yani ben doğumdan sonraki müdahil olmaları başladı kıl kaptım artık hiçbir müdaline katlanamıyorum
Peki neden doğumdan sonra hiç düşündünüz mü. Düşünmediyseniz ben söyleyeyim, artık annesiniz ve kolay kolay o adamı boşayamazsınız.
Bunlar sonradan böyle olmadılar sadece zamanını beklediler, içten içe bunu siz de biliyorsunuz, çoğu zaman size sinyali çalkmışlardır da siz görmek istememişsinizdir.
Çoğu kadın gibi, evlenince düzelir, çocuk yapınca düzelir mantığıyla kendi ayağınıza sıkmış, ellerine silahı vermişsiniz gibi geldi bana, tabi bu benim fikrim, sizi tanımıyorum ama sizin gibi olan tanıdıklarım var.
Biz böyle konuşunca konu sahipleri, bizim derdimiz bize yeter, bir de üyelerin bizi gömmesiyle uğraşıyoruz diye bize çok kızıyorlar, ama insan ne ederse kendine eder, dışarıdaki de kişi izin verdiği için eder.
Konularda hep kv. suçlu, koca suçlu, evet doğru ama onların ekmeğine yağ süren de kadının kendisi. Adama anasının saygısı yok evine kadar karışıyor, siz saygı gösterince de kendini bir şey sanıyor. Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder demişler. Tek sizin değil, çoğu evliliğin sorunu bu soytarı krallar maalesef.