beynimi yemek üzereyim.. :(

Sende kayınvalidene eski sevgililerini anlat bakalım ne yapacak.

sonunda bugün patladım artık..eşim ve kv ile oturuyorduk konusu açıldı kv söyliyim mi dedi bende söyle dedim herşeyi o anlattı eşimde kızdı sinirlendi onlarla görüşüyosan bizlee görüşme dedi ama kv hala eşiminde benimde yanlış düşündüğümüzden yana benim artniyenitim yoktu diyor gereksiz düşündüğümüz söylüyor

Ne ben ne de eşim önce hayatımızda kim oldu birbirimize sormadık. Gerçi eşim benim belalıyı öğrenmişti biz sevgiliyken. Ama aslında bilmek bence hiç iyi değil. Ben bilsem aklımı yerim düşünmekten çok mu sevdi şöyle mi böyle mi diye.
Kaynanan resmen kıskandırmak için yapmış belli. Sonuçta senin annen aynı şeyi eşine dese hoş bişey değil tabi ki.
Eşin senle evlendi ve seni seçti diğerlerini sildi atı hayatından çıkardı. Bence geriyi kafanda kurcalamana gerek yok. Kaynanaya da de ki bir daha o kız hakkında konuşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum kıskançlık olarak düşünüyorsan öyle düşün de. Konuyu açmaya çalışırsa lafı değiştir.

zaten tavrımı koydum beni kimseyle kıyaslama geçmişi gündeme getirme diye oda tamam dedi ama benim nedeense kırıldığımı bir türlü anlamak istemiyor ısrarla gereksiz kıskançlık bilmem ne diyo senide dediğin gibi düşünceler içinde boğuluyordum resmen çok mu sevdi hala düşünğr mü bilmem ne psikologa gitmeye karar vermişitim artık

Kesin çözüm kv ile görüşmeyi kes. Eşine de net bi şekilde söyle. Bu ne yaa böyle hayat mı geçer

ayy ne gıcık bir kayınvalide benim de densiz bir halam var anneme hep "biz kardeşime şunların kızını isteyecektik ama o gitti seni buldu" deyip dururmuş. annem diye söylemiyorum sülalemizin görüp görebileceği en güzel en asil kadındır :)
siz de annem gibi yapın hiç takmayın sıkmayın canınızı ama konuşmasına da müsaade etmeyin canınızı sıkmaya hakkı yok bazı insanlar gerçekten kendilerini hiç yetiştiremiyorlar

öyle demeyin şöyle düşünün belki o belalı Allah korusun siz evlendikten sonra bir sıkıntı çıkarabilirdi.
bizim küçük bir şehirde geniş bir sosyal çevremiz var ben o yüzden eşime önceki sevgililerimden bahsetmiştim iyi oldu çünkü birini tanıyordu şahsen ben o durumda olsam evlendiğim kişinin eski sevgilisiyle selamlaşıp hal hatır sormak istemem.

Ayy böyle saçmalik.mi olur yaa kayinvaliden belliki senin huzurunu.kaçırmaya çalışıyor eşine anlatmalisin .
annesinin önünütoplasin biraz

Aman canım takma kafana gül geç. Sonuçta herkes yolunu çizmiş. Benim kayınvalide dünya tatlıs birisi ama her gittiğimde oda anlatır eşimin çapkınlığını. Hiç yanlış anlamıyorum gülüp geçiyorum.

beni çok sevdiğini ama yanlış anladığımı söyledi görüşmeyiz konuşmayız dedi ve gitti

KADININ AMACI SENİ DELİ ETMEK BUNU DA GAYET GÜZEL BAŞARMIŞ . BI DAHA BU KONUYU AÇARSA ONLARLA GEZDI YEDI ICTI BENI ALDI BEN KARISIYIM ARTIK ONLAR BITTI GITTI KONUYU KAPATIN BIDAHADA DUYMAK ISTEMIYORUM DE.DİLİNİ KEDİ Mİ YUTTU YAA KONUŞ BİRAZ OYLEE DINLEME ...

konuştum zaten bu kadar düşündüğümü üzüldüğümü anlamamış söylediklerini öyle kaddın kadına konuşmakmış falan falan bu saçmalıkları takıp kocamla aramı bozmayacakmışım gibi cümleler kurdu

"Oğlunun eski kırıklarını dinlemek istemiyorum,onlar dündü ben bugünüm"derdim ben olsam. + belki de farkına varmıştır sizin rahatsız olduğunuzdan siz tam tersi hiç umursamıyormuş gibi davranın böyle olunca eminim daha anlatmayacaktır.

canım madem kıskanç olduğunun farkındasın niye adamın geçmişini soruyorsun?
Bende belli ölçülerde kıskancım lakin bunu asla çaktırmam.
Kendimi bildiğim için eşimin eski kız arkadaşlarını sormadım.
Bilmemek mutluluktur.

eşinize anlatın durumu annesiyle konuşsun bana da eltimler kv ve görümcelerim eşimin eski kız arkadaşlarını yok eşimle görüştürdükleri kızları anlatmışlardı üstelik eşim teyze kızıyla nişanlanmıştı annesinin ısrarıyla bende eşime anlattım durumu bir daha yapmadılar

yuh artık yahu insanlar gerçekten kafayı yemiş.tam tersi olsa sizin annenizin eski erkek arkadaşınızla görüşse kıyamet kopardı herhalde.çok terslerim o k.veldyi net.daha neler duyucaz acaba.eşinizin bu konudaki tavrı ne bu arada?

eşim annesine kızdı onlarla görüşüyosan bizle görüşme dedi kv abarttığımızı söyledi karı koca geri kafalısınıza getirdi sonrada kapatıldı konu gitti zaten kv daha da gelmem dedi

Ne kadar ayıp ya. Kazık kadar kadın dersin ama çocuk yapmaz bunu. Oğlun mutlu, bu bencillik neden sen mi evleniyorsun gelininle ? Bırak mutlu olsunlar işte. Torunun bile var artık, bu neyin derdi? Boşverin siz seviyenizi koruyun ona karşı, ama eşiniz bence bilmeli hoş bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…