beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu acılmıs ama sahıbı ortalıkta yok, o degılde kocası ne demıs merak ettim

tavsiyeme eksi veren hanımlar sakin olun 😂 sayfalarca yazılmış hiçbirinizi dinlememiş farkındaysanız yorumumda “sizin ilişki dinamiğinizde” dedim benim ya da sizlerin değil 😅
Kadın boşanmayacak niye huzursuz ediyoruz ya bi de azar yemişsiniz aldatıldın dediğiniz icin durun sakin olun bu biz değiliz konu biz değiliz tamam biz olsak adamı parçalarız okey bası ben çekerim emin olun ❤🥳
Çok üzüldüm ya, şerefsizliğin bile şerefi vardır, günler çuvala mı girdi, ne b.k yiyorsan git başka zaman ye, yılbaşını bari karınla çocuğunla geçir. Kadın 7 ay beklemiş kocamla bir etkinlik yapıcam diye. Ayıp be.

Ben sizi haklı buluyorum konu sahibi.
Bebeğiniz var eşinizi seviyorsunuz ve ona inanıyorsunuz bence her şeyden önemlisi sizin ikna olmanız diğer yorumları boş verin , siz ne derseniz o bu ilişkiyi yaşayan ve yaşayacak olan sizsiniz. Şüphe etmediğiniz ve ikna olmanıza çok sevindim ben cünkü şüphe ile ömür geçmez eşinize inanın güvenin huzursuzluğa hic gerek yok sizin İlişki dinamiğinizde 🙏🏻🙏🏻
Haklısınız biz de onu diyoruz. Boşanma niyetin yoksa sorma kurcalama diyoruz. Kendi kendini kandırması yeter. Niye arayıp elli kişiye sorup kendini rezil ediyor. Adam daha önce de karısına yalan söyleyip bara gitmiş ve konum bilgisiyle yakalanmış. Yüzleşmişler sonra ne mi olmuş, hiç bir şey. İstediği kadar kendi kendini ikna etsin, cinsel yolla bulaşan ve tedavi edilemeyen hastalık kaparsa ve konu sahibine bulaştırırsa ne olacak? Olsun sen kocana inan güven hasta falan değilsin mi yazacaksınız?

Boşanmamak da bir seçenek kimse suçlamıyor konu sahibini. Bu adamın gözü kesinlikle dışarıda. Konu sahibi asla yapmaz beni aldatmaz desin inansın kocasına ama yazık günah değil mi küçük bebeği var kadının. Konu sahibi en azından düzenli test yaptırsın kendine.
Şüphe ile ömür geçmez demişsiniz de kadın herkesi aramış, bırak ömrü bir geceyi bile geçirememiş.

Eşiniz kesinlikle masum değil, zaten 12de olduğunuz mekandan çıkmışsınız, eve dönüp onun işe geri gitmesi 1 gibi olmuştur herhalde en erken, 2de aramışsınız önce açmamış, sonra meşgul sonra kapalı ve siz uyudu herhalde diyorsunuz. İşe değil de otele uyumaya gitti sanki, o kadar kısa sürede, işini bitirdi uykuya bile daldı, üstelik aradığınızı gördüğü halde, bebekli annesiniz, dönmedi bile size merak edip. Arkadaşı da, mesajlarınızı görmüş ama cevap yazmamış, telefonu açmamış, büyük ihtimalle eşinizi aradı siz arayınca, eşin arıyor ne diyeyim die, ondan böyle böyle de cevabını alınca konuştu sizinle. Hiç inanmadım eşinize, birşeyler karıştırmış çok belli.

bu nasıl bi yerki bigün önce akşamdangidip ertesi gün 11,30 a kadar iş devam ediyor ,üzgünüm ama bu adam aldatıyor

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
emziren bi annenin üzülmesi bizide çok üzerdi yorumlardan kırılmayın lütfen ilk akla gelen ihtimaldi tabi siz eşinizin ne iş yaptığını çalışma ortamını biliyosunuzdur

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Eşiniz sizi aldatsa da aldatmasa da yaptığı kabul edilir bir şey değil. Yılbaş gecesi iş yerinde çalışmış ve uyumuş ne demek ya, kendisi için endişelenen karısına uzun uzun açıklama yapıp özür dilemek yerine "saçmalama" demek, gece arayıp haber vermemek ne demek, öğlene dek eve gelmemek ne demek... bunların hiçbiri kabul edilir, yenilir yutulur şeyler değil. hemen kabul edip affetmemişsinizdir umarım.
ha "çalışmış ve uyumuş" kısmına gelirsek de siz inanmayı tercih ediyorsanız, böyle içinize sindiyse siz bilirsiniz sonuçta detaylara hakim olan sizsiniz, sizin hayatınız. Yerinizde olsam ilk aradığımda açıp açıklama yapsa, özür dilese hadi bir ihtimal belki inanırdım da öğlene dek eve gelmeyip, telefonunu kapatan, gece "karım beni merak etmiştir, iş yerindeki sabit hattan şurdan burdan ulaşayım" diye düşünmeyen ve bana saçmalama diyen adamın tüm gece+öğlene dek çalışıp uyuduğuna asla inanmazdım. Buradaki kadınlar da size hakaret etmek için, size düşman oldukları için böyle yazmıyorlar. Bir hemcinslerinin kendine reva gördüğü şeye kızıyorlar.

başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşündüm tüm temiz niyetimle.

gerçekten baştan başına bir şey gelmiş olabilir diye içim içimi yedi endişelendim

daha önce bu kişiyle iş bahanesiyle yalan söyleyip bara gittikleri oldu, telefonunda kayıtlı konumlardan bulup yüzüne vurmuşluğum var,
Bu ayrıntıları verip sonrada
bu işin içinden çıkamıyorum. sizce ne olmuş olabilir,

ben nasıl davranmalıyım,
Diye soran sizsiniz. Aldatmayı da sözkonusu eden sizsiniz. Şimdi biz mi evet deyince kötü niyetli olduk?

