beyaz çamaşırlar için domestos yerine ne kullanabılrz?çamasır suyu kullanmak ıstemyrm

Bende beyazlarda deterjanın üzerine birazcık kosla döküyorum renklilerde de leke olduğu zaman dökerim güzel çıkarıyo kesinlikle renki ve beyazları aynı anda yıkamam şu bi bez çıkardılar ya aynı aynda atıyomuşun renkleri karışmıyomuş yok dedim almadım içim rahat etmez yumuşatıcıda bingo kullanıyorum kırmızıya bayıldım nevresim takımlarımı yıkayıp kaldırıyorum sonra aradan zaman geçince o takımı geçirdiğim zaman misss şu çamaşır sodasını bende merak ediyorum aslında

dün market alısverısıne gıttık ınanırmısın arkadasım elım gıtmedı.arkasında kocaman U yazan seylerı almadım.domestos kullanmama ragmen almadım alamadım bılmıyorum belkıde vıcdanımı rahatlatmak ıstedım keske elımızden bırsey gelse artık almamaya calısacagım...o fotolar hala aklımdan gıtmıyor.offff.

ya kızlar bu çamaşır konusunda benimde yardıma ihtiyacım var ben sinir olurum çamaşır makinasına çamaşır atmaya bekarken çaşır makinasını çalıştırmayı bilmezdim evlendim zarzor (mecburiyetten öğrendim)

Arielin konsantre olan deterjanını kullanıyorum renkliler için olanını beyazlar içinde kullanabilirsiniz demişlerdi bende renklier ve beyazları ayrı atıyorum ama yumoşta eklemiyorum eklemeyin demişlerdi. beyazlarım tam beyaz olmuyo.

Hayır düğün öncesi annemin bana aldığı çamaşır makinasını beğenmeyip bi dünya para verip boshtan makina aldım ona yanıyorum :)

bana sorarsan en ıyı makınayı almıssın bosh kullanıp cok memnun olan var bende cok sevıyorum o markayı...sanırım deterjan secımın yanlıs benımde hep beyazlarım beyaz cıkar...deterejn+yumusatıcı koyuyorum ben lekesız cıkarlar genelde ama tek yaptıgım ne bılıyormusun...makına su alırken camasır suyu dökuyorum.makına bıttıkten sonra tekrar durulama dıye programı var tekrar durulattırıyorum ama ıcım rahat degıl.hıc lekesız kar gıbı cıkıyor ama zararı????

bosh iyi marka canım bizim makinemiz beko 20 yıllık hiç bozulmadı şimdiye kdar maasallah tamirci yüzü görmedi sadece taşınırken sucu gelip bagladı eski makineler saglam olur siz bunu bi 20 yıl daha kullanırsınız diyor renkli deterjanını beyazlara koyma derim biz mesela bugun yıkadık beyazları 90-95 derecede çok güzel çıktı aloyu tavsiye ederim karçicegi yada beyaz sabun kokulusunu vernel koy canım yumuşacık ve mis gibi kokulu oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…