beynimi yemek üzereyim.. :(

ve unutamadığım bişey daha var doğum yaptığımda eve geldiğim gün yanımdaydı yatıyordum ben bana dediği şey sen ne güzel kimseye bişey demiyorsun ayşe olsa anne şöyle şöyle oldu diye yetiştirirdi dedi hem kızdan bahsediyo hemde kızın anne dediğinide ekliyo ben orda yeni doğum yapmışım zaten psikolojim alt üst olmuş işmi yani şimdi bu yaptığı bunu yüzüne vurdum ben hiç farketmedim kzıım bida dikkat ederim dedi

zaten eşimden korkuyor bana sakın söyleme diyo eşimle kötü oşmakta istemiyorum çünkğ konu konuyı açıyor sürekli yeni bişey diyor bende eşime sorunca nerdem çıkarıyon diye tartışma çıkıyor
Sen bağırıp çağırıp üste çıkarsan sana inanır...

Allah kötülerden korusun hepimizi.ne cahil mal insanlar var ya inanamiyorum ya

Ay ne iğrençliktir ya wala bana yapılsa kıyameti koparırım.
Yerinde olsam ikiniz tekken bağırıp çağırırdım "YETER ARTIK SUSUP BİRŞEY DEMİYORUM AMA BUNLARI DİNLEYECEK KADAR MEZHEBİM GENİŞ DEĞİL BİR DAHA YANIMDA YA DA BAŞKASININ YANINDA BU KIZIN İSMİ ANILMAYACAK. " vs de. çok sinirlendim :oops: Eşine de anlat doğumda konuştu, normalde konuşuyor yeter artık diye.

Kesin net tavrını koy. Ne kadar cahil insanlar var hayret bişey. Konu açıldığı zaman uyarmana ragmen hala devam ederse git ordan dinleme zırvalıklarını. Rahatsız oldugunu belirt. Daha da ileri giderse eşinle konuş. Böyle saçmalıkları dinlemek zorunda degilsin.

Umurumda bile degil esimin gecmiste kac tan kiz ölüp bittiginden diye söyle bosuna yorulmayin ben Maziye degil gelecege bakarim deyinin sizi hirpalayip sinirlerinizi tavan yapmak Isidor Hicte Firsat vermeyin sevinmesine

bence eşinle sakin bir şekilde konuşmalı ve rahatsız olduğunu dile getirmelisin

kayınvalidem şuan bende yarın dönecek o gidince konuşaxam eşimle o ne zaman gelse biz kavga ediyoruz zaten

Sizde kayinvalideniz anlatırken kiskanmiyormus gibi yapin zamanla vazgecicektir.Siz boyle yaptikca inadina sizi kizdirmaya devam eder. Ayrıca onlar eskide kalmis kizlar ama bende şimdiki esiyim derseniz susacaktir :KK47:

biraz öncede yine aynı kızla kıyaslama yaptı yok işte senin yüzün ondan daha güzel falan ortak bir kız arkadaşımız vardı önceden o kızda eşimin peşinden çok koşmuş bilmem ne delircem ya patladım artık kıyaslama yapma dedşm beni başkalarıyla kıyaslama dedim

Ben olsam eşime derim ki annen ya onunla görüşsün ya benimle,bir tercih yapsın.
Nedir yani akraba değil bir şey değil,elin kızı.Neymiş çok sevmiş.Yedek mi bekletiyor tövbe tövbe.

kız belki öyle bir cümle kurmadı bile. bilemezsin. hem sen nerden duydun ki eskiyle görüştüğünü ki görüşedebilir. ama anlatması çok ayıp. benimkide anlatır gibi olmuşru amacı oğlumun seveni çok demek için. hiç tınmadım geçti gitti.

fade kızın eşimle benim resmimi beğendiğüni gördüm kv min paylaştığı bir resim bende sordum buz kız niye ressmimizi beğendi görüşüyor musunuz diye oda anlattı
kız belki öyle bir cümle kurmadı bile. bilemezsin. hem sen nerden duydun ki eskiyle görüştüğünü ki görüşedebilir. ama anlatması çok ayıp. benimkide anlatır gibi olmuşru amacı oğlumun seveni çok demek için. hiç tınmadım geçti gitti.

kv kırıldığımı söyledim oda görüşmem daha dedi silmiş falan görüşmez zaten biliyorun da görüşmüş bi kere olan oldu yani
Ben olsam eşime derim ki annen ya onunla görüşsün ya benimle,bir tercih yapsın.
Nedir yani akraba değil bir şey değil,elin kızı.Neymiş çok sevmiş.Yedek mi bekletiyor tövbe tövbe.

X