İnsanlık tarihinde hep var olan ve var olmaya devam edecek bir durum bu. İnsanın kendinde olmayana karşı duyduğu iştah CADIARZU
Pek çok esmer arkadaşım beyazlaşmak için deliriyor, ben de her zaman onları doğallıktan yana yönlendirmeye çalışıyorum; ama teoride savunduğumu gelin görün ki kendim de pek beceremiyorum Ben de bir beyaz ten mağduresi olarak kesinlikle bronzluk hayranıyım. En başta insanı çok daha sağlıklı gösteriyor yanık ten; ama her iki cilt rengi için de diğerine dönüşmeye çalışmanın bedeli var, ki bunu sağlıkla ödemek ne kadar akılcı tartışılır! Koyu tenlinin beyazlaşmak için kimyasal soyma işlemi yaptırması, açık tenlinin bir kaç ton koyulaşmak uğruna tehlikeli saatlerde dahi ıstakozlaşması ya da kendini solaryum kabinine kapatması.. Hepsi uzun ya da kısa vadede ucu sağlığa dokunan şeyler. Kendimi bronzlaşmak konusunda frenlesem de seviyorum kardeşim... Söylemek de mi yasak? Bronz ten işteopuyorumnanaktan
Yazin bronz, kisin beyaz olmak favorim.
Ama dikkat, bronz diyorum, dogustan esmerligi sevmem. yazin gunes yakmasiyla olusan bronzlugu cok seviyorum! =]
bebek gibi pürüzsüz bir beyaz tense tamam güzel örn. nicole kidman, marliyn monroe. ama onun dışında kesinlikle bronz ten derim. biz türkler genellikle bu süt beyazı tene sahip değiliz ırkımızdan kaynaklanan buğdaya yakın bir rengimiz var. onun için buğday rengi beyaza çevirmektense bronza çevirmek çok daha kolay ve güzel duracaktır
kesinlikle bronz ten. jessica alba, adriana lima, j-lo, eva longoria bunlar albenisi olan güzel kadınlar. victoria's secret defilelerini bi izleyin mankenler bronz çünkü neden daha alımlı daha çekici.
Eğer hortlak kadar beyaz değilse ve buna donuk bakışlar dahil değilse pembe beyaz bir ten...yani daha canlı daha sıcak bir imaj veriyor..ne derler hani beyaz tenli ama soluk değil,canlı,yanaklarında hafif pembelik olan bir beyaz ten..