Güneş Kremleri Beyaz Ten mi Bronz Ten mi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Beyaz Ten mi daha çekici Bronz Ten mi?

• Beyaz Ten çok güzeldir :)

OY: 227 52,8%
  • Bronz Ten süperdir :)

OY: 203 47,2%

• Ankete Katılan
    430
benim 3 ay sonra düğünüm var ve ben gelinlik denediğimde fark ettim gelinlikle ten rengim arasında bir far yok acayip beyazım ve damarlarım felaket görünüyo o yüzden arası yani buğday olan gayet ii bence

benim 3 ay sonra düğünüm var ve ben gelinlik denediğimde fark ettim gelinlikle ten rengim arasında bir far yok acayip beyazım ve damarlarım felaket görünüyo o yüzden arası yani buğday olan gayet ii bence

aynen benim de damarlarım görünüyo kertenkele gibi diyorum ben :roflol:, içim dışım bir işte neysem oyum sırnaşık şey böyle olunca insanın bronz ten diyesi geliyo ama yok yok yine de beyaz ten :lepi:

Bende beyaz tenliyim, hatta bembeyazim diyebilirim.
Gayet memnunum halimden, seviyorum beyaz teni.

ben de beyaz diyorum :)
beyaz ten çok asil duruyo bence
bronzlaşmamak için çok çaba harcıyorum hatta yazın

118 beyaz
109 bronz demiş
ben de beyaz ten e oy verdim.
ben de beyazım memnunum

kişi kendisi esmerse hoş durabilir fakat sonradan bronzlaştıysa vücudun bir kısmı başka bir kısmı başka renk oluyor ben olsam çok rahatsız olurdum heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:
bronz teni işaretledim ama çok bronz teni sevmem. beyaz tenle bronz arası hafif bronz severim.

Beyaz teni seviyorum bayanda... Yazın sıkıntı yaşasak da daha gösterişli bence :)

kesinlikleeeeee broooonnnnzzzzzzz :lepi:
doğuştan yanık çikolata tenlilere hastayımmmmmmm
malesef kendim beyazım :çok üzgünüm:senağlama
ölü gibi beyazz ööğğkkkk nefret ediormmmm
yazın ne acılar cekıormmm su nalet beyazlıktan kurtulmak içinn:1no2:

bence bronz ten.
beyaz ten yüzde cok seker duruyo ama vücut olarak peynir görüntüsü veriyo .. :)

beyaz.. bembeyaz olcak bole sut gibi :icecream: yani benim gibi zemuszemus ama bronz da guzel mesela benim kiz kardesim bronz saclari kumral yazn aciliyo karamel oluyo cok yakisiyo ona kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…