bence bronzten.... çok beyazteni itici buluyorum ben....tabi bebekler hariç...... ama solaryumda marsık gibi kararanlarıda sevmem hee..... doğal bronz olacak...hafif esmer ten........şakkıdı
ne bronz ne acık ten arası ıyı bence,ben eskıden zıft gıbı yanardım johnson surup sımdı gogus amelıyatı olunca yanmama yasak koydu doktor paso koruyucu suruyorum cok hafıf yanıyorum.Zaten kanser yapıyormus allah korusun dahada yanmıyom fazla.
valla ben kışın beyaz olurum yazında zencilik derecesinde bronzlaşıyorum hemen :) tenim açık buğday.. her ikisinide seviyorum ama bende ortasını sevmiyorum... yaa beyaz olacam pürüzsüz beyaz yada koyu bir bronz ortasını sevmiyorum...
Beyaz olacaksan kusursuz olacaksin, tuysuz, sivilcesiz, vs.. Oyle beyazlari severim.Cok da asil gorunurler. Bronz ten ise zaten bircok kusuru kamufle ediyor, cirkinini bile guzel gosterebilir...
O yuzden ben tam tercih yapamiyorum. ikisi de guzel.
bence beyaz ten evet biçok arkadaşıma katılıyorum çok asil duruyor bayanlar da ve daha bi masum ve temiz hissi uyandırıyor en azından ben böyle düşünüyorum...yerimseniben
solaryum bronzluğunu hiç sevmiyorum çok yapay duruyor hiç doğal değil..turuncu bi tenle geziyor insanlar
ama yazın doğal bronzlaşmak güzel..ona bir diyeceğim yok fazla yapay durmasında..
her ikiside guzel..kişiye göre kimine beyaz ten kimine bronzluk yakışıyor...yerimseniben