beynimi yemek üzereyim.. :(

ozmer06

Minikk
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
64
10
31
merhaba arkadaşlar uzun zamandır içimde biriken ve patlamak üzere olan şeyler var kime anlatacağımı bilmiyorum ama anlatmassam patlayacam sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
Şöyle ki yaklaşık 2 senedir evliyim 5 aylık bir oğlum var eşimle severek evlendik..ben kıskanç bir insanım eşime sevgiliyken eski kız arkadaşarını anlatmasını istemiştim bir kızı çok sevdiğini söylemişti neyse geçen aylarda kayınvalidemin o kızla görüştüğünü öğrendim ve sordum neden görüşüyosun diye bana o kızı kendi kızı gibi çok sevdiğini onunla kaldığını evlendimi diye merak ettiğini öğrenmek için görüştüğünü söyledi kız hâlâ eşimin adını alıyormuş ağzına ben mutlu olamadım o olsun hakkını helal etssin falan eşimle aralarında me varsa bana anlatıyor kayınvalidem ya sanki kasten yapıyor rahatsız olduğumu söyledim ne var bunda diyor gereksiz kıskançlık diyor ama öyle değil öyle bi anlatıyoki delircem o bitiyo başka bi sevgilisini anlatıyo eşime söyleyemiyorum aramız bozulmasın diye ama patşayacam sinir krizi geçiriyorum resmen bana yardım edin neden böyke yapıyor içim içimi yiyorum şimdi acabalarla doldu kafam

kıskandırmak için yapıyor zaten.
eşine söylemelisin sakin bir şekilde yoksa dahada ilerletir durumu...

Kayınvalidenizle bence kesin bir dille konuşun. Eşinize de bahsedin bence bu rahatsızlığınızı kendisi konuşsun annesiyle. Çok ayıp gerçekten...

aaa kaynanaya bk ya ınsan cocugunn yuvasını dusunur.konuyu kptması gerekırken bırde gıtmıs kızla konusuyor

Eşin şuan senin yanında, eğer ki ona karşı bir şey hissetse seni değil onu tercihe etmişti.. Ayrıca kv nispet yapar gibi ne diye görüşüyor anlamış değilim.

eşime geçenlerde bahsettim bana inadına yapıyodur dedi onunlada arası iyi değil beni huzursuz etmeye çalılıyodur dedi sen tavrını koy dedi tekrar eski konuları onada açmak istemiyorum yeterince sıkıntısı vaar zaten birde o günleri getirmesin aklına ama ben içim içimi yiyor hergün kızın resimlerine bakar oldum

kayınvalidem çok istemiş zaten de eşim istememiş öyke diyor ben istedim oğlum istemedi diyor

Tekrar etmesi durumunda kati bir şekilde uyar rahatsizligini bildir yani eğer devam ederse duymazdan gel orali olma bile hee baktin ki devam ediyor esinle paylaş canim

kv manyak o kız ayrı bir manyak evli barklı adama yazıyor

resmen, kv denin amacı da sana anlatıp eşinle aranı bozmak herhalde.

Ya de ki "anne benim bildiğim bi kızı 100 kisi ister biri alır dı ama senin oglunu 10 kişi istemiş sanirim, neyseki verdin de kurtuldun boşver anlatma bunlari hic" ka. Gercekten o kadar takilmamaniz gereken bir mevzu ki.. bosverin evinizde mutlu olun siz kocanizla mutlu olun kaynananiza da evet evet diyin geçin kendi kafasinda bi seyler sacmaliyor iste. O adam sizi SEC MIS daha ne

ozaman kv sert bir şekilde uyarmalıısn.oğlun senin sevdigin kadar sevmemiş demekki geçmiş geçmişte kaldı üzgünüm senin adına dersin olur biter.

bend
Eşin şuan senin yanında, eğer ki ona karşı bir şey hissetse seni değil onu tercihe etmişti.. Ayrıca kv nispet yapar gibi ne diye görüşüyor anlamış değilim.
bende anlamıyor görüşüyosada bana neden ballandra ballandıra anlatıyo onu hiç anlamıyorum

ya paranoyak oldum senin yüzünden diyorum ne var bunda diyo ya gereksiz kıskanıyosun diyo eşine söyleme sana kızar diyor

Seni gıcık etmek icin yapiyor cnm sende aynıyla karsilik ver...ortamini buldugunda esinle yasadiginiz guzel anlari abarta abarta anlat kv..mesela gecen x yemegini yaptim esim bi begendi bi begendi de ztn bu yeterde artar ona..esinede anlat bu durumu...
Bende yasadm aynisini ..esim birak sevmeyi yuzunu bile gormemis kızın kv bakmaya gitms bi anlatti ki bana sanki yesilcamdan kalma ask yasamislar gibi..bende esime anlattim once beni inandirdi snra agzinin payini verdi o oldu ..Sırf bnm canımı acitmak icindi sennkide oyle...esine muhakkak anlat.

Bu arada soylemeden edemeyecegim,kafayi yemek uzere olani gordum de beynini yemek uzere olani yeni goruyorum arkadasim:))enteresan bi baslik olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…