- 26 Ekim 2008
- 570
- 1
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
ben ışıltılı i görünüm istiorum hani elmacık kemiklerinin üstü ışıl ışıl oluo yaa bide ben çok sewerm beyaz ten fiyatları ne kdrdır bide markalar??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman be kızlar ne hortlağı ,işte çoğu kişi bilmiyor zaten parfümeride sorduğum zamanda anlamıyorlar ,beyaz pudra zannettiğiniz gibi cildi bembeyaz yapmıyor ,hele teniniz açık renkse beyaz,açık kumral vb..gibi inanılmaz hoş duruyor aydınlık bir görüntü veriyor,ama siz bronz makyajdan hoşlanıyorsanız başka,eğer aydınlık makyaj seviyorsanız muhakkak deneyin ,hele açık pembe bir allık bir de açı pembe veya beyaz tonlarında ruj kullanırsanız afet gibi olursunuz,sizi çirkinleştirecek bir şeyi niye önereyim ,ablanız size kıyamaz deneyin görün.şutarafagitti
Gecen bende denedim...harika duruyor beyaz/seffaf renkte pudra ve allik..
Aynanin karsisindan ayrilmak istemedim..kaydirigubbakcemile3
inglotun aydınlatıcı bembeyaz pudrası var ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum..
o zaman illa Anna Sui Face Brightening Fluid fondoten dıorum
canım o zaman kullanma cunku bildigin kozmetik yani..ters tepbilir..tatlım bu fondoten sivilceli cilde uygunmudur suan tedavi dönemindeyim çok hassas cildim