsun, doktorlar her zaman en kötüye hazırlıyorlar bizi.
Sen iyi düşün iyi olsun :)

Kizlar birsey soracagim. Gogus uclarim cok agriyor bugun adet olmam gerekirken dun oldum dun biraz kan geldi bugunde ufacik bi kahve leke ilk defa boyle birsey oldu goguslerim agirisindan acaba hamile olabilir miyim kanda gelmiyor. Ustune gorme olabilir mi

kan kesildi 1 günde sonra kahverengi leke mi geldi yanlış mı anladım

Canım git kan testi yaptir bekleyip meraklanacagina onda belli olur ☺ inşallah gönlünce olur hersey

Merhaba arkadaşlar;

Bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Regl olacağım günden bir gün önce kahverengi lekeler geldi,tüm belirtileri gösterdim regl oluyorum sandım ama değilmişReglim gecikince 2. gün ve 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonrasında hala bir gelişme olmayınca kan verdim. Beta Hcg değerim 0,23 çıktı. Şuan yaklaşık 2 hafta gecikti. Göğüslerim hassaslaşti ve ara ara kahverengi lekeler geliyor. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Eşimle korunmayı bırakmıştık artık istiyorduk ama üç testte de negatifle karşılaşınca değilim herhalde diyorum. Hamile kalan, benzer belirtileri gösteren arkadaşlar lütfen yorumlayınmiyim?

canım betahcg yüksek 0.23 çıktıysa gebelikl vardır ama

yükselme olmuştur eğer gebelik varsa tkrar kan vereblirsin
teşekkür ederim cevabınız için :) korkuyorum tekrar kan vermeye. çünkü kan verince geçmiyor zaman o sonuçları alana kadar. İnşallah öyledir çok sağolun. Acaba ilk kanda çıkmayıp sonra belli olan var mıdır merak ediyorum.

benm ilk 4.74 çıkmıştı sonra kat kat arttı cankm

arkadaşlar sat 28 aralık bugün kan testi yaptırdım reglim de 3 gün geçikmişti ;degerim 24.4 çıktı doktor kesin bişey söylemedi olabilirniş ama pazartesi tekrar yapılmalıymış test normal mi bu deger sizce düşük mü ?umarım sağlıklı bir şekilde devam eder... Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım o zaten kendini katlıyarak yükselio benm önceki yazdıklarımda sölediğim gibi 4.74 çıktısonra 67 ye yükseldi yani yükselir o

Pazartesiyi bekliyoruz tekrar test yaptircaz umarim artar cok tesekkurler İçime su serptiniz

Malesef beta hcg 4.8 e düştu ve hastalandim bi daha bu kadar umutlanmicam ve erken test yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…