Beyaz ten sevdası nedir ya?

Bayramda babamın mezarına gittim. Kendisi 34 yaşında vefat etti. Çok yakışıklı adamdı. Ama 28 yıldır toprak altında. O güzelim yüzü hokka burnu çıkık elmacık kemikleri hepsi toprak altında kaldı bir kaç sene sonra sadece kemik kaldı. O yüzden geriye sadece.

Söyleyeceklerim bu kadar. Somut bedene takilmak çok yönlü düşünemeyenlerin işidir.

Dengesiz mıdır nedir neden takıyorsunuz ki.Ona kalmış sizin renginiz.

Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
bu abla nasil fetis sahibi boyle?

kardesinin kimle olacagiyla fantezi kuruyor falan? yok beyaz olsun, yok esmer olmasin

ulke resmen foseptik ailelerle dolu

sizi begenen begenmis, ablaya anca nane yemek duser.

Bence esmer olmak hele ışıltılı makyajlar cok yakısıyor dudak parlatıcı göz kenarlarına ışıltı stickler teni kullanmayı bildikten sonra isterse siyahi ol. Ay o siyahilerşn ışıltılı makyajlarına ölüyorum beyonce , rihanna,ciara,nicole scherzinger,kat deluna,leona lewis...ben esmerinde esmerini seviyorum bir beyaz olarak. Tabi dedigim gibi mesala kadın bembeyaz ama kaşları simsiyah sacları platin sarı ne korkunx,ya da esmersin saclar platin sarı veya saclarda 3 4 karısık renk korkunc. O yuzden sade ve seftali tonları parıltılar dogal saclar cok cok iyi

Sevimsizpamukseker 27 Ekim 2022 konunuz Daha yeni evlendik bana yalan söyleme deyip duruyor neden? başlığını taşıyor.

Siz şu anda evli misiniz, nişanlı mı?
Suan evlidir muhtemelen,aklıma geldikcd sinr oluyorum dedigine göre yeni evli ve nişanlıyken olan bir olayı aklına getirip getirip sinr olup kavga cıkarmak istiyor.e ozaman da nişanlılar diye nişanlım demiş olanilr ama bilemedim. Ten rengi zaten acıkta kapalıda olsa bellidir.

O ailenin güzellik algısıyla alakalı. Kendileri çoğunlukla sarışın beyaz tenli oldukları için gözleri o renklere aşina olmuş o renkler güzel geliyor. Aynı şekilde esmerlerin çoğunlukta olduğu memleketlerde de genelde sarışınlar beğenilmez. Önemli olan sen neden eşinin ailesi gözüyle bakıyorsun kendine. Türkiyede en güzel ünlüler esmer mesela.

iki kere tanışmamızın oturmamızın nedeni uzak mesafeliyi o Hatay da ben ise Ankara’da

Bahsedilen iller aynı zamanda memleketlerse, adam: Hataylı; konu sahibi de Ankaralı.

Ailelerindeki hepsi esmer bir onun kızların iki tanesi beyaz tenli kendisi ile birlikte

Bakmışlar sana bir kulp bulalım
Demişler ki beyaz tenli değil.
Şimdi onlar böyle dedi diye siz çirkin mi oldunuz. Ten renginiz beyaz değil esmer yada buğday diye ne oldu. Kendinizi aşağılanmış mı hissettiniz?
Bulsalarmış madem beyaz tenli o kadar istemişlerse.
Laf etmek için etmişler, siz de takıntı yapmayın lütfen

Esmerlik beyazlık çok önemli şeyler değil. Önemli olan dişil enerji + aura
Enerjisi yüksek olan her kadın aşırı çekici bence
Bunları düşünüp üzüleceğine enerjini yükseltmeye çalış

Ablası mı girecek gerdeğe?

Anneniz ne cevap vermiş,siz bu sözlere karşılık bu evlilik ablalar ile yapılacaksa ben evlenmiyorum dediniz mi ?
Tepki vermesiyseniz daha çok konuşurlar sizde dinlersiniz.belli ki ayarları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…