- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
beyaz tenliyim çok zor yanarım 50 koruma faktörü sürmesem kızarıyorum sürünce de renk filan değişmiyor malesef zaten yüzümün rengi azcık döndüğü zaman bile beğenmem
amaa
bronz tenli bacaklar gibisi yokkk, acayip kıskanırım vallaaa bronz bacaklı kızları şahane duruyor çünkü
bronzlaşmak adına saatlerce güneş altında yatılmasına ya da solaryuma girilmesini sağlıksız buluyorum.
3 ay sonra düğünüm var herkes solaryuma gir diye tutturdu
hayır 28 yıllık beyaz bir insan olan ben niye evleniyorum diye bronzlaşayım bana garip geliyor
ben beyaz gelinlik beyaz takılcaz hayalet gibi :)
beyaz ten...ama kimi beyaz tenler güneşte hemencik kızarıyo......ya bi tane ten rengi var çok güzel..beyaz gibi ama buğday da diyolar...işte o ten rengi şahanee yahu...
bronz tenliyim ben.
özellikle yazın şort etek giydiğimde herkes bakar durur tenime.
güneşle ilk buluşmamdır ama yanımdaki şezlongta yatan kadın ne güzel bronzlaşmışsınız der kaydirigubbakcemile3
ben tenimin rengini seviyorum. eşimi onunla kandırdım ben. :roflol:
eşim denizci benim. benle tanışmadan önce brezilyalı biriyle evlenicem dermiş hep kayınvalideme.
sonra bana bir gün hem Brezilyalı gibisin hem de Türkçe konuşuyorsun. evet ben seninle evlenmeliyim dedi kaydirigubbakcemile3
ama duru beyaz bir tene yosun yeşili göz kestane ya da kızıl bir saç gördüğümde de mest olmuyor değilim..
Beyaz ten degil, kusursuz beyaz ten guzeldir. Cunku hicbirsey saklayamazsiniz beyaz tende, sivilcesi, lekesi, kili, tuyu ortadadir; hos gorunmez.
Olmuyorsa, hafif bronzluk. Esmer teni begenmiyorum.