Bizde yaptirmadik 2. Dozlari ozel asilarin bebegim hastanede yatti o donem cok hastaydi doktoruna sordugumda hatirlatma dozlarini 4 5 yaslarinda yapsak bile olur hic acele etme dedi su an 7.5 ayligiz ocak ayindan sonra goturmeyi dusunuyorum o zaman yaptiririmMerhaba sevgili anneler. Doktorumuz bize 5-7-13. Ay olarak bu aşıyı planlamıştı. Biz 5,5 aylıkken bexsero ilk dozu yaptırdık 7,5 aylıkken yaptıracaktım ikinci dozu fakat eczanede bulamadık bir hafta kadar falan ve birkaç gün sonra bebeğim hasta oldu kustuğu için halsizdi ben de bexsero ilk doz ağır geldiği için iyileşsin yaptırayım fikrine girmiş oldum. Şu an bebeğim 8 ay 5 günlük oldu. Çok mı geciktirdim ikinci dozu ? Bebeğimin hala biraz balgamlı öksürüğü var akşamları baya huysuz geçiriyor. Bu şekilde doz gecikince çok problem yaşanır mı ?
İkinci doz hatırlatma dozu mu oluyorBizde yaptirmadik 2. Dozlari ozel asilarin bebegim hastanede yatti o donem cok hastaydi doktoruna sordugumda hatirlatma dozlarini 4 5 yaslarinda yapsak bile olur hic acele etme dedi su an 7.5 ayligiz ocak ayindan sonra goturmeyi dusunuyorum o zaman yaptiririm
Ay çok teşekkür ederim zamanı geçti diye strese girdimBenim bebeğim 2.dozun tarihi geldiğinde korona olmuştu doktor 1 ay bekleyelim dedi 1 ay gecikmeli yaptırdık sorun olmadı
4-5 inde yaptırsak bile olur ne demek yaBizde yaptirmadik 2. Dozlari ozel asilarin bebegim hastanede yatti o donem cok hastaydi doktoruna sordugumda hatirlatma dozlarini 4 5 yaslarinda yapsak bile olur hic acele etme dedi su an 7.5 ayligiz ocak ayindan sonra goturmeyi dusunuyorum o zaman yaptiririm
İnanın bilgim yok. Doktoruna ulaşamadık. Sorsam da olur deyip geçerdi diye düşünüyorum ama kafama takıldı benim4-5 inde yaptırsak bile olur ne demek ya
Tek doz ıkı yıl anca koruyor kı
2 ay gecikmesi sorun degılİnanın bilgim yok. Doktoruna ulaşamadık. Sorsam da olur deyip geçerdi diye düşünüyorum ama kafama takıldı benim
. 1 doz koruyor değil mi 2.dozu yaptıracağım ama gecikti 2 aydan fazla oldu
Evet oyleymisİkinci doz hatırlatma dozu mu oluyor
Siz de doktormusunuz .4-5 inde yaptırsak bile olur ne demek ya
Tek doz ıkı yıl anca koruyor kı
İki doz arası iki ay olacaktı normalde şu an 2,5 ay oldu. Maddi olarak değil kızım hasta kusuyor zaten huysuz balgamdan dolayı. Bexsero da ağır bir aşı ilk dozu baya zorlamıştı ondan bekledim açıkçası ama pazartesi falan yaptıracağım gibi duruyor teşekkür ederim2 ay gecikmesi sorun degıl
Butcenızı ayarlayabıldıgınızde yaptırın sızın tablo su sekılde ilerleyecek
7-12. Aylar arası 2. doz
12-23. ay arası 3.doz