- 27 Mayıs 2009
- 762
- 153
- 133
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
Benim karnimdaki son morluk 2 haftada gecti Allahtan yazdi valla pantolon giyemedim yaaa...kol cok daha rahat denemeni tavsiye ederim...bnde bakarım artık cnm duruma göre morarıyor çnki karnımda yer kalmayonca mecbur kolla bacağa geçeceğim
tmm cnm dur bgnkini koldan vurim bnde :)Benim karnimdaki son morluk 2 haftada gecti Allahtan yazdi valla pantolon giyemedim yaaa...kol cok daha rahat denemeni tavsiye ederim...
Bende igneme gidicem simdi...tmm cnm dur bgnkini koldan vurim bnde :)
bnmki akşam 9:30 cnm gündüzde coraspin alıyorumBende igneme gidicem simdi...
SİZDE DE SANCI OLUO MU KASIKLARDA...tadini cikar canjm insdegerin saglikli yukselir kotu dusunme ferah tut icini gerisi gelir strese gjrme etkilersinbebisi hazalada yazicam canim kac gunii bjlmiorum
Senin haftalarinzda oluodu ximdi rzhim bugudugu jcin artti abir is yapma canimdikkat etSİZDE DE SANCI OLUO MU KASIKLARDA...
çalışıorum ben canım iş tyerinde biraz ayakta falan duruyoruz onun sakıncası olu rmu acaba....bide yemek yeyince çok az da yesem hemen karnımda bi şişlik oluşuo....nefes aldırmıo resmen buda normal miSenin haftalarinzda oluodu ximdi rzhim bugudugu jcin artti abir is yapma canimdikkat et
Canim ayakta durma ile hareketle bisey olmaz sadece agir is yapma dinlen firsat buldukca da otur cnm gerisi allaha emanetçalışıorum ben canım iş tyerinde biraz ayakta falan duruyoruz onun sakıncası olu rmu acaba....bide yemek yeyince çok az da yesem hemen karnımda bi şişlik oluşuo....nefes aldırmıo resmen buda normal mi
Ya cnm bnm durum biraz karışık ben ağustos ayında düşük yaptim dusukten 21 gün snra adet gördüm o adetin arkasına 15 gün snra yine gördüm eylül ayında iki kez bu ayın 1 nde bitti adet dünde bu değer çıktı hamileyim yani adetim ne zaman bilmiyorum düzeni değişti tahminim yaklaşık iç haftalık değil mi hbu değer
kızlar benden çok az sürüntü şeklinde pembe bi kan geldi ne demek buGebe matik yazın nette cikiyo. Kan değerini zi girince kaç haftalik olduğunu söylüyo. Ama dogrulugunu bilemiyecem
Tsk cnmGebe matik yazın nette cikiyo. Kan değerini zi girince kaç haftalik olduğunu söylüyo. Ama dogrulugunu bilemiyecem
kızlar benden çok az sürüntü şeklinde pembe bi kan geldi ne demek bu
Ben gece boyu uyuyamadim cnm kasik ve gaz sancisindan ama normal yazıyorSİZDE DE SANCI OLUO MU KASIKLARDA...
Doğru veriyor cnm bn baktimGebe matik yazın nette cikiyo. Kan değerini zi girince kaç haftalik olduğunu söylüyo. Ama dogrulugunu bilemiyecem
5haftalık hamileyim canımmAdet günün mü canim.dr u bi arasan.
kese göründü mu cnm senn5haftalık hamileyim canımm
Yok onu anladım da bi arkadaşım da olmuştu regl gününde hafif lekelenme olmuştu o yüzden dedim canim. Benimde bu gün son adet günüm ay erken ogrenmekte ne kotuymus bekle bekle5haftalık hamileyim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?