Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

stylis nereden sipariş verebiliriz hangis alınmalı adı ne sen aldıysan resim koyarmısın eyvahedigeldismile

stylis nereden sipariş verebiliriz hangis alınmalı adı ne sen aldıysan resim koyarmısın eyvahedigeldismile

yok cnm ben almadım ama almayı düsünüyorum senin icin arastırdım brz tuzlu ama :)

Max Factor Creme Puff Pudra

buradaki 55 tonunu alabilirsin ucuk pembe
81 de diyo ama cok cok acık beyazmıs
sen bilirsin cnm alırsan haber et memnun kalırsan bende alayımopuyorumnanaktan

bu arkadasların söylediği talk pudrakadar beyazmıs ama
sanırım normal pudralara benzemiyor
bilmiyorumkismile

yüzü bembeyaz yapmıyor zaten ten rengiyle uygun bir fondotenin üzerine uygulanıyor beyaz pudra makyajıda daha güzel gösteriyor diğer pudralarda fondoten rengiyle pudranın rengi karışıyor bu yüzden beyaz pudra her zaman daha iyidir.

canım sıvı derken neyi kastediyorsun,çünkü sıvı olan fondötendir ben pudradan bahsediyorum toz pudra tabiki fondöten üstüne çok güzel duruyor ama compact beyaz pudra kullanım kolaylığı açısından daha iyi,toz beyaz pudrada çok güzel oluyor.:teytey:

ablacım hoşuma gitti bu önerin peki nereden bulabilirm adını da yazarmısın bana..kaça fiyatı birde..bende beyaz cildi çok seviyorum...birde porselen pudra oluyormuş o nasıl bişey hiç denedinmi..mesela seda sayaının suratı bebek gibi beyaz porselen pudra kullanıyorum demişti..normal kozmetikçilerde bulabilirmiyim ki

ya kızlar bu bıldıgımız bebek pudrasıylada oluyor az once merak edıp denedımm süperr oldu walla sasırdımm fıyatı 5 tl ne gerek var o kadar paraya deneyın derım ben ustunede pembe aallık surdum suan 8 yas gerı gıttım walla:) ama fırcayla yedırerek sürün

CADIARZUarkadaşlar hiç beyaz pudra kullandınız mı ,ama bilidiğimiz süt beyazı pudradan bahsediyorum ,ciltte muhteşem duruyor ,bir ara bourjois marka beyaz compact pudra vardı maallesf artık yok,bazı markaların toz şeklinde olanları var ama compact gibi değil.

bahsettiğin pudra transparan pudra diye geçiyor canım :) evet gayet hoş duruyo gerçekten sadece transparan pudra sürdüğünüzde bile fondöten kapatıcı kullanmadan hoş bir görüntü elde ediyosunuz ve transparan pudra renk pigmentleri içermedigi icin cildinize zarar vermiyo hava almasını saglıyo:KK49::KK49:

ya kızlar bu bıldıgımız bebek pudrasıylada oluyor az once merak edıp denedımm süperr oldu walla sasırdımm fıyatı 5 tl ne gerek var o kadar paraya deneyın derım ben ustunede pembe aallık surdum suan 8 yas gerı gıttım walla:) ama fırcayla yedırerek sürün

söylediğin yöntemi ben de denedim ama bebek pudrası sorunlu akneli ciltler için aynı etkiyi göstermiyo. yüzünüzde sivilce vs yoksa bebek pudrası sürün allığınızı da sürün gerçekten bebek gibi bir yüzünüz olur :) pudralara o kadar para vermeye gerek yok en kaliteli bebek pudrası en fazla 10 TL:KK69:

katılıyorum mesela benım cıldım yaglı ozellıkle t bolgem ozelıkle yaglı goruntuyu kaldırıyo tabı sıvılce sorunum yok hafıf gozenekler dısındada cıldım ıyı sayılır ama gercekten tutupda bı pudraya 50 tl vermem ıcıme oturur :) bıldıgımız pudra farklı madde yok ıcınde kızlar bu arada bunu yazmısken bırde taavsıyede bulunayım sebamed urunlerını sıddetle tavsıye ederım kopuk ve tonık nı kullanıyorum ınanırmısınız tonıkle sılerken sıyah toktalar pamuga yapısıyo superr bısıı yeı basladımm ve bırakmaıcamm devammm :)))

ablalarm bişey sorucam bu pudralar fondotenlerin falan zararı olmazmı?? ben 18 yaşındayım hafiften başladım makyaja pudra kullanıyrm maybeline in ama pek bi faydası yok. bu bahsettiinizi denemeyi düşünyrm ama cilde zararı olurmu bunların?? makyaj sonuçta bi de hassastr benm cildim :KK51:

ablalarm bişey sorucam bu pudralar fondotenlerin falan zararı olmazmı?? ben 18 yaşındayım hafiften başladım makyaja pudra kullanıyrm maybeline in ama pek bi faydası yok. bu bahsettiinizi denemeyi düşünyrm ama cilde zararı olurmu bunların?? makyaj sonuçta bi de hassastr benm cildim :KK51:

her ne marka ne kalite olursa olsun bütün kozmetik ürünleri cilde negatif yönde etki eder...

ve kızlar bende beyaz pudra arıyorum. en açık tonlarda ama. fondöten üzerine falan değilde direk sürülebilen en beyaz tonlarında ki pudralar hangileri :26:

her ne marka ne kalite olursa olsun bütün kozmetik ürünleri cilde negatif yönde etki eder...

ve kızlar bende beyaz pudra arıyorum. en açık tonlarda ama. fondöten üzerine falan değilde direk sürülebilen en beyaz tonlarında ki pudralar hangileri :26:

canım transparan pudra diye sor kozmetik mağazalarına bulursun :KK66:

ben bioderma sensibio ar kremin üstüne talk pudra sryrm bebek pudrası bu da zararlı yani? beyaz tenlym ve hassas cildim ama tamizleme jeliyle temizleynce de bi zararı olur mu ki? kullanmak istyrm yüzüme bişeler :KK49:

ben bioderma sensibio ar kremin üstüne talk pudra sryrm bebek pudrası bu da zararlı yani? beyaz tenlym ve hassas cildim ama tamizleme jeliyle temizleynce de bi zararı olur mu ki? kullanmak istyrm yüzüme bişeler :KK49:

açıkçası hepsi zararlı ama bebek ürünleri olduğu için yapıları biraz daha hafif oluyo

yüzü bembeyaz yapmıyor zaten ten rengiyle uygun bir fondotenin üzerine uygulanıyor beyaz pudra makyajıda daha güzel gösteriyor diğer pudralarda fondoten rengiyle pudranın rengi karışıyor bu yüzden beyaz pudra her zaman daha iyidir.

Canım sen hangisini kullanıyorsun ?

X