Güneş Kremleri Beyaz Ten mi Bronz Ten mi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Beyaz Ten mi daha çekici Bronz Ten mi?

• Beyaz Ten çok güzeldir :)

OY: 227 52,8%
  • Bronz Ten süperdir :)

OY: 203 47,2%

• Ankete Katılan
    430
benim 3 ay sonra düğünüm var ve ben gelinlik denediğimde fark ettim gelinlikle ten rengim arasında bir far yok acayip beyazım ve damarlarım felaket görünüyo o yüzden arası yani buğday olan gayet ii bence :KK70:

benim 3 ay sonra düğünüm var ve ben gelinlik denediğimde fark ettim gelinlikle ten rengim arasında bir far yok acayip beyazım ve damarlarım felaket görünüyo o yüzden arası yani buğday olan gayet ii bence :KK70:

aynen benim de damarlarım görünüyo kertenkele gibi diyorum ben :roflol:, içim dışım bir işte neysem oyum sırnaşık şey böyle olunca insanın bronz ten diyesi geliyo ama yok yok yine de beyaz ten :lepi:

Bende beyaz tenliyim, hatta bembeyazim diyebilirim.
Gayet memnunum halimden, seviyorum beyaz teni.

ben de beyaz diyorum :)
beyaz ten çok asil duruyo bence
bronzlaşmamak için çok çaba harcıyorum hatta yazın

118 beyaz
109 bronz demiş
ben de beyaz ten e oy verdim.
ben de beyazım memnunum

kişi kendisi esmerse hoş durabilir fakat sonradan bronzlaştıysa vücudun bir kısmı başka bir kısmı başka renk oluyor ben olsam çok rahatsız olurdum heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:
bronz teni işaretledim ama çok bronz teni sevmem. beyaz tenle bronz arası hafif bronz severim.

Beyaz teni seviyorum bayanda... Yazın sıkıntı yaşasak da daha gösterişli bence :)

kesinlikleeeeee broooonnnnzzzzzzz :lepi:
doğuştan yanık çikolata tenlilere hastayımmmmmmm
malesef kendim beyazım :çok üzgünüm:senağlama
ölü gibi beyazz ööğğkkkk nefret ediormmmm
yazın ne acılar cekıormmm su nalet beyazlıktan kurtulmak içinn:1no2:

beyaz.. bembeyaz olcak bole sut gibi :icecream: yani benim gibi zemuszemus ama bronz da guzel mesela benim kiz kardesim bronz saclari kumral yazn aciliyo karamel oluyo cok yakisiyo ona kaydirigubbakcemile2

X