ilk deneme 2 ay önce filandı..allahımmm dolabında 1 tek çamaşır kalmamıştı...can havliyle beze sarılmıştım..doktorumuz sakın pes etmeyin desede halimiz kalmamıştı...bugün sabah bir anda geldi aklıma 1 ay sonra 3 yaş doğum günü var temmuzda..zamanı dedim..bu arada ilk denemeden beri tuvalete yap yok beze yap diyodu..bugn çıkardım bezi güzel güzel konuştum sözmü anneciğim söz dedi,,yarım saat sonra 2 kere yaptı kilotuna...ben hiç tepki vermeden hiç bişi demeden mutfaktaydım..kendi kendine ana bişey yap yokk anne bişey yap yok diye deli gibi ağlamaya başladı,,öşür dilim anne öşür dilimm :)) tam 1 saat hiç konuşmadımm tepki bile vermedim oğluma,,sürekli yözz anne yözz ( söz bidaha yap yok diyo) 1 saat konuşmadım en sonunda sen bana söz verdin sözünü tutmadın,,birdaha çişin gelince napıcaksın dedim,,arabaya git çiş yap kaka yapcaz dedi ( klozet müzikli lazımlık ) birdaha yapmadı şu saate kadar,,hep söyledi anne çişş anne çişşş...ama sürrekli nerdeyse 20 dk arayla.... yemeğe çıktık ailecek,,orayada götürdüm lazımlığı sürekli sordum geldi dedikçe oturtturdum,,arabada dönerken uyuyodu uyumadan sordum yok dedi,,varsada tut dedim sakın yapma kilotuna dedim,,yapmamış :)) eve geldik yine ddevamm 20 dk bir anne çişş anne çişş gidiyoruz yapmayaiialıştırma bezi aldım,,onuda kilot sanıyo cırt cırtları yokya kilot olduğunu sandı Allahtan çakmadı kilota yapmak yok diyorum yine :)) yatagınada serdim hasta bezi alezde üstünde,,onun üstündede çarşaff...eşim şok oldu nasıl başardın diye çok sevindi..çok şükür kızlar başardım galiba :))