İşte canım bu gidişle öyle olcak ama yine ben üzülcem ekonomik yönden kıyaslancam fln arkadas demiş ya ne güzel iş bakıyo diye iyi niyetinden..ben onun ne niyetle olduğunu biliyorum ben para getirimde nolursa olsun hostes olcaktım eşim istemedi ky ben olsam dinlemem git cok para var dedi..tercihlerde doğu yazıyorum dedim yaz kızım yaz dedi yani ve biz daha bikaç aylık evliydik onun amacı ben calışim para kazanim azcık onlara destek olalım diğer oğlunu evlendirelm sonra ben bi cocuk doğurim onun kucağına bırakim o da bütün herşeyi bırakıp o cocukla ilgilensin hatta bize taşınsın cünki oturduğu ev suan yanında olan her dediğini yaptığı ablasının ve kendisi teklif etmiş rahmetli kayınpederim para batrdığı zaman..ama suan oğluyla beraber eve giren para iyi para yani kira derdide yok yinede geçnemyrz diyo ve cok da rahat kiraya cıkablrler ama işini cok iyi bilir o..
benim de en sinir oldugum şey birilerinin neden çalışmadıgımı sorgulaması sürekli ve şurası var burası var gir çalış demesisonucta sen o insanın hayatını bilmiyorsun bir bildigi vardır ve emin olsunlar ki biz kendi hayatımızı,onların bizim hayatımızı düşündügünden daha çok düşünyoruz:)ben eşimle ne konusurum nasıl anlasırım çalışamma izin mi verir yada orda çalış ama burda olmaz mı der...kimse bişey bilmez ama konusur sadece...sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım,kimsenin dedigi degil eşinle nasıl anlaştıgın önemli.kv ler öyle yapıyor malesef.benimki de bi ara şurası var burası arıyor falan diyodu hep.bende sinir oluyordum.