Beyaz ten sevdası nedir ya?

beyaz olsaydınız da, ah bu dalyan kardeşimize bi esmer hatun ne yakışırdı denirdi!
sonuç itibariyle insanlar hep bişeyler diyecekler ve hep olmayana özenecekler. siz kendinzi sevin milleti sttiredin lütfen.

Bazi insanlar gercekten buna takik benim kv de ayni boyle kendi dahil tum aile esmer ben beyaz tenli renkli gozluyum birtek... oglum sapsari beyaz tenli kizim acik kumral ama beyaz tenli surekli benim cocuklarimla esmer olan diger torununu kiyasliyor o cocuga sari kafam diyor gulmemek icin zor tutuyorum kendimi cocuk bildiginiz koyu sacli benim kziimi kara kizim diye seviyor tepki bekliyor ama alamiyor yillardir oglum pamuk gbi sapsari 5.5 yasinda bikere sari oglum dedigini duymadim bize gelince bacaklarini falan acar aslinda ben beyazim gunesten yandim der teni bi açılamadı yıllardır mubarek hergün sahunada plajda sanki takik kadin enteresan sekilde neden bukdr rahatsiz olsnz ki bn beyaz tenliyim ama bugdaylara cok özenirim bence ciltleri daha hoş gözüküyor hassa oluyor beyaz tenliler en ufak seyde kizariyor kabariyor virt zirt elin cahilleri yüzünden kendinize işkence etmeyi bırakın derhal

Bence yakışır gayet de ama doğru tonda bir sarı. Bence düşünün bunu birYanlış anlamayın ama ben esmer tene kızıl yakıştıramıyorum kapatıyor gibi geliyor. Tabi sizi görmedim genel gozlemimi söylüyorum.

Bu esmer ten mevzusunu bence daha çok kadınlar böyle kusurmuş gibi söylüyor. Erkeklerden hiç duymadım üstelik tam tersi esmer delisi çok erkek gördüm eşim de dahil. Ben beyaz tenliyim ama
Ben de esmer ten beğeniyorum çok daha seksi görünüyor cilt kusurlarını gizliyor fotograflarda beyaz ten kötü duruyor. Yani benim zevkime göre böyle.

Tek kritere göre güzellik algısı oluşturmak bana saçma geliyor. Öyle olsa dünyada beyaz tenli her kadın güzel olurdu. Çekicilik önemli bence. Mesela renkli göz beni çok iter. Mavi gözlü erkeklerden hiç hoşlanmam. Önemli olan renkler değil. Vücut biçimi ve yüz şekli ve yüz hatları

Oldukça beyaz tenli, yeşil gözlü kumralım. Dikkat ettiğim sürece hiçte domates gibi olmuyorum...gayette güzelim ayrıca

Onu uyardım aşırı bozuldu ben bir şey demedim ki diyor şaka yaptım dedi

Nişanlınla aran iyiyse birbirinizi beğeniyorsanız, seviyorsanız ve birbirinizin arkasında duruyorsanız ona afedersin b,k yemek düşer.

Hayatı bir mezbaha, insanları da o mezbaha da görüntüsüyle, kilosu, eti buduyla affedersiniz bir hayvan gibi gören ve değerlendiren insanların sığlıkları karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. O kadar sığlar ki bir adım daha yürüyemez, özü göremezler. Gelişmemiş beyin yapıları buna müsaade etmez. Allah'ın yeryüzündeki ayetleri, renkleridir farklılıklarımız. Siz sadece bu renginizle güzelsiniz, başkası da başka renkle. Ve bunlar sadece görüntü. Anlam değil. Bu insanların sığ dünyasında yarışıp onları jüri koltuğuna koymak kendinize yapacağınız çok büyük bir haksızlık.

Bu ten rengi, göz rengi olayları benim bildiğim lisede falan dert edilir sonra da biter gider. Güzelsen güzelsindir, değilsen değilsindir. Genelde pek de güzel olmayan kişiler ten renginden, boydan falan kendilerine güzellik devşirmeye çalışırlar. Genel olarak güzel değildir mesela ama boyu uzundur hep onu vurgular. Güzeller zaten ilgiye alışık oluyor böyle detaylarla uğraşmıyorlar.

Başkalarının görüşlerine göre güzel veya çirkin olmuyoruz. Onların bakışı çirkin o yüzden çirkin görürler. Beyaz tenli olmanın da dezavantajları var mesela. Genelde çok hassas bir cilde sahip oluyor beyaz tenliler, güneşte tavuk gibi kızarıyorlar ve izler daha çok göze batıyor. Yani ne var hala günümüzde yok beyaz tenli yok esmer ayrımı... Hepsinin farklı bir çekiciliği var bence. Kendinizi hiç kötü hissetmenize gerek yok. Kimsenin güzellik standartlarına uymak zorunda değilsiniz. Bu ne saçmalık resmen. Çok çirkin sözler. Çok da eminim çok güzel olduğunuza. Ben buğday tenlileri çok severim. Belli ki nişanlınız da sevmiş. Görümceye de ortadan ikiye çatlamak kalmış. Alın bir tane beyaz bez bebek, al buna bak da gönlünü hoş eyle deyin. Bu ne ya...

Bende beyaz tenliyim. Dogrusu sariyim dogdugumda saclarim faln bem beyazmis. Suan bile öndeki saclarin dipleri kirpik diplerim beyaz. Elbette avantanlari oluyor. Ama mesela guneşe çikinca öyle bir kizariyorum ki kotu göruntü ortaya çikiyor. Bana kucukken kızıl ors derlerdi. Ors demek ruslara boyle derler. Aglardim niye ben ablam gibi esmer degilim niye ben sariyim diye sen dusun gerisini. Ama güzelim o ayri Bide makiaj faln çok oturmuyor. Esmerlerde kirpik kaş faln siyah oldugu için her zmn makiajli gibi goruntu oluyor. Kendim sari olmama ragmen esmerleri çok severim mesela ben Kivanc tatlitugu begenmiyorum. Binlerce esmer erkek varken o mu yakisikli.

Kendinde eksiklik hissedenler karşı tarafa saldırır ten rengi seçebileceğimiz şeyler değil fiziksel özelliklerimiz doğuştan bizim seçimimiz değil..solaryum turunculuğu yada estetik bambaşka konu

Sizin gorumcenizde benim kaynanamin kafasindan. Kendisin ideal gelin profili sarisin, beyaz tenli, kisa boylu ve kilolu yani kendini tarif ediyor aslinda. Bir kac kezde sey demisti benim baska kadinlar gibi kuafore gidip para harcamaya ihtiyacimmi var sacim sari guzelim zaten. Tipinde meymenet olsa gam yemeyecegim. Ben bugday tenli, kumral sacli uzun boylu ve zayif oldugum için yillardir hazmedemedi beni. Oglu halinden gayet memnun onada orta yerinden catlamak dusuyor. Sizde gorumcenize sana halt yemek duser diyemiyormusunuz.

takıldığın şeyler çok saçma gerçekten özgüvenin çok zayıf

erkeklerin çok büyük kısmında beyaz ten zaafı var benim arkadaş çevremde der bunu

Ben beyaz tenliyim ne kimsenin beni oğluna seçtiği var ne birinin gelip yanastigi. İstemiyorlar bahane uyduruyorlar bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…