- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- 118
Evet,bir arkadasımız daha demiş galiba canım en azından aynı evde olmadıgına şükret:)
anlattıkların bana göre gerçekten kırılmaya müsait şeyler..ve burada okurken çok kişiye basit gibi gelebilir ama onu yaşayan biliyor..bazen bişeyin bizi üzmesi için illaki çok büyük kavgalar çıkması gerekmiyor..bir bakış bile anlatıyor niyeti...sen benim gibi duygusalsın da yengeç mi burcun cnm?güldügüme bakma tatlım seni anlıyorum ve neleri nasıl taktıgını düşününce kendimi görüyorum sanki anlattıklarında.biz kendimiz ailemizden gördügümüz terbiyeyiisaygıyı onlardan da bekliyoruz ve göremeyince üzülüyoruz...aynen senin gibi ben de kızdıgımda konusmuyorum hemde aynı evin içindeyiz:)ama en ufak bi konuşmasında güzel sözünde de yelkenler suya iniyor ve saygısızlık edemiyorum istesemde çünkü ailemden öyle gördüm.karşımdaki bana 1 adım geliyorsa,ben 10 adım giderim yani...kısacası seni okurken kendimi gördüm...merhametimin duygusallıgımın nasıl kızgınlıgımın önüne geçtigini gördüm..ne kadar hassas ve derin düşünen biri oldugunu gördüm...sana hak etmedigin ithamlarda bulunmuş mesela.."ben doktor olmasını isterdim" ne demek ne kadar ayıp...herneyse...canım bence onun aramasını bekle derim ama sen bilirsin yinede..şimdi bu da seni yiyodur..naptım da bu derece konusmayacak kadar tavır aldı diye.inan aynılarını aynı ev içersinde yaşıyorum.boşver.eşin yakın zamanda oturmaya gitmek isteyecektir onunla gider yine mesafeni korursun..ama arayıp sorma şimdilik...ayrıca söylemeden edemeyecegim eşinin sana olan tavrını da takdir ettim
zaten böyle olmasa,eşler birbirini anlamasa yürümez evlilikler...
Canım o kadınla kendimi aynı evde düşünemiyorum yani of cok şükür ama ilerde kapak atmak gibi niyeti olablr cünki bikere eşime beni ilerde huzurevine verirsinz demişti ya bizim tepkimizi ölçüyo eşime bırakmadım ben atladım saf gibi bakarız diye ben ne düşünyrm o ne yapıo görüysun dimi diğer oğlu sorumsuz ondan beklemiyo bişey hep bizden..zaten aramam canım eşim gecen gün o aramıyo çağırmıyo gel biz gidelim dedi noluyo diye ben istemedim sen git dedim canım annen dedim o da sensiz ne işim var dedi sağolsun ben eşime üzülüyorum kendimden cok yazık baba zaten yok anne de böyle..canım düğün günü akrabalarının elini tek tek öpmedi diye eşime trip atmş bi bayan kendisi ve aynı gece ev gezdirmeye kalkmış biri yaa benm bildiğim düğün öncesi napıyosan yaparsın ama bizim yemeklerimz bile sonra geldi o gece geldi zaten doğru düzgün bişey yoktu eşim almış onları da işine gelince adetleri cok iyi biliyo ama kendilerine gelince hiç bilmiyo benm memleketimdeki kına-düğün oldu coğu masrafıda babam karşıladı ama ne dedi biliomusun cok gereksizdi dedi..ya canım daha neler neler cok gıcık bi tip ben de öyle kala kaldım yine aklıma geldikçe varya sinirlenyrm kızı da yokki yaşasın işte..sende bian önce ayrılmaya bak canım zor valla sinir hastası yaparlar insanı..yani ben terapiye gitmeyi düşünüyorum aslında genel olarak çünki herşeyi kafama takıyorum hep geçmişte yada gelecekte yasıyorum bugünü istiyorum artık bunu aşmak içinde detek şart..