Beynimi kemirip duruyo ky yaptıkları!!

Canım o kadınla kendimi aynı evde düşünemiyorum yani of cok şükür ama ilerde kapak atmak gibi niyeti olablr cünki bikere eşime beni ilerde huzurevine verirsinz demişti ya bizim tepkimizi ölçüyo eşime bırakmadım ben atladım saf gibi bakarız diye ben ne düşünyrm o ne yapıo görüysun dimi diğer oğlu sorumsuz ondan beklemiyo bişey hep bizden..zaten aramam canım eşim gecen gün o aramıyo çağırmıyo gel biz gidelim dedi noluyo diye ben istemedim sen git dedim canım annen dedim o da sensiz ne işim var dedi sağolsun ben eşime üzülüyorum kendimden cok yazık baba zaten yok anne de böyle..canım düğün günü akrabalarının elini tek tek öpmedi diye eşime trip atmş bi bayan kendisi ve aynı gece ev gezdirmeye kalkmış biri yaa benm bildiğim düğün öncesi napıyosan yaparsın ama bizim yemeklerimz bile sonra geldi o gece geldi zaten doğru düzgün bişey yoktu eşim almış onları da işine gelince adetleri cok iyi biliyo ama kendilerine gelince hiç bilmiyo benm memleketimdeki kına-düğün oldu coğu masrafıda babam karşıladı ama ne dedi biliomusun cok gereksizdi dedi..ya canım daha neler neler cok gıcık bi tip ben de öyle kala kaldım yine aklıma geldikçe varya sinirlenyrm kızı da yokki yaşasın işte..sende bian önce ayrılmaya bak canım zor valla sinir hastası yaparlar insanı..yani ben terapiye gitmeyi düşünüyorum aslında genel olarak çünki herşeyi kafama takıyorum hep geçmişte yada gelecekte yasıyorum bugünü istiyorum artık bunu aşmak içinde detek şart..

3 cü üniversiteyi okuyorum dedin ve sana teklif edilen maaş asgari ücretmi?
nerde yaşıyorsun sen?

Canım buarada burcum başak ama yükselenm sanrm yengeç:)

3 cü üniversiteyi okuyorum dedin ve sana teklif edilen maaş asgari ücretmi?
nerde yaşıyorsun sen?

Sanat,halkla ilişkler,işletme=asgari ücret ama hep başlangıçta diyolar sonra artcakmış ama hiç inandırıcı değil tatlım benm yasadığım sehrde işsizlik cok o yüzden sömür sömürebldğn kadar ben gelemem haksızlığa bitanesi 4 ay deneme süresi dedi ya saka gibi:)özel hastaneye girdim ilk gün 400 dosya yaptrdılar ve ekstra başka işler bende bıraktım cünki çalışan psikolojisinden anlamayan biyerde calışamam..Adaptasyon dönemi diye bişey vardır dimi ama..Hayat ve insanlar bu kadar zalim artık o yüzden aslında evimde daha huzurluyumm..

Şu faturalara çaktırmadan ya da çaktırarak bakma ve yorum olayı yok mu illetlik! Bunlara en güzel taktik soğukluk ve politika. Tartışmaya bile gerek yok.

