- 21 Ocak 2008
- 22
- 0
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
snops, cook tesekkurler, valla heyecanla beklıyordum yanıtını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir sürü eczane gezdim ama vichy nin beyaz pudrasını bulamadım :1no2:sizin istediğiniz sabitleyici pudra diyolar en açık tonunu verelim yokmu bunun tam bi adı falan senağlama
arkadaşlar kimse resim koymıcak mı cok merak ediyorum?
mavicem,benim söylediğim vichy dermablend canım sabitleyici pudra ama süt beyazı:1hug:
demothy ben o heyacanla sadece bir eczaneye bakabildim;coverderm yokmuş;vichy buldum onu aldım,coverderm in diğer ürünlerini kullanıp çok memnun kaldığımdan coverderm i öneririm;ama vichy dende çok memnunum;16 saat kalıcılığı varmış,şimdi bunu kullanıp bitince covrdrm i denicem! Mavicem; daha önce isim vermiştim ama tekrar vereyim;Vichy Dermablend Sabitleyici Pudra 49 YTL,emin olmak için vichy nin sitesinden bakabilirsin ürüne! coverderm de ise ismi;coverderm finishing powder 52 ytl. Arkadaşlar fotoğraf istiyorsunuz ama gönderemiyorum, ama hala aklınızda soru işaretleri varsa;ürünleri bulduğunuz eczaneden testerlerini deneyebilirsiniz ona göre karar verirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyoruma.s
teşekkürler yarın hemen alıcam acaba nasıl olacak çok merak ediyorummm
teşekkürler yarın hemen alıcam acaba nasıl olacak çok merak ediyorummm