Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

canım mat pudra önermişsin ya fiyat olarak en uygun marka hangisi tabi iyi marka olarak? :)
Canım beyaz pudra bulmak bir sorun .Benim bildiğim sadece Coverdem ve Vichy de var .İkiside eczane ürünü .Eskiden Bourjois , Chanel , Versace de vardı .Artık yok maalesef .Ben Peggy sage diye bir marka ve Make up for ever diye ayrı bir marka kullanıyorum .Peggy sage olan compact diğeri mineral toz pudra .İkiside süt beyazı ve muhteşem.Ama maalesef Türkiye de yoklar .Ben yurt dışından aldım .Sen vichy ve coverderm bakabilirsin canım .İkiside toz şeklinde .Compact ne yazıkki yok . Sevgiler....

benim kullanmam gereken pudra da bu galiba. beyaz tenli olunca. ama bulmakta zorlanacağım kesin. neyse umarım bulurum. :)

ben de aldım beyaz pudrayı catherine arley in.biraz aradım ama buldum.çok beğendim .öneren arkadaşa teşekkür ederim ,sanırım bundan sonra sürekli kullanıcam.

Aldım sonunda şu beyaz pudrayı,vichyden aldım ama o kadar da muhteşem durmadı sanki bende,zaten cildim çok beyaz acaba o yüzden mi sürdüğümde pek bi fark göremiyorum da :uhm:

ya bende beyaz pudra denince,bebeklerin poposuna sürülen pudra sandim,hic denemdein beyaz pudra sanki ölü gibi olurmus gibime geliyo ama,deneyenler varmis,bende bi denicem...

aman be kızlar ne hortlağı ,işte çoğu kişi bilmiyor zaten parfümeride sorduğum zamanda anlamıyorlar ,beyaz pudra zannettiğiniz gibi cildi bembeyaz yapmıyor ,hele teniniz açık renkse beyaz,açık kumral vb..gibi inanılmaz hoş duruyor aydınlık bir görüntü veriyor,ama siz bronz makyajdan hoşlanıyorsanız başka,eğer aydınlık makyaj seviyorsanız muhakkak deneyin ,hele açık pembe bir allık bir de açı pembe veya beyaz tonlarında ruj kullanırsanız afet gibi olursunuz,sizi çirkinleştirecek bir şeyi niye önereyim ,ablanız size kıyamaz deneyin görün.şutarafagitti

bende sarışınım, sizin tarif ettiğiniz tarz makyaj yapıyorum ve beyaz pudrayı flormar' da buldum ve çok memnunum...

Son düzenleme:
kızlar resminizi koyarmısınız beyaz pudralı çok merak ettim.ben de beyaz tenliyim alırım belki.hadi canlarımmmmm

canım ben c arleyin beyaz pudrasını kullanıyorum gayette memnunum kapatıcı ozelligi var...ama tavsiyem muhakkak fondöten sürdükten sonra kullan cünkü fondoten sürmeyince pek dogal durmuyo sırıtıyo...fondotenle sürünce super oluyo...

arkadaşlar benim de carmina compact pudram var fondotenimin üzerine kullanıyorum dior skin foreverın üzerine güzel duruyor fakat pudranın rengi tenimin rengine göre biraz koyu yani fondotenden sonra pudra sürdüğüm zaman cildim daha koyu oluyor alırken çok da önemsememiştim açıkçası zaten çok beyazsın diyorlardı iyi işte biraz koyu diyordum ama bana hiç yakışmıyor bu:1shok:aldım diye kullanacak mıyım cnm.yeni bi pudra almak istiyorum hiç aydınlık verici pudra denemedim zaten adamakıllı pudra denemedim ben hep fondotene ağırlık verdim onda çok seçiciyim
vichy fondotenden sonra sürüldüğünde kapatıcılık etkisi var mı yoksa sadece fondoteni mi sabitliyor ben biraz kapatıcılık olsun istiyorum çok hafif kahverengi lekeler için bi kaç tane var yanaklarımda ama renkleri çok açık fondotenden sonra compact pudra sürersem daha iyi oluyor hiç görünmüyor ay bide böyle duru duru olsun zemuszemus

kızlar şu vichy beyaz pudranın fotoğrafını koyabilir misiniz merak ettim bulamıyorum vichynin ürünlerinde yok kaldırılmış olabilir mi?

canım ben c arleyin beyaz pudrasını kullanıyorum gayette memnunum kapatıcı ozelligi var...ama tavsiyem muhakkak fondöten sürdükten sonra kullan cünkü fondoten sürmeyince pek dogal durmuyo sırıtıyo...fondotenle sürünce super oluyo...

c.arley 1 no lu pudrayı bulamadm.hiç bir yerde yok.koyu tonları mevcut.lütfen yardm edin.çok açık tenliyim

X