benim 2 KV m oldu ikiside birbirinden iyiydi eşlerimde iş yoktu...bundan dolayı Kv leri severim, ikisiylede arkadaştan öteydim..lazere bereber gider, hatta evden kaçar sinemaya giderdik, alışverişler yapar onun tarzını değiştirirdim...gülerdik onunla kalmak benim en çok sevdiğim şeydi...kahvaltıyı hazırlar...yanına yatağına girer yatıp, saçlarını okşayarak prensesim kalllkkkkk artıkkkkkk kahvaltı hazırladımmm çeyı demledim derdim..eğlenirdikkk, oğluyla konuşmazdı beni üzünce..ikinciside çok iyiydi..kp de bu kıza bişey ya seni bu eve sokmam derdi...ama eşlerim kötüydü...
bunları neden mi anlattım eşin iyise aileden aile iyiyse eşinden kötülük görüyosun canım..
kv anne gibi olmalı seninle mı yarışıyor sana bişeyler öğretmesi gerekirken, insaca bile davranmıyor...annen hastalanmış sana gelme derdinde birde bozuluyor...
bişey deme madem kocan biliyor olanı biteni sakın muhatap olma...böyle kv olmaz...yukardaki yazdıklarımıda bunları yazmadan önce anlattım ki beni kv düşmanı olarak yanlış bişeyler söylediğimi düşünmemen içn...evet yaşlı evet dul yalnız ama ben bu yaşımda neler öğrendim de o bu yaşa gelinceye kadar insan olmayı öğrenememişmi...
şimdi sen bunları anlatıyosun yazıyosun ama kaşının, mimiğinin hareketini bakışlarını ses tonunu sen duyuyorsun...böyle uzun yazacak kadar canını sıkmış..elini eteğini çek ...konuşmak için geldiğinde...ailen geldiğinde yaptıklarından dolayı üzüldüğünü söylersin fakattt asla gerilere gidipte evlilik alışverişinde olanları söyleme senin bunları halen içinde taşıdığın için kendini savunaya geçecektir...yaptıkarının farkında olmasını sağla üzme kendini...

Ben konu sahibini eleştireceğim kusura bakmayın. Genel çerçevede konusu ele alındığında yazım şeklinden dolayı biraz yukarıdan baktığını düşünüyorum çevresine. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor bu durumda mutlu olabilmek için. En nihayetinde eşlerimizin anneleri de bilmem kaç yaşında ve çoğu okul okumamış, onlar da konu sahibi gibi 3. Üniversitelerini okumuş olsalardı global görgü kuralları hakkında az çok bilgi sahibi olurlardı bence. Kayınvalidesini anlattığı kadarıyla çok kırıcı durumlar çok ortada idare edilebilir. İş bakması tamamen iyi niyetindendir belki ya da diğer olaylar. Bardağın dolu tarafını da görmek lazım bu durumda belki fark edilmemiş güzellikler vardır.

Şu faturalara çaktırmadan ya da çaktırarak bakma ve yorum olayı yok mu illetlik! Bunlara en güzel taktik soğukluk ve politika. Tartışmaya bile gerek yok.

Petekleri kapatmaya çalışması da cabası:)al soğukluk girdi ama ben yine kötüyüm canım içim daralıyo cidden..

aman aman Allah korusun.yanında degilken bu derece sinir ediyor degil ki yanyana amann...ileride neden kapak atsın ki kendi evi var sonucta.Allah vermeye bi rahatsızlıgı olur koşarsın onlar mühim degil yani.yakınsınız sonuçta.ama o bi uçta başka şehirde olsa der insan aman yanımıza alalım yanlız yaşıyor zaten tek kalmasın diye annedir sonuçta...eşilerimiz zaten bizden çok stres oluyor..heleki benim eşim..biz ayrı evdeydik zaten cnm ama çok şeyler yaşadık eşim asker benim şuanda.ASLA dedigim halde yine eşim için geldim buraya geçici olarak..pek fazla eşyam yok birleştirdik evi en dogrusu buydu...ama bi fark var benim kayınvalidemin takıntıları falan hiç yok anne kız gibiyiz normalde ama başka konulardan kızıyorum onlara,geçmişte bişyler oldu onları hep düşünüp dolduruyorum kendimi..aynen senin gibi geçmişte yaşamayı istemiyorum ama elimde degil.haksızlıkları unutamıyorum...yoksa bana olan davranışları kötü degil...ahhh zaten çok şükür ki kendi ailelerimizin hem psikolojik hemde maddi destekleri olmasaaa...şimdi o da,senin ailen bazı şeyleri yaptıgı için yedirememiş olsa gerek ki "GEREKSİZDİ" gibi bir kelime kullanmış boşver kendi ayıbı...merak etme tatlım eşim Allahın izniyle bitirsin de askerligi biraz kendimizi toparlayıp hemen bakıcaz evimize inş...hayatta en istemedigim şeydi.kızkende hep derdim yaşayamam diye ama bi şekilde oldu işte hayat fedakarlıklardan ibaret...bende herşeyi kafama takıyorum,geçmişi unutmak istiyorum ama söylenen her kelime aklımda hep satır satır..beni üzdükleri laflar,eşimi üzdükleri şeyler hepsi...gerçekten terapi şart yaşam kalitemin düştügünü hissediyorum bazen...gel gitler yaşıyorum..bi çok hevesliyim herşeye bi gardım düşüyor...sana takma dicem ama elinde olmuyor insanın...

