Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

Arkadaslar, vichyi tavsiye ediyor musunuz yani..?
Internette baktimda, baya baya kirec gibi görünüyorfisfisfis
Yüzde iyi duruyor diyosaniz,alicam benneyaptımki
Bella ben kendi adıma tavsiye ediyorum .Sürünce çok naturel ve aydınlık duruyor .Almadan önce denersen sana uygun olup olmadığını anlarsın yerimseniben

Bella ben kendi adıma tavsiye ediyorum .Sürünce çok naturel ve aydınlık duruyor .Almadan önce denersen sana uygun olup olmadığını anlarsın yerimseniben

Peki bunu fondotenin üstüne sürmek sart mi ?
Fondoten kullanmadan, nemlendirici kremimizin üstüne uygulasak nasil olur acaba CADIARZU
Almadan önce deneme gibi bi sansim yok maalesef , burda eczanelerde bildigim kadarisiyla direk kapali kutuda satiyorlar :çok üzgünüm:

Ben bu gün tek bir parfümeride c arley buldum onunda sadece 5 6 7 noları var. Şimdi bu bir numara beyaz değil de transparan pudra mı??? Kesinlikle beyaz yapmıyorsa sipariş vereyim getirsinler.

Bie sorum daha var Kozmetikçidekiler bana 6 numarayı önerdi. 5 noyu alsam çok mu beyaz olur. 6 nnolu pembe tabanlı gibi geldi.????

Canım kusura bakma mesajı yeni gördüm .Bence su bazlı bir nemlendirici kullan .Benim de cildim çok hassas .Genelde dermokozmetik tercih ediyorum .Eczane ürünleri allerjik ciltler için daha iyi .Beyaz pudra konusuna gelince fondötensiz kullanabilirsin .Cildin düzgünse nemlendirici üstüne de çok güzel duruyor. Ben baz kullanmıyorum ama bir ara kızıma almıştım o çok beğenmişti .Chanelin beyaz bazı güzel , hafif bir parlaklık veriyor.Ama fiyatı tuzlu :) Arcansilin de bazı güzeldir .O da beyaz ama başka renkleri de var.Bir de ben pırıltılı beyaz pudrayı değil mat pudrayı beğeniyorum .Yine bir öneri de bulunayım .Beyaz pudrayla muhakkak toz pempe allık kullanın .Beyaz tenliysen uçuk renkte bir ruj üstüne hafif pudra geçersen sonuç mükemmel olur .Sevgiler canım .

cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin a.s.
ben de aynen dermokozmetik urunler tercih ediyorum genelde ya da tamamen bitkisel olanlari. o kadar hassas ki cildim aninda tepki veriyor sevmedigi urunlere. beyaz pudrayi kullanmaya basladim ve sonuc gayet iyi. tercihim hep mattandir zaten ve toz pembe allik.. :lepi:

Peki bunu fondotenin üstüne sürmek sart mi ?
Fondoten kullanmadan, nemlendirici kremimizin üstüne uygulasak nasil olur acaba CADIARZU
Almadan önce deneme gibi bi sansim yok maalesef , burda eczanelerde bildigim kadarıyla direk kapali kutuda satiyorlar :çok üzgünüm:
Canım önceki mesajlarımda da hep bu soruya cevap verdim .Fondöten üstüne sürmene gerek yok .Hele cildin güzelse hiç gerek yok .Örneğin kızım fondötensiz kullanıyor.Toz pembe allık sürüyor sonuç harika :)) Ben özel günlerde fondötenle kullanmayı tercih ediyorum .Çok beyaz kesinlikle yapmaz merak etme.Aynı markayı ben de kullandım hatta biraz daha beyaz yapmasını tercih ederdim açıkçası.Son derece naturel duran bir pudradır.Dene dememin sebebi çok ucuz bir pudra değil .Belki memnun kalmazsın , parana yazık olur diye düşündüm .Ama eczanede bu olanak pek yok , haklısın .Sevgiler..

cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin a.s.
ben de aynen dermokozmetik urunler tercih ediyorum genelde ya da tamamen bitkisel olanlari. o kadar hassas ki cildim aninda tepki veriyor sevmedigi urunlere. beyaz pudrayi kullanmaya basladim ve sonuc gayet iyi. tercihim hep mattandir zaten ve toz pembe allik.. :lepi:
Canım birşey değil :) Beyaz pudra neredeyse hiç bilinmeyen bir pudra rengiydi .Bu topick çok ilgi gördü .Sanırım burası ve biraz da benim sayemde beyaz pudra satşlarında patlama yaşanmıştır :))) Sizlere yararlı olduysam ne mutlu bana .Sevgiler canım ....

vichy dermablend sabitleyici pudrayı istanbulda nerede bulabilirim? bir yere sordum ama artık üretilmiyor gibi birşey söyledi, doğru mu?

şimdiden teşekkürler

vichy dermablend sabitleyici pudrayı istanbulda nerede bulabilirim? bir yere sordum ama artık üretilmiyor gibi birşey söyledi, doğru mu?

şimdiden teşekkürler
Canım eczanelerde satılıyordu .Bulamazsan coverderm diye bir marka var, o da eczane ürünü .Yine bulamazsan eskiden Chanel de vardı şimdi var mı bilmiyorum .Başka bir şansın yok maalesef .Golden rose var ama benim dediğim pudra o değil .Çünkü ben pırıltısız pudradan söz ediyorum .Pırıltılı beyaz pudra yüzün her yanına sürülmez .Daha çok gece için uygun :))Sevgiler...

Canım birşey değil :) Beyaz pudra neredeyse hiç bilinmeyen bir pudra rengiydi .Bu topick çok ilgi gördü .Sanırım burası ve biraz da benim sayemde beyaz pudra satşlarında patlama yaşanmıştır :))) Sizlere yararlı olduysam ne mutlu bana .Sevgiler canım ....

bencede sana komisyon filan biseyler ayarlamalari lazim sengözlerimebaksanab

sanıyorum beyaz pudranın nasıl bi görünüm oluşturduğunu merak edenler olmuş kullanan kişilerin foto eklemesini istemişler bende bilgisayarımda yüklü olan fotomu ekeldim ...

Eklentiler

• $DSC00231.JPG
    $DSC00231.JPG
    19,4 KB · Görüntüleme: 111
şu pudra hakkında kimse foto eklemedi :KK43:
ama işin garibi pudrayıda bulamıyoruz
uygun fiyatlı bi marka söylermisiniz birde her beyaz pudra bu dediğiniz pudramı oluyor
compact nasıl oluyor

yaw kızlar anadolu yakasında üsküdar yada kadiköy de catrin arley pudra nerde satılıyo bulamıyorum
bir türlü

arkadaşlar ben catharine arley pudrasından aldım bugün,fiyatı 4.75.
çoook güzel kesinlikle tavsiye ederim,en açık tonunu aldım,beyaz pudra gibi aynı.mükemmel kapatıyor.tavsiye ederim.
küçük kozmetikçilerin hemen hemen hepsinde var,sadece girip sorun standları yok.

en açık tonu derken,arkadaşlar 1 2 3 4 5 6 diye gidiyor ,klasik ca pudrası.ama mesela 2 numara,4 numaradan daha koyu.4 numara en açık tona tekabül ediyordu onu aldım.siz de ona göre alın.zaten sorduğunuzda gösteriyolar.

Vichy'nin beyaz pudrası hala satılıyor mu, fondötenini bile zor buluyorum, gelmiyor artık diyor eczaneler:KK43:

Ben almıştım geçen sene vichynin beyaz toz pudrasını,çok aramıştım eczaneler o kalktı diolardı birinde buldum sanırım bitince bulamıcam tekrar

cok değişik daha önce hiç duymadım beyaz pudra adı altında
aldıklarınızın resmini ekleseniz cok daha iyi olur aslında..

X