beynimi yemek üzereyim.. :(

Seni gıcık etmek icin yapiyor cnm sende aynıyla karsilik ver...ortamini buldugunda esinle yasadiginiz guzel anlari abarta abarta anlat kv..mesela gecen x yemegini yaptim esim bi begendi bi begendi de ztn bu yeterde artar ona..esinede anlat bu durumu...
Bende yasadm aynisini ..esim birak sevmeyi yuzunu bile gormemis kızın kv bakmaya gitms bi anlatti ki bana sanki yesilcamdan kalma ask yasamislar gibi..bende esime anlattim once beni inandirdi snra agzinin payini verdi o oldu ..Sırf bnm canımı acitmak icindi sennkide oyle...esine muhakkak anlat.
ben öyle yaptım mı aa oğlum onu sevmezki nasıl yedi aa oğlum oraya gitmezki nasıl gitti gibi cevaplar alıyorum

Benzer bir mesele yüzünden nisanliyken ayrılığın eşiğinden dönmüştüm. Çok sinir bozucuydu, bunda amaç gelini delirtmek zaten. Eger esin bu muhabbetleri bilmiyorsa eşine söyleyip maziyi hiç hatırlatma. kv ne hali varsa görsün, kendi çapında görüssün kızla.

Benzer bir mesele yüzünden nisanliyken ayrılığın eşiğinden dönmüştüm. Çok sinir bozucuydu, bunda amaç gelini delirtmek zaten. Eger esin bu muhabbetleri bilmiyorsa eşine söyleyip maziyi hiç hatırlatma. kv ne hali varsa görsün, kendi çapında görüssün kızla.
bende öyke düşünüyorum eskileri tekrar g0ndeme getirmeye gerek yok ama içim öyke bi doldu ki soru işaretleri bitmiyor

Yaptigi cok rezil bir sey, bel alti diye buna denir, esinize söyleyin, kayinvalidenizde böyle konular actigi zaman haddini bildirin, konusturmayin, dinlemeyin.

Yaptigi cok rezil bir sey, bel alti diye buna denir, esinize söyleyin, kayinvalidenizde böyle konular actigi zaman haddini bildirin, konusturmayin, dinlemeyin.
yok inanın anlamıyor ben karşıyım böyle şeylere ditorum ne var bunda diyip durıyor aen abartıyosun diyo

ben öyle yaptım mı aa oğlum onu sevmezki nasıl yedi aa oğlum oraya gitmezki nasıl gitti gibi cevaplar alıyorum
Iste icine oturmustur onun:KK66: sen devam et cnm:KK66:
Bizide bigun aramisti yemek saatinde bende pırasa yapmıstm ne yiyonuz dedi esimde pırasa var dedi o da alayci ses tonuyla sen yemezsin ki dedi esimde vala yiyorum ezelinur cok güzel yapmis sizinkiler gibi dgl ddi banada göz kırptı esim oyke dedikten snra...teli kapatti dedm bozulmustur simdi..esimde bosver afiyet olsun demeyi ogrenir belki dedi....
Bi arada oglunun kizacagini biliyo ve sana soyleme diyo sen kesinlikle soyle bu konuyu esine

Iste icine oturmustur onun:KK66: sen devam et cnm:KK66:
Bizide bigun aramisti yemek saatinde bende pırasa yapmıstm ne yiyonuz dedi esimde pırasa var dedi o da alayci ses tonuyla sen yemezsin ki dedi esimde vala yiyorum ezelinur cok güzel yapmis sizinkiler gibi dgl ddi banada göz kırptı esim oyke dedikten snra...teli kapatti dedm bozulmustur simdi..esimde bosver afiyet olsun demeyi ogrenir belki dedi....
Bi arada oglunun kizacagini biliyo ve sana soyleme diyo sen kesinlikle soyle bu konuyu esine
aynen öyke bide bana salakmışım gibi sakın kocana söyleme sana çok kızar bende dedim bana mı kızar yoksa sen kızla görüştüğün için sana mı sonra diyo bana kızar

Aklini kullan git kv yanina telden ses kaydi ac farketmesin al agzindan laflari kocana dinlet inkarlik biseyi kalmasin ha ayni taktigi sana uygular sknra agzindan cikanlara dikkat et aa ne zaman dedm pes falan