Ky olan ilişkine imrendim ama eşinle iyi olmamana üzüldüm canım yazmasanda düşünmezdim öyle emin ol önyargılı olmamayı uzun zaman önce öğrendim..aynen canım gelmemiş gelmemiş annemn hastaneye yattığı gün bana gelmeye kalkıyo ben zaten hastayım ve ablası evime ilk kez gelcek yani cok düşüncesiz ne diyim..kocam biliyor ama canım ajitasyon yaptığı için sanki o da unutuyo ben yalnız olduğumu hissediyorum bu sefer..aslında yaslı bile değil 50 yasında ama işine gelince benden dinç genç işine gelmeyince cok hasta zaten kendini bi bayan olarak cok salmış ben onu süslemeye calışırım fln ama nafile canım kendinden geçmiş bi hali var sürekli hasta gibi ayakları ağrıyo ama sor evde hiç oturuyo mu daha anlatsam yani var inan benim kaç gündür içim daralıyo inan okadar moralim bozuk nasıl kendime gelcem bilmiyorum..ve suan babamda rahatsız biyandan bebek için uğraşıyoruz ne sıkıntılar var ama hiç düşünmüyo canım Allaha nasıl hesap vercek bilmiyorum..konuşmak için gelmez onun amacı bizi ayağına kadar getrtmek şimdi gerilmiyo nede olsa bayram var gelirler diye ama sehirdışına cıkcaz ve onun yaptığı gibi hiç haber vermek istemiyorum..ama dediğin gibi konu açılırsa annem beni kimlere emanet ettiğini gördü diycem ve kırgınlıklarımı anlatıp hiçbişeyin eskisi gibi olmayacağını ima etcem eskileri açmam canım ben kötü olurum cünki hasta olurum yani..işin kötü yanı bence yaptıklarının farkında Çok teşekkür edrim desteğin için..

Ben konu sahibinin 3.üniversiteyi okudugunu söylemesinden öyle şeyler çıkarmadım nedense..yanlış anlaşılmasın koruma amançlıda yazmıyorum ama yukarıda arkadasımızında dedigi gibi burda mimikler konusmalar belli olmadıgı için yazılardan öyle anlaşılabiliri ama ben öyle almadım...kadıncagız zaten herşeye ragmen nazik davranıyor idare ediyor sorun burda zaten:)bu yüzden de üzülüyor kendini yiyor..kv lafını rahatlıkla söyleyip çekiliyor gelin düşünsün dursun..çat pat laf söyleseydi içinde kalmaz rahat olurdu burayada konu açmazdı zannediyorum.terbiye meselesi bu konular ..evet lafını da esirgememeli insan bende saygılıyım mesela herzaman ama çok damarıma basılırsada nazikçe söylerim kavga etmeden bu ölçüyü ayarlamak önemli olan...zaten güzel yanlarını gördügü için bunca zaman mesafe kuramamış güzel davranmış ve şimdi niye hep ben alttan alıyorum diye patlak veriyor..birazda böyle bakmak lazım diye düşünüyorumyoksa inanın çok iyi anlıyorum arkadası hiç kimse eşinin annesini dışlamak niyetinde olamaz zaten buna hakkıda yok..ve arkadasın öyle bir niyeti de yok.yeterki karşısındaki ona saygısızlık etmesin,düşünceli davransın,lafını söylerken ölçsün tartsın..ben kendimi de böyle oldugum için arkadasta da bunu hissettim çok duygusal...okul okumaklada ilgisi yok...kv de 3.üniversitesini okumuş olsa bile kişilik meselesi bu bence..patavatsızlıgın okumuşlukla okumamışlıkla ne ilgisi var...yani empatiyi dogru kurarsak anlayabilirz bence

