Betüşün Diyet Günlüğü

terketmedim kız hep burlardayım ama yarışma işi zor... hesap vermek daha doğrusu verememek kötü :)) böyle geniş geniş yapayım diyetimi diyorum.... ama sizi de takipteyim....
bende seninleyim artik o zaman her gün birlikte hesaplasiriz dostum:KK60:

eyyvallah.... ayy mafya dizisi izleye izleye bi hal oldum :)))

yok ban değil hesabını dondurmak istemiş... sınavı falan var ya ders çalışsın acık :) gelir yine özler o bizi :)
hangi diziyi izliyorsun sen bakayim..
o duramaz ki bizden ayri gelir yakinda ama hakli bi yerde bagimlilik gibi burasi insan girmeyecem deyip giriyor nasil ders calisacak

hangi diziyi izliyorsun sen bakayim..
o duramaz ki bizden ayri gelir yakinda ama hakli bi yerde bagimlilik gibi burasi insan girmeyecem deyip giriyor nasil ders calisacak

eşkiya dünyaya hükümdar olmazı izliyorum......... ayyy İlyası vurdu mahmut itiiii....... ama yani İlyasta bir kurşun geçirmez yelek giymiyo.... Ölmez inşallah ayy uzun zamandır ilk defa bir diziye kaptırdım kendimi :)))

eşkiya dünyaya hükümdar olmazı izliyorum......... ayyy İlyası vurdu mahmut itiiii....... ama yani İlyasta bir kurşun geçirmez yelek giymiyo.... Ölmez inşallah ayy uzun zamandır ilk defa bir diziye kaptırdım kendimi :)))
kız Allah seni ben hiç izlemedim o diziyi bu sıralar ben bi kırgın çiçekler bide evli ve öfkeli izliyorum arada oda gülmek için:KK48:

75,9 ile bu gün itibariyle karataya başladım ee o da kusur kalmasın dimi ama....

sabah
2 yumurta teryağında 6 parça sucuk evde son kalan bitsinde ...
10 zeytin
1 kaşık keçi loru

öğlen bir kase yoğurt 2 tam ceviz....

akşama karnıbaharım var az biraz onu yerim....

1 hafta tartılmak yok.... teeee haftaya pazartesi tartılcam..... tatlılarla vedalaştım hafta sonu.... öptüm kokladım ayrıldım.... çok zor oldu....

tartılmıcam dedim ama dayanamdım... 74,3 ödemler gidiyor... bir tatlısız gün bile ne kadar etkili....

geçen hafta sonu palto alayım dedim beğendiklerim hep küçük geldi üstüme olanlarda iğrenç oldu :( şu anki patomun önü son 4 yıldır hiç kapanmadı arada 10 cm mesafe kalıyor :( hep zayıflayınca alıcam diye diye bu güne geldim... yaa artık zayıflasam da bir palto alabilsem...

tartılmıcam dedim ama dayanamdım... 74,3 ödemler gidiyor... bir tatlısız gün bile ne kadar etkili....

geçen hafta sonu palto alayım dedim beğendiklerim hep küçük geldi üstüme olanlarda iğrenç oldu :KK43: şu anki patomun önü son 4 yıldır hiç kapanmadı arada 10 cm mesafe kalıyor :KK43: hep zayıflayınca alıcam diye diye bu güne geldim... yaa artık zayıflasam da bir palto alabilsem...
Benim de 2 sene önce 53 kiloyken aldığım paltomun önü kapanıyor ama zar zor tam üstüme yapışıyor, o da ince bi şeyler giyersem. Kalın kazakla önü hiç kapanmıyor. Nasıl 13 kilo aldım 2 senede anlamadım hiç. Üstelik bana göre hiç de çok yemiyordum ama eşime uyup yediğim cipsler ve patlamış mısırlar yaptı galiba bunu. Bir de dışarda yemek yemelerimiz var tabi :kk77:

Benim de 2 sene önce 53 kiloyken aldığım paltomun önü kapanıyor ama zar zor tam üstüme yapışıyor, o da ince bi şeyler giyersem. Kalın kazakla önü hiç kapanmıyor. Nasıl 13 kilo aldım 2 senede anlamadım hiç. Üstelik bana göre hiç de çok yemiyordum ama eşime uyup yediğim cipsler ve patlamış mısırlar yaptı galiba bunu. Bir de dışarda yemek yemelerimiz var tabi :kk77:

yeni bir palto alabildiğim günlerin hayaliyle yaşıyorum resmen ayyy..... ne güzeller var da olmuyo anacım olmuyo.... 42 beden bile dar geliyor... 42 bedene sığıyorum ama fermuarı kapayınca kıpırdamamam gerekiyor :) hatta nefes bile alırsam hulk gibi patlıcak gibi oluyor :)) 44 bedenler de hiç güzel durmuyor hem zayıflarsam! yazık olur parama :)))

önü açık bir şekilde idare ediyorum 4 yıldır rezil rezil dolaşıyorum :(

Karatayda 3. günüm bu arada..... iyi gidiyor sevdim ben karatayı. keratayı... gidip öpücem kadını o derece sevdim.... Devam ettirebilirim inşallah.... Bir taraftanda kitaplarını okumaya çalışıyorum çok ağır bir dille yazmış sağolsun hormonlar havada uçuşuyor... Okurken sıkılıyorum biraz :)

şimdi kaç kilosun...... neler yapıorsun ?

yeni bir palto alabildiğim günlerin hayaliyle yaşıyorum resmen ayyy..... ne güzeller var da olmuyo anacım olmuyo.... 42 beden bile dar geliyor... 42 bedene sığıyorum ama fermuarı kapayınca kıpırdamamam gerekiyor :) hatta nefes bile alırsam hulk gibi patlıcak gibi oluyor :)) 44 bedenler de hiç güzel durmuyor hem zayıflarsam! yazık olur parama :)))

önü açık bir şekilde idare ediyorum 4 yıldır rezil rezil dolaşıyorum :KK43:

Karatayda 3. günüm bu arada..... iyi gidiyor sevdim ben karatayı. keratayı... gidip öpücem kadını o derece sevdim.... Devam ettirebilirim inşallah.... Bir taraftanda kitaplarını okumaya çalışıyorum çok ağır bir dille yazmış sağolsun hormonlar havada uçuşuyor... Okurken sıkılıyorum biraz :)
Olsun o kitap motive ediyor ama adamı oku yine de. Ben de bir türlü devam ettiremedim karataya başlamamla bırakmam bir oluyor hep. Bende sadece haftaiçi karatay yapmaya karar verdim haftasonu da serbest bıraktım kendimi. Bende pantolonda 40 beden giyiyordum artık 46 beden pantolon bile zar zor oluyor üstüme. Basenlerden kilo aldığım için patlayacak gibi oluyorlar eski pantolonlarım. Yeni pantolon almamak için inat ettim bende zor nefes alıyorum eskilerin içinde.Üst bedenim de 38 bedenden 42 ye çıktı.

geçen hafta sonu palto alayım dedim beğendiklerim hep küçük geldi üstüme olanlarda iğrenç oldu :KK43: şu anki patomun önü son 4 yıldır hiç kapanmadı arada 10 cm mesafe kalıyor :KK43: hep zayıflayınca alıcam diye diye bu güne geldim... yaa artık zayıflasam da bir palto alabilsem...
Ay ya bende aynı durumdayım, bu kış yeni palto alıcam dedim, zayıflayımda alayım diyorum ama henüz başaramadım :( İnş. en az bir beden küçülür alırız ya. 1 beden bile incelsem çok farkedecek.

Back