Maddi manevi yorgunluğunuzu anlayabiliyorum. 6.5 aylık bir bebeğim var benim de. Bu tercihinizi de anlayabiliyorum. Tek söylemek istediğim aklınızın iplerini salmayın. Toparlayın kafanızı. Bu 3 ay mı olur 5 ay mı olur bilmem fakat bu olayı unutmayın. Her an tetikte de olmayın elbet fakat kendinizi kimsenin gözünde kolay lokma yerine koymayın. Eşinizin de. Selamet diliyorum size.

Çok üzüldüm ya, şerefsizliğin bile şerefi vardır, günler çuvala mı girdi, ne b.k yiyorsan git başka zaman ye, yılbaşını bari karınla çocuğunla geçir. Kadın 7 ay beklemiş kocamla bir etkinlik yapıcam diye. Ayıp be.
icimdeki ses bilerek yilbasini sectigni diyor, sevgilisiyle yeni yila birlikte girmek istemisdir
E zaten karisida iki cümlesine kaniyor, neden yapmasinki?

Kemalim yapmaz demiyorum ama kocam gerçekten yapmaz…
Hmm peki tamam. Ben şahsen ikna oldum yeni yıl gecesi 1 de işe gidip 10 saat kadar ortadan kayıpolan adamın işyerinde uyuyup kaldığına. Aşırı mantıklı, burdaki kadınlar neden anlamadıysa.
Güvenlik görmemiştir canım nolcak, güvenliğin işi neki, giren çıkanı takip edecek değil ya.
Hem kaynınız kefil olmuş, keşke ilk başta ilin yarısını arayana kadar direk kaynınızı arayıp sorsaydınız. Gerçi kardeşiyle adam ne ara buluştu orayı kaçırdım sanırım çünkü arkadaşı gelip aldı güvenlik görmedi ama kardeşi saniyesi saniyesine haberi var
Evet düşününce buda çok mantıklı, ben neden anlamadıysam. Neyse…
Size tavsiyem birdahakine onu bunu şunu aramayın direk kaynınızı arayın, içinizi ferahlatsın.
Gerçi ben kocamın başına bir iş geldiğini düşünsem ya iş yerine gider bakarım yada polise haber verirdim aklıma gecenin vakti milleti aramak aklıma gelmezdi ama neyse

Muhasebeciyim, şirkette gece yarılarına kadar nadir çalıştıgım olmuştur.
Eskiden defter yazdırma diye bir baş belası vardı, hakikaten sabahlatan işlem olurdu bizi.
Şimdi düşünüyorum malum yılsonu.
Eşiniz ne işle iştigal ki sabahlara kadar bitmez tükenmez bir işle uğraştı ?

Konu sahibi öğretmen, eşi de esnafmış.

Keşke sizin gibi hemen ikna olan, sonsuz güven duyan, kolayca inanabilen biri olsaydım. Hayat çok güzel olurdu benim için. Ahh ahh:KK43:

Bence konu sahibinin beklediği ciddiye alacağı ve uyacagi tek tavsiyeyi verdiniz...Ben de şunu eklemek istiyorum , tamam güvensin, ikna olsun huzurunu bozmasın ok...ama en azından cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda önlem alsın...Binde bir ihtimal bile olsa HPV, HİV, Frengi ...vs. şakaya gelmez...Kör gözüm parmağına huzurum bozulmasın, düzenim sarsılmasın derken hayatını karartmasin boş yere....
Evet, artık ilişkide mutlaka kondom kullanmasını istesin. Doktor artık bana dokunduğunu söylüyor falan diyerek, yoksa bu sadakatsiz ile er geç bir şey kapar.

Çok üzüldüm konu sahibi. Ama zührevi hastalık geçiren tanıdıklarim var. Kocasından bulaşmış. Uzun süren tedaviler görmüşler. Boşanmamişlar zamanında aynen devam.
Ama sizde bebek var . Sütten bebeğe de bulaşabilir. Ev eşyaları tuvalet herşey bulaşıcı hastalıklar için bahane olabilir. Havlu mesela tras olur ince kesilir yüzü, farketmez yüzünü havluya kurular sonra siz kullanırsınız Allah korusun. Sizden bebeğe. Ya bu en korkunç olan şey ya. Masum bir bebeğe HIV bulaşabilir siğil bulaşabilir. Bana sorsanız "cana kast" bu.
Kendinizi sevin. Dünyadaki en değerli şey bir insan için kendisi. İçinizdeki çocuğa sağır ve kör taklidi yapmayın. O sizi sizden çok tanıyor.

birde bı tavsiyem,
Adamı evde bı bahane ile yalnız bırakıp eve ses kaydı yapan bir cihaz koyun yada telefonun kaydedicisini bırakın Bakalım tellelfonda konuşacağı kimse var mı?

Hadi isi vardi gitti oglene kadar neden gelmemis ben anlamadim . Konu sahibinin ilk mesajini okudum sadece ama bilemiyorum ben olsam kesin kanit isterdim kanit bile verse inanmazdim o ayri 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X