Güneş Kremleri Beyaz Ten mi Bronz Ten mi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Beyaz Ten mi daha çekici Bronz Ten mi?

• Beyaz Ten çok güzeldir :)

OY: 227 52,8%
  • Bronz Ten süperdir :)

OY: 203 47,2%

• Ankete Katılan
    430
çok fazla bronz olmayacak şekilde bronz ten bence beyaz ten çok kullanışsız en ufak bişi belli oluyo daha soğuk duruyo ve güneşi görür görmez kızarma ihtimali yüksek bi ten beyaz ten ama yakışana çok yakışıyo tabiki

saçlarım siyah beyaz teni çok seviorm hoş duruo koyu saçla ve beyz tenliyimkaydirigubbakcemile3 bronzluk bazı bayanlara çok yakışıo ve kesinlikle bronz tenin daha çekici olduunu düşünüorm ama ben bronzlaşnca hc hos olmuorm ilk 2 gün güzel ama sonra kapkara oluo bronzluk ve sanki kendi ten rengm koyu gbı druo syah sacla bırlesnce iirenç oluo 2-3 senedr hc yanmayı göze alamıyorm bu yüzden ömrüm gölgelerde geçioyerimsenibenyerimseniben

Herkese yakışan başkadır bence ama bronz ten daha havalı duruyor.Beyaz ten de yakışanda çok asil duruyor ama Çok beyaz ten bazen çok itici duruyor peynir yada zombi gibi sanki

biz kadınlar hep kendilerinde olmayana özenirler ama topluluk içinde konuşulduğunda kendilerinde olanı överlersırnaşık şey..ben bi melezim yani sıradan bi bronz diilim..yaşasın ALL NIGGAZ LADIEShihoyyytkaydirigubbakcemile3

esmerim bronzlaştığımda çok seski duruyor bacaklarım :jeyyar: ve bronzluğumu uzun süre koruyorum geçen yazdan kalma bkini izlerim bile duruyo :jeyyar: beyaz tenlilerin vücutlarında en ufak şey belli oluyo o yüzden sevmiyorum
bence bronz ten :lepi:

kesinlikle beyaz tenn çok şık duruyor kaymak gibi ama bembeyaz da diil hortlak gibi ama ben beyaz teni daha hoş buluyorum...

ben beyaz tenliyim... bronzlasmis bir ten daha ceckici bence ama öyle kap kara degil
bronz ten daha zayif gösterir... bronz ten daha bakimili gösterir güzellestirir disler daha beyaz görünür..
gözlerim mavi oldugundan bronzlasinca gözlerim daha da belirginlesiyor..bide beyaz bir cilte her sivilce her ufak nokta göze batiyor.. ben kendimi bronz olunca daha iyi hissediyorum... ama kislari solariuma girmiyorum bitek yazlari saglik acisindan kizlar bence bronz ten..

Kesinlikle bronz ten:lepi:
Heleki o pırıltılı ışıltıyı yakaladımmı deymeyin keyfimekaydirigubbakcemile3

ya ben kar gıbı beyazım yazın bronzlaşmak ıcın elımden gelenı yapıyom en sonundada hep hastanelık lurum serum yerım..bronzlasınca bıde prıltılı kremler surunce harıka oluyo ..

herkes kendinde olana süper demiş :) o da ilginç.. esmer arkadaşlar bronz ten, beyaz tenli arkadaşlar beyaz ten demiş.. ama ben şahsen Jessica Alba gibi olan melez tenleri seviyorum adını bilmiyorum, ama taşıyanına da bağlı tabi, tarzınıza yüz şeklinize hele de saç renginize çok bağlı, 2si de kişisine göre güzel, ama beyaz ten dezavantajlı ve canlılığı yüzünden yüzden bronz
bu arada bazı arkadaşlara tebrikler bir diğerini aşağılamadan kendinde olmayanı gerçekten isteyebilmişler..

kesinlikle beyaz ten hiç sevmiyorumm bronz tenii
millet yaz gelince kararcam diye ugraşır bende nasıl güneşte yanmasam diyee ugraşıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…