Canım eleştirilere açığım inan bardağın dolu kısmı mevzusuna katılıyorum ben dolu kısmını görmesem o bardağı coktan kırıp atmıştım ben ona kızı gibi oldum canım annemde kızım söyle düşün bak böyle düşün diye sağolsun hep beni iyi yönlendrdi ama annem diyo biliyomusun artık canım sakın arama o arasın ben geldiğimdede gitmem artık diyo benim annem yaa kimseye kötü niyet gütmez ama o bile anladı yani artık..su konudada yanıldığını söylemem lazım kimseye ama hiç kimseye yukardan bakmadım bakmam canım örnek verrdim ama hoş olmaz yaptıklarımı anlatmam cevremde herkes beni cok sever ve kesinlikle statü ayrımı da yapmam benim konumda bahsettiğim sey alçakgönüllü olması gereken kişilerin olmaması benim yasadıklarımı yasamanı istemem keske cok sevdirseydi kendini de ben bunları hiç yazmasaydım okadar isterdim anneler günnde oğlunn ne gerek var dediği hediyeyi koşa koşa ben alıp götrmüşümdr ve annemede aynısından aldrmıştr eşim çok düşüncelidir bunu duyuncada ky verdiği tek tepki hmmmmm!! bu mu denir örnek hep bana hep bana benim eşim yanımda az sesini yükseltse ki bazen cidden hakediyo hep ben onu tutup eşime kızmışımdır şimdi bu mu benim hakkım soruyorum arkadasım sana?bunlar küçük örnekler!!

Neyse geçici bi durummuş sevindim ama zaten anne kız gibi diyebilmende cok önemli aşmışsınz canım hiçbir anne kızının üzülceğini bile bile laf sokmaz kızına ben nasıl anne gibi görim su saatten sonra annem yanımda değil zaten bazen sarılmak istiyorum ona annem gibi ama ondan hiç bi tepki yok doğumgünümü bile telefonda başsağlıgı diler gibi kutladı canım..sıkıntı mideme vurdu yatıyorum inan kaç gündür. sende umarım en kısa zamanda eşine kavuşursun tatlım..

Aynen canım..bizi gören nazar degcek size derdi...derdi diyorum burda açmak istemedigm konular var senin konun çünkü işgal etmek istemem...şuanda bende senin durumundayım desem yeri...o başka şeyler başka konulardan kızıyorum dediklerim bogdu beni artık ve sogukluk içerisindeyim...iyi niyetimi hak edip etmedignden şüphe eidyorum Allah bilir artık...dedigin gibi bazı şeylerden sonra anne kız gibi görmek de zorlaşıyo..zaten görünüşte öyleyiz cnm ama hiç kimse benim canım annemin yerini dolduramaz...
Sgol canım inş çıkarım bian önce...

Çok teşekkür edrim arkadasım beni cok iyi anlamışsın benim 3. ünv. okuyorum dememin amacı buna rağmen ky bana ben aslında öğretmen istiyodum demesinin ne kadar manasız olduğuydu benim okuduklarımı önemsemedi ama eşimn kardeşinn sevgilisi öğretmendi biara kız öğretmen diye kızı tanımadan ay keşke evlenseler modunda gezisi gözlerinn mavi olup ama lens olmayısını benim yanımda söyleyişi ki ozaman renkli lens kullanyodum kızlar belki yine yanlış anlaşılcak ama beni cevremde hep cok beğenirler ama ky bi kez cok güzel benm yavrum demedi hiç öyle lafını duymadım sadece yeni aldığım bilekliği bile farkedip yakışmış demesi dışında ..ben bazen kendimi yanlış ifade edebiliyorum ama inanın öyle yukardan bakan bi tip değilim sadece haketmediğimi söylüyorum..

