- 19 Nisan 2009
- 2.068
- 2
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Kızlar bulamıyosanız netten siparis edin 2 güne gelir yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stylis nereden sipariş verebiliriz hangis alınmalı adı ne sen aldıysan resim koyarmısın eyvahedigeldismile
bu arkadasların söylediği talk pudrakadar beyazmıs ama
sanırım normal pudralara benzemiyor bilmiyorumkismile
canım sıvı derken neyi kastediyorsun,çünkü sıvı olan fondötendir ben pudradan bahsediyorum toz pudra tabiki fondöten üstüne çok güzel duruyor ama compact beyaz pudra kullanım kolaylığı açısından daha iyi,toz beyaz pudrada çok güzel oluyor.:teytey:
CADIARZUarkadaşlar hiç beyaz pudra kullandınız mı ,ama bilidiğimiz süt beyazı pudradan bahsediyorum ,ciltte muhteşem duruyor ,bir ara bourjois marka beyaz compact pudra vardı maallesf artık yok,bazı markaların toz şeklinde olanları var ama compact gibi değil.
ya kızlar bu bıldıgımız bebek pudrasıylada oluyor az once merak edıp denedımm süperr oldu walla sasırdımm fıyatı 5 tl ne gerek var o kadar paraya deneyın derım ben ustunede pembe aallık surdum suan 8 yas gerı gıttım walla:) ama fırcayla yedırerek sürün
ablalarm bişey sorucam bu pudralar fondotenlerin falan zararı olmazmı?? ben 18 yaşındayım hafiften başladım makyaja pudra kullanıyrm maybeline in ama pek bi faydası yok. bu bahsettiinizi denemeyi düşünyrm ama cilde zararı olurmu bunların?? makyaj sonuçta bi de hassastr benm cildim
her ne marka ne kalite olursa olsun bütün kozmetik ürünleri cilde negatif yönde etki eder...
ve kızlar bende beyaz pudra arıyorum. en açık tonlarda ama. fondöten üzerine falan değilde direk sürülebilen en beyaz tonlarında ki pudralar hangileri :26:
canım transparan pudra diye sor kozmetik mağazalarına bulursun
ben bioderma sensibio ar kremin üstüne talk pudra sryrm bebek pudrası bu da zararlı yani? beyaz tenlym ve hassas cildim ama tamizleme jeliyle temizleynce de bi zararı olur mu ki? kullanmak istyrm yüzüme bişeler
yüzü bembeyaz yapmıyor zaten ten rengiyle uygun bir fondotenin üzerine uygulanıyor beyaz pudra makyajıda daha güzel gösteriyor diğer pudralarda fondoten rengiyle pudranın rengi karışıyor bu yüzden beyaz pudra her zaman daha iyidir.
Canım sen hangisini kullanıyorsun ?