- 22 Ağustos 2016
- 22
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi baharkunter
2-3 senedir var olan bir problem bu. Beynimin içinden gelen bir ses var ya da ben öyle düşünüyorum. Sürekli bana komut veriyor, yanlışlarımı doğrularımı söylüyor. Sürekli konuşuyoruz her daim benimle. Biriyle konuşurken bile cevap veremiyorum ve beynimdeki o sesle konuşuyorum, benim yerime o cevap veriyor tabii duyduklarını sanmıyorum. Ben onunla konuşmayı seviyorum lakin ailem git gide onlardan uzaklaştığımı, içime kapanık birisi olduğumu söylüyor. Bu benim seçimim oysaki. Ya da kafamın içindeki ses beni yönlendirmişte olabilir, bilemiyorum. Ailemin ve arkadaşlarımın ben yokmuşum gibi davranmasını istiyorum. Onlarla iletişime geçmek istemiyorum. Çünkü konuştuğum zaman veya onlarla birlikte vakit geçirdiğim zaman sürekli tartışıyoruz. Bana sürekli bu tartışmaların benden kaynaklandığını söylüyorlar ama o ses bana sürekli onların haksız olduğunu fısıldıyor. Daha da içime kapanmamı yalnız kalmamı söylüyor. Eğer böyle olursa daha az kırılacağımı ve üzüleceğimi düşünüyor. Hiçbir şeyden emin değilim. Bana doğruyu mu yoksa yanlışı mı söylüyor? Tek bildiğim şey bu sesin bana iyi geldiği. Sizce ne yapmalıyım bir doktora falan görünmeli miyim? Bu bir çeşit rahatsızlık mı?