- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
beyaz olsaydınız da, ah bu dalyan kardeşimize bi esmer hatun ne yakışırdı denirdi!Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Kendi kızını da yaptığını şahit oldum geçen gün
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Artık kendi tenimden utanıyorum sinir oluyorum sadece keşke ondan duysam sadece
Bana söylenen bu söz aynı zaman da başka biri şey demiş
Sahi esmer ama ilgi çekiciliği var demiş
Yani koyu olsam ilgi çekiciğilm olmayacak
Benim tenim beyaz değil aşırı derece de koyu değil buğday gibi bir ten
Bazi insanlar gercekten buna takik benim kv de ayni boyle kendi dahil tum aile esmer ben beyaz tenli renkli gozluyum birtek... oglum sapsari beyaz tenli kizim acik kumral ama beyaz tenli surekli benim cocuklarimla esmer olan diger torununu kiyasliyor o cocuga sari kafam diyor gulmemek icin zor tutuyorum kendimi cocuk bildiginiz koyu sacli benim kziimi kara kizim diye seviyor tepki bekliyor ama alamiyor yillardir oglum pamuk gbi sapsari 5.5 yasinda bikere sari oglum dedigini duymadimSöylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Bence yakışır gayet de ama doğru tonda bir sarı. Bence düşünün bunu birHiç cesaret edemiyorum sarı ton ışıltılara bazen görüyorum bende esmer kadınlarda koyu sarı ışıltılar çok hoşuma gidiyor. Fakat bana onlara yakışmış bana olmaz diyorum koyu kızıl saçlarla devam diyorum
Oldukça beyaz tenli, yeşil gözlü kumralım. Dikkat ettiğim sürece hiçte domates gibi olmuyorum...gayette güzelim ayrıcaHakaten yorumları okuyorum full beyaz tenliler gömülmüş. Konu sahibini zorbalayanların başka versiyonu bu da. Hayır gömülme nedenleri de aşırı komik. Güneşte kızarıyolar yazılmış hep.
Arkadaşlar güneş kremi diye bir şey icat edildi. Doğru düzgün kullanırsanız kimse kızarmıyor artık. Beyaz tenliyim, güneş kremine rağmen kızarıyorum diyen ya yalan söylüyordur ya da kötü krem kullanıyordur veya kullanmayı bilmiyolardır.
Onu uyardım aşırı bozuldu ben bir şey demedim ki diyor şaka yaptım dedi3 Temmuz Pazartesi Konunuz
3 Temmuz Pazartesi günü açtığınız konunuzda, nişanlınızın sizi ailesine götürdüğünde "size bulaşık makinesi getirdim" dediğini, sizi ailesine tanıtırken de "bizim keçi" dediğini yazdınız.
Adam bunları söyledikten sonra hâlâ bu insanla evlenme niyetinde misiniz ? Bu lafları eden adamın ablasından bunları duymak, sizi gerçekten şaşırttı mı
Nişanlınla aran iyiyse birbirinizi beğeniyorsanız, seviyorsanız ve birbirinizin arkasında duruyorsanız ona afedersin b,k yemek düşer.Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Başkalarının görüşlerine göre güzel veya çirkin olmuyoruz. Onların bakışı çirkin o yüzden çirkin görürler. Beyaz tenli olmanın da dezavantajları var mesela. Genelde çok hassas bir cilde sahip oluyor beyaz tenliler, güneşte tavuk gibi kızarıyorlar ve izler daha çok göze batıyor. Yani ne var hala günümüzde yok beyaz tenli yok esmer ayrımı... Hepsinin farklı bir çekiciliği var bence. Kendinizi hiç kötü hissetmenize gerek yok. Kimsenin güzellik standartlarına uymak zorunda değilsiniz. Bu ne saçmalık resmen. Çok çirkin sözler. Çok da eminim çok güzel olduğunuza. Ben buğday tenlileri çok severim. Belli ki nişanlınız da sevmiş. Görümceye de ortadan ikiye çatlamak kalmış. Alın bir tane beyaz bez bebek, al buna bak da gönlünü hoş eyle deyin. Bu ne ya...Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
takıldığın şeyler çok saçma gerçekten özgüvenin çok zayıfSöylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?