- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.323
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Konu acılmıs ama sahıbı ortalıkta yok, o degılde kocası ne demıs merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm ya, şerefsizliğin bile şerefi vardır, günler çuvala mı girdi, ne b.k yiyorsan git başka zaman ye, yılbaşını bari karınla çocuğunla geçir. Kadın 7 ay beklemiş kocamla bir etkinlik yapıcam diye. Ayıp be.tavsiyeme eksi veren hanımlar sakin olun sayfalarca yazılmış hiçbirinizi dinlememiş farkındaysanız yorumumda “sizin ilişki dinamiğinizde” dedim benim ya da sizlerin değil
Kadın boşanmayacak niye huzursuz ediyoruz ya bi de azar yemişsiniz aldatıldın dediğiniz icin durun sakin olun bu biz değiliz konu biz değiliz tamam biz olsak adamı parçalarız okey bası ben çekerim emin olun ❤
Haklısınız biz de onu diyoruz. Boşanma niyetin yoksa sorma kurcalama diyoruz. Kendi kendini kandırması yeter. Niye arayıp elli kişiye sorup kendini rezil ediyor. Adam daha önce de karısına yalan söyleyip bara gitmiş ve konum bilgisiyle yakalanmış. Yüzleşmişler sonra ne mi olmuş, hiç bir şey. İstediği kadar kendi kendini ikna etsin, cinsel yolla bulaşan ve tedavi edilemeyen hastalık kaparsa ve konu sahibine bulaştırırsa ne olacak? Olsun sen kocana inan güven hasta falan değilsin mi yazacaksınız?Ben sizi haklı buluyorum konu sahibi.
Bebeğiniz var eşinizi seviyorsunuz ve ona inanıyorsunuz bence her şeyden önemlisi sizin ikna olmanız diğer yorumları boş verin , siz ne derseniz o bu ilişkiyi yaşayan ve yaşayacak olan sizsiniz. Şüphe etmediğiniz ve ikna olmanıza çok sevindim ben cünkü şüphe ile ömür geçmez eşinize inanın güvenin huzursuzluğa hic gerek yok sizin İlişki dinamiğinizde
emziren bi annenin üzülmesi bizide çok üzerdi yorumlardan kırılmayın lütfen ilk akla gelen ihtimaldi tabi siz eşinizin ne iş yaptığını çalışma ortamını biliyosunuzdursamimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Eşiniz sizi aldatsa da aldatmasa da yaptığı kabul edilir bir şey değil. Yılbaş gecesi iş yerinde çalışmış ve uyumuş ne demek ya, kendisi için endişelenen karısına uzun uzun açıklama yapıp özür dilemek yerine "saçmalama" demek, gece arayıp haber vermemek ne demek, öğlene dek eve gelmemek ne demek... bunların hiçbiri kabul edilir, yenilir yutulur şeyler değil. hemen kabul edip affetmemişsinizdir umarım.samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşündüm tüm temiz niyetimle.
gerçekten baştan başına bir şey gelmiş olabilir diye içim içimi yedi endişelendim
Bu ayrıntıları verip sonradadaha önce bu kişiyle iş bahanesiyle yalan söyleyip bara gittikleri oldu, telefonunda kayıtlı konumlardan bulup yüzüne vurmuşluğum var,
bu işin içinden çıkamıyorum. sizce ne olmuş olabilir,
Diye soran sizsiniz. Aldatmayı da sözkonusu eden sizsiniz. Şimdi biz mi evet deyince kötü niyetli olduk?ben nasıl davranmalıyım,
icimdeki ses bilerek yilbasini sectigni diyor, sevgilisiyle yeni yila birlikte girmek istemisdirÇok üzüldüm ya, şerefsizliğin bile şerefi vardır, günler çuvala mı girdi, ne b.k yiyorsan git başka zaman ye, yılbaşını bari karınla çocuğunla geçir. Kadın 7 ay beklemiş kocamla bir etkinlik yapıcam diye. Ayıp be.
Kemalim yapmaz demiyorum ama kocam gerçekten yapmaz…samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
Tam olarak öylesiniz.yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim.
Yalnızmıymış iş yerindegerçekten de işyerindeymiş.
Muhasebeciyim, şirkette gece yarılarına kadar nadir çalıştıgım olmuştur.
Eskiden defter yazdırma diye bir baş belası vardı, hakikaten sabahlatan işlem olurdu bizi.
Şimdi düşünüyorum malum yılsonu.
Eşiniz ne işle iştigal ki sabahlara kadar bitmez tükenmez bir işle uğraştı ?
Evet, artık ilişkide mutlaka kondom kullanmasını istesin. Doktor artık bana dokunduğunu söylüyor falan diyerek, yoksa bu sadakatsiz ile er geç bir şey kapar.Bence konu sahibinin beklediği ciddiye alacağı ve uyacagi tek tavsiyeyi verdiniz...Ben de şunu eklemek istiyorum , tamam güvensin, ikna olsun huzurunu bozmasın ok...ama en azından cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda önlem alsın...Binde bir ihtimal bile olsa HPV, HİV, Frengi ...vs. şakaya gelmez...Kör gözüm parmağına huzurum bozulmasın, düzenim sarsılmasın derken hayatını karartmasin boş yere....
Adam çalışmaya gitmiş niye birşey kapsin? Kapsa kapsa çalışma azmi kapar ..Evet, artık ilişkide mutlaka kondom kullanmasını istesin. Doktor artık bana dokunduğunu söylüyor falan diyerek, yoksa bu sadakatsiz ile er geç bir şey kapar.