- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Dengesiz mıdır nedir neden takıyorsunuz ki.Ona kalmış sizin renginiz.Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Kendi kızını da yaptığını şahit oldum geçen gün
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Artık kendi tenimden utanıyorum sinir oluyorum sadece keşke ondan duysam sadece
Bana söylenen bu söz aynı zaman da başka biri şey demiş
Sahi esmer ama ilgi çekiciliği var demiş
Yani koyu olsam ilgi çekiciğilm olmayacak
Benim tenim beyaz değil aşırı derece de koyu değil buğday gibi bir ten
Allah rahmet eylesin.Bayramda babamın mezarına gittim. Kendisi 34 yaşında vefat etti. Çok yakışıklı adamdı. Ama 28 yıldır toprak altında. O güzelim yüzü hokka burnu çıkık elmacık kemikleri hepsi toprak altında kaldı bir kaç sene sonra sadece kemik kaldı. O yüzden geriye sadece.
Söyleyeceklerim bu kadar. Somut bedene takilmak çok yönlü düşünemeyenlerin işidir.
Çok teşekkür ederim <3Allah rahmet eylesin.
ay ben şokSevimsizpamukseker 27 Ekim 2022 konunuz Daha yeni evlendik bana yalan söyleme deyip duruyor neden? başlığını taşıyor.
Siz şu anda evli misiniz, nişanlı mı?
ay ben şoknicki bile hainmiş zaten anlamalıydım
aaaa birkaç kişi mi kullanıyor acaba hesabı?Tek çelişki bu da değil. Üye Mayıs ayında abisinin düğününde giyeceği elbiseyi paylaşmış ve ayakkabı önerisi istemişti. istemişti.
Sonra saç modeli sormuştu.
Üye bir yerde kapalı olduğunu yazmış
bu abla nasil fetis sahibi boyle?Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Suan evlidir muhtemelen,aklıma geldikcd sinr oluyorum dedigine göre yeni evli ve nişanlıyken olan bir olayı aklına getirip getirip sinr olup kavga cıkarmak istiyor.e ozaman da nişanlılar diye nişanlım demiş olanilr ama bilemedim. Ten rengi zaten acıkta kapalıda olsa bellidir.Sevimsizpamukseker 27 Ekim 2022 konunuz Daha yeni evlendik bana yalan söyleme deyip duruyor neden? başlığını taşıyor.
Siz şu anda evli misiniz, nişanlı mı?
O ailenin güzellik algısıyla alakalı. Kendileri çoğunlukla sarışın beyaz tenli oldukları için gözleri o renklere aşina olmuş o renkler güzel geliyor. Aynı şekilde esmerlerin çoğunlukta olduğu memleketlerde de genelde sarışınlar beğenilmez. Önemli olan sen neden eşinin ailesi gözüyle bakıyorsun kendine. Türkiyede en güzel ünlüler esmer mesela.
iki kere tanışmamızın oturmamızın nedeni uzak mesafeliyi o Hatay da ben ise Ankara’da
Hayır HataylıYa siz üzülmeyin böyle şeylere bu şekil sığ düşünceleri takacak olursanız oooo çok üzülürsünüz. Birde nişanlınız doğu karadenizli mi?
Ailelerindeki hepsi esmer bir onun kızların iki tanesi beyaz tenli kendisi ile birlikteO ailenin güzellik algısıyla alakalı. Kendileri çoğunlukla sarışın beyaz tenli oldukları için gözleri o renklere aşina olmuş o renkler güzel geliyor. Aynı şekilde esmerlerin çoğunlukta olduğu memleketlerde de genelde sarışınlar beğenilmez. Önemli olan sen neden eşinin ailesi gözüyle bakıyorsun kendine. Türkiyede en güzel ünlüler esmer mesela.
Bakmışlar sana bir kulp bulalımSöylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Ablası mı girecek gerdeğe?Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Anneniz ne cevap vermiş,siz bu sözlere karşılık bu evlilik ablalar ile yapılacaksa ben evlenmiyorum dediniz mi ?Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?