Sen bağırıp çağırıp üste çıkarsan sana inanır...zaten eşimden korkuyor bana sakın söyleme diyo eşimle kötü oşmakta istemiyorum çünkğ konu konuyı açıyor sürekli yeni bişey diyor bende eşime sorunca nerdem çıkarıyon diye tartışma çıkıyor
Sen bağırıp çağırıp üste çıkarsan sana inanır...
O zaman inanma sen de kayın validene...bana inıyor zaten ama kayınvalidem attığı için ona inanıyorum diye bana kızıyor eşim bu sefer
kız belki öyle bir cümle kurmadı bile. bilemezsin. hem sen nerden duydun ki eskiyle görüştüğünü ki görüşedebilir. ama anlatması çok ayıp. benimkide anlatır gibi olmuşru amacı oğlumun seveni çok demek için. hiç tınmadım geçti gitti.
Ben olsam eşime derim ki annen ya onunla görüşsün ya benimle,bir tercih yapsın.
Nedir yani akraba değil bir şey değil,elin kızı.Neymiş çok sevmiş.Yedek mi bekletiyor tövbe tövbe.
valla ağzına yırtasım gelir ama muhatap olmam. kızın yaptığı ayıp vallafade kızın eşimle benim resmimi beğendiğüni gördüm kv min paylaştığı bir resim bende sordum buz kız niye ressmimizi beğendi görüşüyor musunuz diye oda anlattı
evet onun yaptığı zaten başlı başlına ayıp kayınvalidemin de bunu normal görmesi bana abartma demesi ayru bi ayıpvalla ağzına yırtasım gelir ama muhatap olmam. kızın yaptığı ayıp valla