Aç canım nolcak dertleşiyoruz burda hep bana hep bana olur mu.Zaten dışı seni içi beni yakar diye bişey var ama az cok cevrendekiler seni de tanımıştır onu da.Mesela ben suan yasadığım sehrde okudum üniversiteyi 5-6 arkadaşım toplandı bana geldi hayırlı olsuna ve ky biliyo gelceklerini saat daha 3 akşam sana gelmek istiyorum kızım dedi tel acıp gel buyur anne dedim ama o ne yaptı saat 4 te bana geldi baş köşeye de kuruldu ve ben arkdaşlrımla ne konuştuğu ne yaptığımı bile anlamadım işin özeti o ortamda bulunan arkadasım sonradan ky cok meraklı sanırım bizim nasıl kimseler olduğumzu merak edip geldi baş köşeye de oturdu dedi ve de hiç konuşmadı yani dışardan da aslında az cok kendilerini belli ediyolar..

Rica ederim canım ben gerçekten şahsen öyle anlamadım aynen senin dedigin gibi anladım olayı...boşver o ögretmen dedikleri gelini oluverirde onu üzerse o zaman kıymetin anlaşılır ama geç olur seni soguttugunla kalır.

yaa işte merakından gelmiş belli bişey...ama insan bunu da istemiyo yani...neden arkadaslarım eşimin annesi hakkında böyle düşünsün ki diimi ama?insan kayınvalidesi hakkında toplumdan iyi şeyler duyunca gururlanıyor ne güzel anlaşıyorsunuz deyince seviniyor gerçekten...
canım,çok uzun konular 7 yıla dayanıyor öyle diyeyim..bi zulümleri mi,dövdü mü mü sövdü mü?hayır...ama öyle şeyler oluyo ki psikolojik olarak çöküyorsun..nasıl bu kadar sorumsuz olduklarına üzülüyorsun...ben kendimden çok eşimin üzülmesine dayanamayan bir insanım..zaten bencil biri olsaydım şuanda çok farklı olurdum.eşim için çok şeylere göz yumdum...bizimkiler genelde maddi anlamda canım dügünümüzden bu güne yani çok şeyler oldu borçlardan dolayı.evet kendi hatalarımız da oldu aldık ödeyemedik falan bazı şeyleri ama çok köstekleyenlerde oldu...ben kimseden destek de beklemedim hoş...yeterki köstek olmasınlardı ama işte...bi anda eşim de askere gitti şimdi borç içindeyiz çalışıyordum ayrıldım işten tutunamadım kötü biryerdi çünkü..şimdi yeniden biryer var orayla görüşecegim kısmetse bu hafta.özelden de mesajlaşırız istersen ikucum burda gerçekten konunu mesgul etmek istemiyorum...

İşte canım bu gidişle öyle olcak ama yine ben üzülcem ekonomik yönden kıyaslancam fln arkadas demiş ya ne güzel iş bakıyo diye iyi niyetinden..ben onun ne niyetle olduğunu biliyorum ben para getirimde nolursa olsun hostes olcaktım eşim istemedi ky ben olsam dinlemem git cok para var dedi..tercihlerde doğu yazıyorum dedim yaz kızım yaz dedi yani ve biz daha bikaç aylık evliydik onun amacı ben calışim para kazanim azcık onlara destek olalım diğer oğlunu evlendirelm sonra ben bi cocuk doğurim onun kucağına bırakim o da bütün herşeyi bırakıp o cocukla ilgilensin hatta bize taşınsın cünki oturduğu ev suan yanında olan her dediğini yaptığı ablasının ve kendisi teklif etmiş rahmetli kayınpederim para batrdığı zaman..ama suan oğluyla beraber eve giren para iyi para yani kira derdide yok yinede geçnemyrz diyo ve cok da rahat kiraya cıkablrler ama işini cok iyi bilir o..

Tabiki bende bozuldum zaten niye densin..Canım anladığım kadarıyla maddi anlamda destek pek cıkmamışlar bizdede cok olmadı ben o zar zor aldığı takıları ve geri kalan işte hepsini inan bayramda getrdikleri takı seti fln kendi ailemn aldıkları dahil hepsini verdim eşime basında baba yok kolaymı yani çogunu biriktirdiği paradan verdik gerikalanı da bu şekilde hallettk o zannetti bana kalcak benm huzurum olsun yeter yanii takmasam da olur şimdi rahat rahat alıyorum sabır canım umarım işinde olur hakkında hayırlıysa istediğn zaman yaz özelden bana knuşuruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…