Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

bnde bakarım artık cnm duruma göre morarıyor çnki karnımda yer kalmayonca mecbur kolla bacağa geçeceğim
Benim karnimdaki son morluk 2 haftada gecti Allahtan yazdi valla pantolon giyemedim yaaa...kol cok daha rahat denemeni tavsiye ederim...

Senin haftalarinzda oluodu ximdi rzhim bugudugu jcin artti abir is yapma canimdikkat et
çalışıorum ben canım iş tyerinde biraz ayakta falan duruyoruz onun sakıncası olu rmu acaba....bide yemek yeyince çok az da yesem hemen karnımda bi şişlik oluşuo....nefes aldırmıo resmen buda normal mi

çalışıorum ben canım iş tyerinde biraz ayakta falan duruyoruz onun sakıncası olu rmu acaba....bide yemek yeyince çok az da yesem hemen karnımda bi şişlik oluşuo....nefes aldırmıo resmen buda normal mi
Canim ayakta durma ile hareketle bisey olmaz sadece agir is yapma dinlen firsat buldukca da otur cnm gerisi allaha emanet

Gebe matik yazın nette cikiyo. Kan değerini zi girince kaç haftalik olduğunu söylüyo. Ama dogrulugunu bilemiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…