Aklini kullan git kv yanina telden ses kaydi ac farketmesin al agzindan laflari kocana dinlet inkarlik biseyi kalmasin ha ayni taktigi sana uygular sknra agzindan cikanlara dikkat et aa ne zaman dedm pes falan
inkar etmez çünkü eşimde biliyor annesinin huyunı oda sıkıyor dişini

inkar etmez çünkü eşimde biliyor annesinin huyunu oda sıkıyor dişini

kayınvalidenız çok saygısız merhametsız bı ınsan ortada 5 aylık bı masumvar buna rağmen acımasızca aile huzurunuzu bozma peşinde mumkun olduğunca görüşmeyin derim bu konuda haddını bildirecek kişide eşiniz siz asla karışmayın

merhaba arkadaşlar uzun zamandır içimde biriken ve patlamak üzere olan şeyler var kime anlatacağımı bilmiyorum ama anlatmassam patlayacam sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
Şöyle ki yaklaşık 2 senedir evliyim 5 aylık bir oğlum var eşimle severek evlendik..ben kıskanç bir insanım eşime sevgiliyken eski kız arkadaşarını anlatmasını istemiştim bir kızı çok sevdiğini söylemişti neyse geçen aylarda kayınvalidemin o kızla görüştüğünü öğrendim ve sordum neden görüşüyosun diye bana o kızı kendi kızı gibi çok sevdiğini onunla kaldığını evlendimi diye merak ettiğini öğrenmek için görüştüğünü söyledi kız hâlâ eşimin adını alıyormuş ağzına ben mutlu olamadım o olsun hakkını helal etssin falan eşimle aralarında me varsa bana anlatıyor kayınvalidem ya sanki kasten yapıyor rahatsız olduğumu söyledim ne var bunda diyor gereksiz kıskançlık diyor ama öyle değil öyle bi anlatıyoki delircem o bitiyo başka bi sevgilisini anlatıyo eşime söyleyemiyorum aramız bozulmasın diye ama patşayacam sinir krizi geçiriyorum resmen bana yardım edin neden böyke yapıyor içim içimi yiyorum şimdi acabalarla doldu kafam :KK43:
Kayın validenin kafasını patlatasım geldi bir an. Bence git eşine söyle. Ben aynı durumda olsam kıyameti koparırım. Gider eşimle tartışırım, eşim de gider annesine gününü gösterir. Gör bakalım bir daha yapabiliyor mu aynısını... Seni kızdırmak için yapıyordur.

kayınvalidenız çok saygısız merhametsız bı ınsan ortada 5 aylık bı masumvar buna rağmen acımasızca aile huzurunuzu bozma peşinde mumkun olduğunca görüşmeyin derim bu konuda haddını bildirecek kişide eşiniz siz asla karışmayın
ya kırıldım sana diyorum anlamıyo kızıyor arıyor açmıyorum tehdit içerikli mesajlar yok sarıldığın kocanı ben doğurdum ona göre unutma bilmem ne eşime biraz anlattım ben konuşayım diyo ben istemiyorum bu sefer onlarda kötğ olacak

Ne manyak karilar var ya tobe kv yani ben en son kv olmus de onun kv si yani esimin babannesi oyle yapti su veriodm diodum ivinde fare zehri var yemek veriodm ayni benle ugrastigi icin adam geliodu aman nazlanio yemio icmio sobra esime anlatti dogru dedim sonra dio ki dikkat et bu sendeb kucuk ama valla seni susuz getirir falan oyle muamele istiolar aslinda bazen

Kayın validenin kafasını patlatasım geldi bir an. Bence git eşine söyle. Ben aynı durumda olsam kıyameti koparırım. Gider eşimle tartışırım, eşim de gider annesine gününü gösterir. Gör bakalım bir daha yapabiliyor mu aynısını... Seni kızdırmak için yapıyordur.
zaten eşimden korkuyor bana sakın söyleme diyo eşimle kötü oşmakta istemiyorum çünkğ konu konuyı açıyor sürekli yeni bişey diyor bende eşime sorunca nerdem çıkarıyon diye tartışma çıkıyor

ya kırıldım sana diyorum anlamıyo kızıyor arıyor açmıyorum tehdit içerikli mesajlar yok sarıldığın kocanı ben doğurdum ona göre unutma bilmem ne eşime biraz anlattım ben konuşayım diyo ben istemiyorum bu sefer onlarda kötğ olacak
olursa olsun evlatlarımızın hayatını karatmak için anne olmuyoruz kusura bakmayında gerçekten anarmol ne demek o öyle yahuu madem evlendırmeseymiş oğlunu ruh sağlığı bozuk bı ınsanla nekadar munakaşa edersenız edın başa çıkmazsınız bırakın sadece eşiniz muatap olsun sız hal hatır sormadan ileriye gıtmeyın bu kadınla

biraz öncede başka bi kızdan bahsetti yok kız çok istemiş eşim istememmiş kız intihar bile etmiş çok aşıkmış öyle aşk görmemiş yanıma geldi kv kızda gelmek istemiş beni çok sevmiş oğlumuda sevmek istiyomuş delircem nedir bu böyle ya

X