Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyaz tenliyim tüysüzüm sivilcesizim lekesizim ama sevmiorum gene de tenimi işin garibi güneşte dursam sabahtan akşama kadar 40 derecede ve hiç krem sürmesem bile ne kızarıyorum ne bronzlaşıyorum, galiba ölümsüzüm. ben de çok kara olmamak şartıyla bronz tene hastayım. ama neden bilmiorum kendimi erkek gibi düşünüp aynı kadını bir bronz bir beyaz tenli hayal edersem bronzu seçmem gibi gelior. bunun nedeni de sanırım bir cafede kupadan çay içememek gibi bişey, ben hep cam bardakta içerim :) içinde ne var ne yok görüceksin...
Burda çoğu kişi sahip olduğu tenden yana çıkmış : ) Çok nadir teninin tam tersini söyleyen var : ) Bence çok beyaz ten çok soluk duruyor ve hoş görünmüyor göze.. Çok bronz tende çok kötü... Hafif bi bronzluk iyidir..
Ben beyaz tenliyim.. En ufak sivilce kızarıklık vs. hemen belli oluyo.Bu yüzden bronz ten dedim.Hem cok cekici hem cok havalı ama hani esmerlik degil bronzluktan bahsediyorum bronzlugun daha baska bi havası var :)
çok açık buğday tenliyim.bronz teni çok seviyorum.ama kapkara değil.yeni yanmaya başlarsın hafif kara kırmızı olur ya.beyaz tende de nicole kidman gibi beyaz ten severim.pürüzsüz olacak beyaz ten oldumu.