Artık Aquapark hakkıdır kendisinin!!!Parkta cok mu uzun duruyorsunuz? Sorun sadece kaka mi? Cisi de mi kaciriyor?
Laale canim biz disarida hic sorun yasamadik yahu, iyice bi dinleyelim kaka magdurumuzu diyorum :)
Biz parka, disari vs cikmadan once mutlaka cisimizi evde yapiyoruz, kaka konusunda zaten sabah itibariyle hali tavriyla kendini gosterdigi icin kakasini yapmadan cikmiyoruz, gerci bizim kiz saat gibi, oglen 3'te yapti yapti yapmadi ertesi gune sarkitiyor kakasini.
Ay galibaaaa. En korktuğum 3. Leveldi. Ilki ek gıda ikincisi meme bırakmaydı. Çok şükür bin şükür umduğumdan iyi geçti hepsi. Insallah bu level de hayırlısıyla atlanır.Ooo maşallah!
3 günde çözenlerdensin demek.
Bez tak diyen çocuğa toto yıkama şokuOhooo bitmiş gitmiş artık gerisi kolay benimki kakam geldi demiyordu anne bana bez tak diyordukakan mı geldi neden takcaz canım tuvalet varya burada diyip öyle götürüyordum ayrıca çişe el sallamak gayet normallll bir davranış
Ya bana zaten sinir geliyor şu hijyen kısmında ellerini yıkamayı gösteriyorum öğretiyorum yani wcden sonra bunların alışkanlık olması için erkeklere aslında doğar doğmaz öğretmek lazım ama o napıyor kendini kuruladığı peçeteyle yüzünü siliyorBez tak diyen çocuğa toto yıkama şoku
Ben de bez işinden çok korkuyordum.Ay galibaaaa. En korktuğum 3. Leveldi. Ilki ek gıda ikincisi meme bırakmaydı. Çok şükür bin şükür umduğumdan iyi geçti hepsi. Insallah bu level de hayırlısıyla atlanır.
Fıtrat diyosuuunYa bana zaten sinir geliyor şu hijyen kısmında ellerini yıkamayı gösteriyorum öğretiyorum yani wcden sonra bunların alışkanlık olması için erkeklere aslında doğar doğmaz öğretmek lazım ama o napıyor kendini kuruladığı peçeteyle yüzünü siliyor
Bizimki de tuvalet kağıdını ıslatıp poposunu silmeye çalışıyor. Nasıl bastırıyorsa “acıdı” diye bağırıyor.Ya bana zaten sinir geliyor şu hijyen kısmında ellerini yıkamayı gösteriyorum öğretiyorum yani wcden sonra bunların alışkanlık olması için erkeklere aslında doğar doğmaz öğretmek lazım ama o napıyor kendini kuruladığı peçeteyle yüzünü siliyor
Hahshhshs gittiik gittik, korktu saatlerce, sonra birlikte kosturduk, minnak havuzlarda edebimizle takildik,Artık Aquapark hakkıdır kendisinin!!!
Fıtrat tabi o pipiyi lastik gibi çekiyor her çiş sonrası konuşmak istemiyorum geriliyorumFıtrat diyosuuunAllah sabır versin. Ben her işin yarısını yaptırıyorum. Yorum yapamiyciym.
Ah canım kıyamam.Hahshhshs gittiik gittik, korktu saatlerce, sonra birlikte kosturduk, minnak havuzlarda edebimizle takildik,
Ne münasebet parkta pijama indiriyorsunuz millet bu aşamaya şahit olmak zorunda mıHihi sürekli soruyorum sürekli gözümün önünde hatta pijamasini indiriyorum yapsın diye de yapmıyor işte . Sürekli öyle devam ettiriyor um
Ay hepsi ayrı bir alem ya valla onlar içinde tuhaf bi süreç sonuçta ama bizimde içimizden geçiyorlarBizimki de tuvalet kağıdını ıslatıp poposunu silmeye çalışıyor. Nasıl bastırıyorsa “acıdı” diye bağırıyor.
Ayrıca da çocuğun mahremiyeti nerede kalıyor ?Ne münasebet parkta pijama indiriyorsunuz millet bu aşamaya şahit olmak zorunda mı
Tuvalette indiriyordur ya ben öyle düşündümNe münasebet parkta pijama indiriyorsunuz millet bu aşamaya şahit olmak zorunda mı
Ay inşallah öyledir ama parkta indiriyorum yazınca bir garip geldiTuvalette indiriyordur ya ben öyle düşündüm
Benimki de öyle çiş geliyor bez giydir kakam geliyor bezimi giydir. Tuvalete oturmam ben istemiyorum. Lazımlığa oturmam. Beze yaparım. Şaştım kaldım ben.Ohooo bitmiş gitmiş artık gerisi kolay benimki kakam geldi demiyordu anne bana bez tak diyordukakan mı geldi neden takcaz canım tuvalet varya burada diyip öyle götürüyordum ayrıca çişe el sallamak gayet normallll bir davranış
Ne münasebet parkta pijama indiriyorsunuz millet bu aşamaya şahit olmak zorunda mı
Ben parkta pijama indirdiğini düşünmemiştim.Ayrıca da çocuğun mahremiyeti nerede kalıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?