- Konu Sahibi cimcimesevilay
Doktora gıttım sabah doktor gebelık var gozukuyo dedı haftaya bıdaha kan ver gel dedı :)cnm 5 ten yukarısı pozitif oluyo yinede bekle 2 günde bi 2 kat arrtması gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gıttım sabah doktor gebelık var gozukuyo dedı haftaya bıdaha kan ver gel dedı :)cnm 5 ten yukarısı pozitif oluyo yinede bekle 2 günde bi 2 kat arrtması gerek
Benim SAT 14 eylüldü. 20 ekim ptesi günü kan tahlili yaptırdım, adetim 5 gün geçmişti, beta hcg 4895 çıktı.
Daha sonra muayenede keseyi de gördük. Ama bu sıralama (kan tahlili, kese, kalp atışı vs...) hep aynı gitmesine rağmen zamanı kişiden kişiye değişiyor.
Herşey yolunda gider de keseyi görürsen bu sefer içi dolu mu endişesi oluyor.
Kalp atışlarını duyacak mıyım acaba diye :) Ptesi gününü iple çekiyorum.
Umarım hepimizin hamileliği sorunsuz geçer...
Bu ihtimaller herkeste var. İçin rahat olsun, doktorlar her zaman en kötüye hazırlıyorlar bizi.haklısın aslında dün akşam yine kan verdim 3262 olmş ama muayne etmedi dr
kullandığım ilaçlara devam 28 de ult için çağırdı
keseyi görürüz inşallah bu sefer
benm dış gebelik olabilrmiş yada çoğul gönlümü nasıl tutçam bilmiyorum
Kizlar birsey soracagim. Gogus uclarim cok agriyor bugun adet olmam gerekirken dun oldum dun biraz kan geldi bugunde ufacik bi kahve leke ilk defa boyle birsey oldu goguslerim agirisindan acaba hamile olabilir miyim kanda gelmiyor. Ustune gorme olabilir mi
Merhaba kızlar,
Bende hepini gibi heyecanla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim. 2 aylık evliyim ve bu ay adetim gecikti ara sıra böyle gecikmeler yasardım ama bu sefer 7 gün oldu. Adet gecikmemin 2.gününde idrarda çıkan testlerden yaptım negatif çıktı. Ama okuduğum kadarıyla 1 hafta geçmeden yapılan testlerde yanlış çıkabiliyormuş. Bu sefer gögüslerim çok şişti ve ağrıyor. bir süredir baş ağrıları ve karın,kasık ağrıları yaşıyorum.Gün içinde hiç uykum gelmezdi şimdi 4-5 saat uyuyorum.Bazen göz kapaklarımı kaldıramıyorum gibi geliyor. Ve beyaz akıntım hala devam ediyor.Öyle denildiği gibi bulantı,kusma filan yok ama tatlı istediğim çok fazla ve de burnuma surekli yiyecek kokuları geliyor. İlk testen sonra bir daha test yapamaya cesaret edemedim. Eğer 10-15 gün geçerse kan testi yaptıracağım ama içim içimi yiyor acaba bu belirtilere göre hamile olabilir miyim? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyimleriniz ve bilgilerinizle benimle paylaşır mısınız?
canım betahcg yüksek 0.23 çıktıysa gebelikl vardır amaMerhaba arkadaşlar;
Bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Regl olacağım günden bir gün önce kahverengi lekeler geldi,tüm belirtileri gösterdim regl oluyorum sandım ama değilmişReglim gecikince 2. gün ve 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonrasında hala bir gelişme olmayınca kan verdim. Beta Hcg değerim 0,23 çıktı. Şuan yaklaşık 2 hafta gecikti. Göğüslerim hassaslaşti ve ara ara kahverengi lekeler geliyor. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Eşimle korunmayı bırakmıştık artık istiyorduk ama üç testte de negatifle karşılaşınca değilim herhalde diyorum. Hamile kalan, benzer belirtileri gösteren arkadaşlar lütfen yorumlayınmiyim?
yükselme olmuştur eğer gebelik varsa tkrar kan vereblirsincanım betahcg yüksek 0.23 çıktıysa gebelikl vardır ama
teşekkür ederim cevabınız için :) korkuyorum tekrar kan vermeye. çünkü kan verince geçmiyor zaman o sonuçları alana kadar. İnşallah öyledir çok sağolun. Acaba ilk kanda çıkmayıp sonra belli olan var mıdır merak ediyorum.yükselme olmuştur eğer gebelik varsa tkrar kan vereblirsin
benm ilk 4.74 çıkmıştı sonra kat kat arttı cankmteşekkür ederim cevabınız için :) korkuyorum tekrar kan vermeye. çünkü kan verince geçmiyor zaman o sonuçları alana kadar. İnşallah öyledir çok sağolun. Acaba ilk kanda çıkmayıp sonra belli olan var mıdır merak ediyorum.
benm ilk 4.74 çıkmıştı sonra kat kat arttı cankm
acildede kan alırlarBen de pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım. Hayırlısı olsun tabi ama umarım hamileyimdir :) Cevabınız için teşekkür ederim.
canım o zaten kendini katlıyarak yükselio benm önceki yazdıklarımda sölediğim gibi 4.74 çıktısonra 67 ye yükseldi yani yükselir oarkadaşlar sat 28 aralık bugün kan testi yaptırdım reglim de 3 gün geçikmişti ;degerim 24.4 çıktı doktor kesin bişey söylemedi olabilirniş ama pazartesi tekrar yapılmalıymış test normal mi bu deger sizce düşük mü ?umarım sağlıklı bir şekilde devam eder... Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
hakkınızda hayırlısı canım canım Rabbim gönlünüzü göre versin inşPazartesiyi bekliyoruz tekrar test yaptircaz umarim artar cok tesekkurler İçime su serptiniz
üzülme canım bi daaha kine olurMalesef beta hcg 4.8 e düştu ve hastalandim bi daha bu kadar umutlanmicam ve erken test yapmicam