Güneş Kremleri Beyaz Ten mi Bronz Ten mi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Beyaz Ten mi daha çekici Bronz Ten mi?

• Beyaz Ten çok güzeldir :)

OY: 227 52,8%
  • Bronz Ten süperdir :)

OY: 203 47,2%

• Ankete Katılan
    430
bronzluk abartıya kaçmadan ve zamanında yani bahar yaz aylarında hoş oluyor ..
bende açık tenliyim ama yazın bronzlaşmak ve bronzluğumu kışa kadar korumak
hoşuma gidiyor.. tabi çağla şikel kıvamında yaz -kış kapkara gezmek çok
itici herşey dozunda güzel.

beyaz ten. yazın tatilde kendinmi hiç güzel bulmam şöle 2 hafta fln geçcek eski halime döncem anca o zaman beğenmeye başlarım kendimi

beyaz tenliyim çok zor yanarım 50 koruma faktörü sürmesem kızarıyorum sürünce de renk filan değişmiyor malesef zaten yüzümün rengi azcık döndüğü zaman bile beğenmem
amaa
bronz tenli bacaklar gibisi yokkk, acayip kıskanırım vallaaa bronz bacaklı kızları şahane duruyor çünkü
bronzlaşmak adına saatlerce güneş altında yatılmasına ya da solaryuma girilmesini sağlıksız buluyorum.
3 ay sonra düğünüm var herkes solaryuma gir diye tutturdu
hayır 28 yıllık beyaz bir insan olan ben niye evleniyorum diye bronzlaşayım bana garip geliyor
ben beyaz gelinlik beyaz takılcaz hayalet gibi :)

Son düzenleme:
beyaz ten.Hatta yazın yanmayım diye koruma föktörü sürüpte dışarı çıkarım bronzlaşmayı hiç sevmiiyorum

beyaz ten...ama kimi beyaz tenler güneşte hemencik kızarıyo......ya bi tane ten rengi var çok güzel..beyaz gibi ama buğday da diyolar...işte o ten rengi şahanee yahu...

kumralm ama beyaz tenli sayılırım.. nick_im'in de dedigi gibi bugday oluyor.. :) kesinlikle çok memnunum ten rengmden yazın hafif yanınca kavruk bi ten oluyor yakıştıgını söylüyrlar.. yanmasam da sivlce fln fazla belli olmuyor yüzümde.. çok kullanışlı bi ten rengi zemuszemus aşırı beyazlar anında kızarıyorlar ve sivilceler belli oluyor esmer arkadaslarım ise yandıklarını ve araba döndüklerini fln söylüyolar gercekten de öyle belki güneş kremleri knusunda biraz blgiye ihriyacları var :teytey:

Hayalet gibi hee.O da güzelmiş:))

beyaz ten...ama kimi beyaz tenler güneşte hemencik kızarıyo......ya bi tane ten rengi var çok güzel..beyaz gibi ama buğday da diyolar...işte o ten rengi şahanee yahu...

tam benim ten rengim canim bende hafif sirsinlik gibi galiba bugdaymi oluyo o beyaz karisimi tam beyaz degilim hafiften yanaarim yazin ama izine gittimmi milletin icinde fark ederim cok az bi bronzluk oluyo bendede ne kadar yanarsam yanayim yinede acik kaliyo ten reengim ama ben kistaki ten rengimi yani beyaz sarisin gibi olani begenirim sengözlerimebaksanabyerimsenibendelikafadulden

Beyaz ten degil, kusursuz beyaz ten guzeldir. Cunku hicbirsey saklayamazsiniz beyaz tende, sivilcesi, lekesi, kili, tuyu ortadadir; hos gorunmez.
Olmuyorsa, hafif bronzluk. Esmer teni begenmiyorum.

bence de beyaz ten
ben öyleyim ve gerçekten hiç bişey saklanmıyor sivilce kızarıklık falan:sinifsinif:

çok süt beyaz değilde kumral tip ten beğeniyorum bende,ben beyaz tenliyim ama süt beyaz değil :)
ne çok beyaz nede çok esmer olmak istemezdim,ama hafif bronzlukta yakışmıyor değil
sivilce vs gibi sorunum hiç olmadı,arkadaşlarında dediği gibi beyaz tenlilerde en ufak iz hemen göze çarpar,ufak bi çizi bile çirkin bir görüntü oluşturabiliyor,su ve sabundan başka temizleyici kullanmıyorum,bazen bazı meyve sebze kabuklarıyla maske yapıyorum ama çok nadir,bol bol su içerim,cildim yaşım 31 olmasna rağmen çok durudur,bu birazda ırsi bir durum belkide ,babama çekmişim :)

bronz tenliyim ben.
özellikle yazın şort etek giydiğimde herkes bakar durur tenime.
güneşle ilk buluşmamdır ama yanımdaki şezlongta yatan kadın ne güzel bronzlaşmışsınız der kaydirigubbakcemile3
ben tenimin rengini seviyorum. eşimi onunla kandırdım ben. :roflol:
eşim denizci benim. benle tanışmadan önce brezilyalı biriyle evlenicem dermiş hep kayınvalideme.
sonra bana bir gün hem Brezilyalı gibisin hem de Türkçe konuşuyorsun. evet ben seninle evlenmeliyim dedi kaydirigubbakcemile3
ama duru beyaz bir tene yosun yeşili göz kestane ya da kızıl bir saç gördüğümde de mest olmuyor değilim..

göreceli şeyle bunlar,kimine beyaz tenli güzel gelir ,kimine esmer,bronz ten...
aslında herkesin kendine yakışan bir rengi olduğunu düşünüyorum,bu arada bronzlaşak isteyenlerin sayısı hayli fazla ,demekki var insanları bu bronz tene çeken birşeyler:))
sizin adınıza sevindim,eşler tarafından beğenilmekte önemli nede olsa ....

Beyaz ten degil, kusursuz beyaz ten guzeldir. Cunku hicbirsey saklayamazsiniz beyaz tende, sivilcesi, lekesi, kili, tuyu ortadadir; hos gorunmez.
Olmuyorsa, hafif bronzluk. Esmer teni begenmiyorum.

aynen canim ama hafif bugday yada sarisinlikta olcak ben asiri beyaz degilim istememde ama beyazsin diyolar makyaj yaptimmi fark eder hemen hafif bi ruj kalem bile sürsem hemen bu ne güzellik derler ten rengime bayiliyorumbayanssulusmile

bn beyaz teni seviorm ama kusursuz olmalı bncede, bn beyaz tenlym ama cildim çooook sorunlu siyah noktadır sivilcedr izdir kızarıklkdr bilmemnedir herşeyortada. o yüsden bronz olmak isterdmm.:sinifsinif: ama yiğidin malı meydandadır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…